Suan sag AMC hatali.Tamam da basit modda hangisi hatalı DMC, AMC?
Suan sag AMC hatali.Tamam da basit modda hangisi hatalı DMC, AMC?
Bu sefer tamamen düzeldi herhalde.
Aynen, düzelmis. Ellerine saglik.Bu sefer tamamen düzeldi herhalde.
Farklı bir şeyler deneyeceğim bir ara onun için.Aynen, düzelmis. Ellerine saglik.
Bu arada antrenman hatasina ekleme yapayim simdi fark ettim onu da.
Ekran 1600x900 ama Chrome'da sayfa büyüklügünü %80-%90 arasi yaptigim zaman hata oluyor, %100 olunca hata yani daha dogrusu kayma olmuyor.
Sildim onu da.Her kategoriden üçer tane olmak üzere toplam 9 antrenör kiralayabilirsiniz.
http://futbu.com/index.php/trainer
@OzaN
Sorun yok bende.@OzaN futbu çöktü Tam sırasında ya ne antrenmanları doğru düzgün yapabildim ne de takımı kurabildim
Kaşifi ayarlıyoru tıklıyorum orada kalıyor gitmiyor
Allah Allah niye bende böyle bir sorun var yaSorun yok bende.
Sorun ne tam olarak şu an?Allah Allah niye bende böyle bir sorun var ya
Bulduğu DMC ve AMC'nin yan mevkileri MC oluyor. MC'de de oynuyor yani ama o iş benim de pek hoşuma gitmedi. Tam olarak MC gelse daha iyi olacak.Emin olduğum için yazıyorum bu sorunumu buraya, 3. sefer bu tam olarak.
Kaşifte bölge belirtme diye birşey var MC, AMC, DMC
MC seçince nasıl oluyorda AMC ve DMC buluyor? Çok acayip gıcık bir hal almaya başladı.
O gece sistemde sorun vardı o nedenle yavaş oldu herhalde. O text sorunlu herhalde, komple bir gözden geçirmem lazım.85' Grinet Xhiki pasını attı Zikiryi Bargdech topa doğru hareketlendi.
Bekletmeden vuruyor ve...
Top ağlarda GoooLLL
Emminoal Miyoki vuruyor ve...
Antuneu Merinta müthiş kurtarıyor. Espano rahatlıyor bu kurtarışla..
Gol diyor sonra başka bişi diyor.
Üstüne ayarları mı değiştirtin yazı gelmesi çok yavaş aşırı derecede.
-----------------
Edit: Şimdi düzeldide, Zikiryi vurduysa gol nasıl Grinet'in.
Hangi takımdan gelmiş teklif lig içi mi lig dışı mı?Peki bu bize gelen transfer teklifinden sonra Alıcı takımın parası eksik olayı nedir? Verdiği hafta mı cevaplamamız lazım. @OzaN
Lig içi olsa anlarım kabul edilebilir birşey gibi duruyor.Hangi takımdan gelmiş teklif lig içi mi lig dışı mı?
Tamamdır o kısmı atlamışım, 1-2 gün içinde diğer sorunlarla birlikte halledeceğim.Lig içi olsa anlarım kabul edilebilir birşey gibi duruyor.
Lig dışı.
Problemin çözülmüş olması lazım.Peki bu bize gelen transfer teklifinden sonra Alıcı takımın parası eksik olayı nedir? Verdiği hafta mı cevaplamamız lazım. @OzaN
Düzelmis.@Yakamoz-Asi @berkann
Antrenmandaki sorunun çözümü için bir şeylerle oynadım yine, şu an durum nasıl?