- Reaksiyon puanı
- 51,300
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
O maçın olması bile mucize. Oyuncu sayısı için alt limit konması lazım acilen. Sorun orada.Herhangi bir mesajın varmı daha önce bilmiyorum ama
Barca-Livert maçının ayrıntılarına baktın mı? Olmayan adam kırmızı yiyor felan.
@OzaN
En az 11 yap bari.O maçın olması bile mucize. Oyuncu sayısı için alt limit konması lazım acilen. Sorun orada.
Ben genelde 13-14 oynuyorum futbu'yu.15 yaparım 11 de çok az.
Olmaması lazım işte.Ben genelde 13-14 oynuyorum futbu'yu.
Ah Polat ah, yaktin beni. uyuyan devi uyandirdi.Olmaması lazım işte.
Mail adresi hotmail veya windowslive uzantılı mı ?@OzaN kuzenim üyelik almış mail adresi girmiş lakin mail gelmemiş.
Üyelik ismi EmreA olarak almış..
hotmail uzantili. Niye ne oldu?Mail adresi hotmail veya windowslive uzantılı mı ?
İçimde kaldıda Ozan'a birşey yazacağım o konuda hakkında.
Foruma geldiğimde eski üyelik şifremi öğrenemedim, onay kodunuda alamadım bazı sistemlere spam diye düşüyor ama hotmail tarzı yerlere hiç gelmiyor mesele. Foruma üye akışının kesimesinin sebebi bu, istersen facebooka, twittera bağla yine sistemde gözükmüyorsun.hotmail uzantili. Niye ne oldu?
Umutsuz vaka olmus desene. Cocugu da bir heveslendirdim yani adam denemek istiyordu. Neyse PS3'ünde FIFA oynamaya devam etsin onay gelinceye kadar.Foruma geldiğimde eski üyelik şifremi öğrenemedim, onay kodunuda alamadım bazı sistemlere spam diye düşüyor ama hotmail tarzı yerlere hiç gelmiyor mesele. Foruma üye akışının kesimesinin sebebi bu, istersen facebooka, twittera bağla yine sistemde gözükmüyorsun.
Birde olay şu ki onay gelse dahi birde onun üstüne Ozan onaylamak istiyor.
@OzaN içimde kalmıştı konu açılınca yazayım dedim.
Hotmaille başa çıkmak baya zor, o sorunu çözemedim bir türlü. Kendi hesabımda deniyorum çalışıyorum başkalarında çalışmıyor.Foruma geldiğimde eski üyelik şifremi öğrenemedim, onay kodunuda alamadım bazı sistemlere spam diye düşüyor ama hotmail tarzı yerlere hiç gelmiyor mesele. Foruma üye akışının kesimesinin sebebi bu, istersen facebooka, twittera bağla yine sistemde gözükmüyorsun.
Birde olay şu ki onay gelse dahi birde onun üstüne Ozan onaylamak istiyor.
@OzaN içimde kalmıştı konu açılınca yazayım dedim.
Umutsuz vaka olmus desene. Cocugu da bir heveslendirdim yani adam denemek istiyordu. Neyse PS3'ünde FIFA oynamaya devam etsin onay gelinceye kadar.
Sistem onayını kapatıp, kendin onaylasan sırf, tek işlem?Hotmaille başa çıkmak baya zor, o sorunu çözemedim bir türlü. Kendi hesabımda deniyorum çalışıyorum başkalarında çalışmıyor.
Kendimiz onaylıyoruz artık sürekli inceleyip (bir ara onaylamıyorduk o yüzden dediğin gibi üyeler kesildi) bunun sebebi de fake üyelikleri önlemek. Maalesef kötüye kullanım oluyor biz onaylamadan.
@Yakamoz-Asi ben kendim atarım maili şimdilik.
Tamam, ileteyim, biraz daha beklesin.Hotmaille başa çıkmak baya zor, o sorunu çözemedim bir türlü. Kendi hesabımda deniyorum çalışıyorum başkalarında çalışmıyor.
Kendimiz onaylıyoruz artık sürekli inceleyip (bir ara onaylamıyorduk o yüzden dediğin gibi üyeler kesildi) bunun sebebi de fake üyelikleri önlemek. Maalesef kötüye kullanım oluyor biz onaylamadan.
@Yakamoz-Asi ben kendim atarım maili şimdilik.
Gönderdim maili.Tamam, ileteyim, biraz daha beklesin.
Olabilir.Huyum kurusun, googleden üyelik ismimin gözükmediğini için anlayıp gmail yapmıştım. Ozan o an onaylamasa bir daha bulamazdınız beni, tatile gidiyordum 2 saatim vardı.
Sistem onayını kapatıp, kendin onaylasan sırf, tek işlem?
Problem çözüldü. Problemi bildirdiğin için teselli parası olarak 1.500.000 € hesabına yattı.Stadyumda ki 2. sınıf kapasitede 7. bin kişi sınırı varmış bendede 7bin varmış, ben 3 kere felan bastım para çekti ama ben anca toplam kapasite aynı kaldığı an olayı anlayabildim.
Yaptığım işlemleri görüyormusun yoksa, üstüne soğuk su mu içeyim? @OzaN
Sağdaki asist sayısı lig+kupa toplamı. Asist sıralaması ise lig (kupanınki kendi bölümünde ayrı). Bu senin adam 1 asist kupada yapmış, 5 asist ligde. 5 asist yapanların hepsi listeye sığmadığı için de gözükmüyor sanırım.Gereksiz birşey belki ama söylemeliyim.
Güncel bilgilerle
Oyuncu Kadrosu sağdaki tabloda: En Asistçi Oyuncu:
Zikiryi Bargdech (6)
Fakat Lig'e gelip asist sıralamasına gelince hiçbir oyuncum gözükmüyor, O tablo yanlış olabilir mi? @OzaN