Polat Şaşmaz
Favori Üye
Admin @maskeli fedainin de kasif ile alakali sorunu varmis ben cozemedim bir de sen baksana@Yakamoz-Asi @berkann
Antrenmandaki sorunun çözümü için bir şeylerle oynadım yine, şu an durum nasıl?
@Maskeli Fedai
Admin @maskeli fedainin de kasif ile alakali sorunu varmis ben cozemedim bir de sen baksana@Yakamoz-Asi @berkann
Antrenmandaki sorunun çözümü için bir şeylerle oynadım yine, şu an durum nasıl?
Sonunda İnşallah @berkann'da da çözülmüştür.Düzelmis.
Yalniz az önce canli anlatimi izledim, cok yavaslamis.
Şimdi yolladım ben kaşifimi, sorun yok bende.Admin @maskeli fedainin de kasif ile alakali sorunu varmis ben cozemedim bir de sen baksana
@Maskeli Fedai
Bende de oluyor ama onda olmuyor baktim bendeSonunda İnşallah @berkann'da da çözülmüştür.
Ben hızına etki edecek bir şey yapmadım ama sunucu yoğunluğuna göre bazen yavaşlayabiliyor sanırım.
Şimdi yolladım ben kaşifimi, sorun yok bende.
Onun hesabına mı girip denedin?Bende de oluyor ama onda olmuyor baktim bende
Yok ben dun bir oyuncu almak icin yolladim kasifi gitti ona denettirdim gitmemişOnun hesabına mı girip denedin?
Bazen bende de oluyor o.Yok ben dun bir oyuncu almak icin yolladim kasifi gitti ona denettirdim gitmemiş
O nasil ayarladiysa artik ona sormak lazimBazen bende de oluyor o.
Ama problem arayis seklinde sanirim. Yani diyelim ki yas araligini kücük tuttun yada fiyat araligini yüksek tuttun, üstüne atak puanini da yüksek tuttugun zaman Kasif gitmiyor.
Geri dönünce derken?Kasifi ayarliyorum gitmiyor geri donunce de profilime 5 dk sonra anca ulasabiliyorum o da ptofilime yeniden girerek
@OzaN
Yani profilime girmek istediğimdeGeri dönünce derken?
O benim problemim değil, problem çözüldüyse sorun yok.@OzaN bende de düzelmiş ama basit modu daha çok seviyorum antrenmanda.
Bir gün çözeceğiz bu problemi de ama problem ne bilemiyorum şu an. Sadece bazı kişilerde bazı zamanlarda oluyor.Yani profilime girmek istediğimde
O işlemi görmem baya zor ama öyle bir durumda para çekmemesi lazım, kontrol edeyim onu.Stadyumda ki 2. sınıf kapasitede 7. bin kişi sınırı varmış bendede 7bin varmış, ben 3 kere felan bastım para çekti ama ben anca toplam kapasite aynı kaldığı an olayı anlayabildim.
Yaptığım işlemleri görüyormusun yoksa, üstüne soğuk su mu içeyim? @OzaN
Hata bildirme konusuna taşıdım. Kontrol ederim yakında. Diğer konuyu daha sonra kontrol etmiyorum o nedenle burada bulunması daha doğru.Gereksiz birşey belki ama söylemeliyim.
Güncel bilgilerle
Oyuncu Kadrosu sağdaki tabloda: En Asistçi Oyuncu:
Zikiryi Bargdech (6)
Fakat Lig'e gelip asist sıralamasına gelince hiçbir oyuncum gözükmüyor, O tablo yanlış olabilir mi? @OzaN
Kiralayıp kiralamamanın menajerlere bağlı olmasını kaldırdık şimdi mecbur kiralamış durumdasınız.Öncelikle cimri felan değilim.
200 binlik bir teknik ödemesi oluyor sürekli, teknik ekip olayını kaldırmamışmıydın?
Ufak ayrıntılar gözüme çarpar hata var mı diye sorayım dedim.Kiralayıp kiralamamanın menajerlere bağlı olmasını kaldırdık şimdi mecbur kiralamış durumdasınız.