FuTBu - Hata Bildirim Merkezi | Güncel | Haziran 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kredi çekerken sağda faiz oranları aylık için yazıyor... Ama taksit sayısını belirlerken hafta

Kredi çekerken sağda faiz oranları aylık için yazıyor... Ama taksit sayısını belirlerken hafta

Yine dikkatli davrandın.

Gelecek Cumartesi'den itibaren yeni gelen hataları tabloda listeleyeceğim ve hepsini tek tek çözüme başlayacağım inşallah.

Bazı şeyleri bu hafta sonundan bile halledebilirim belki.

Taraftar Güveni: %101

Taraftarlar seni büyük bir kahraman olarak görüyorlar. Başarının tadını çıkarabilirsin.​

Taraftar Güveni: %101

Taraftarlar seni büyük bir kahraman olarak görüyorlar. Başarının tadını çıkarabilirsin.​

Bu iki küçük hata halledildi.

4-5 gün sınavlara ara var o nedenle bazı hatalarla ilgilenebileceğim yeniden. Eğer bana söyleyip de unuttuğum bir hata varsa lütfen bildirin. Yeni bulduğunuz hataları da bildirebilirsiniz tabii.

Yazı da Hata var

Taraftarlar sena biraz temkinli gözle bakıyorlar. Yine de senin arkandalar. Başarı çıtanı yükseltirsen güvenlerini kazanabilirsin.

arada bakıyorum benim söyleyeceklerim önceden söylenmiş oluyor.
en iyi menajerler sıralamasında galatasarayın hedefi 2 fenerbahçenin 1 beşiktaşın 3 trabzonun 4 gözüküyor trabzonla beşiktaş mantıklı ama galatasarayında hedefinin 1 olması gerekmez mi

Hedefler sadece aslında sezon başındaki oyuncu değerlerinin sıralamasından belirleniyor. Acaba OFM'deki gibi 111-444-777 gibisinden mi belirlesek hedefleri ?

Hedefler sadece aslında sezon başındaki oyuncu değerlerinin sıralamasından belirleniyor. Acaba OFM'deki gibi 111-444-777 gibisinden mi belirlesek hedefleri ?

kesinlikle.realdeki çekişmenin oyuna yansıtılması gibi bir şey bu.

şimdiki değerler ne peki admin

hedefler bence şampiyonluk yada ligde kalma gibi bişey olsun..

Bence ilerleyen liglerde, oyuncuların para alması gibi durumların olması gerekiyor.. Şuanki Türkiye liginde bir Real Madrid oluşturulmuş durumda

Bence ilerleyen liglerde, oyuncuların para alması gibi durumların olması gerekiyor.. Şuanki Türkiye liginde bir Real Madrid oluşturulmuş durumda

çok mantıklı.. hatta sözleşme yapılsın ve mesela 10 maçlık yapıldı diyelim 2 maç sonra transfer edilirse takım tazminat ödesin.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Teknik ekip ödemeleri yapılmıyor[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]endgame[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

endgame ne yaptın sen

kesinlikle.realdeki çekişmenin oyuna yansıtılması gibi bir şey bu.

Yenilik listesine ekledim. Bir sonraki sezon öyle olacak

şimdiki değerler ne peki admin

hedefler bence şampiyonluk yada ligde kalma gibi bişey olsun..

Şimdiki değerlerle ilgili açıklama yok
Ben de bilmiyorum doğrusu

çok mantıklı.. hatta sözleşme yapılsın ve mesela 10 maçlık yapıldı diyelim 2 maç sonra transfer edilirse takım tazminat ödesin.

Ekledim yeniliklere ama gerçeklenebilir mi bilmiyorum. Çok kapsamlı bir şey ve kolay değil böyle bir sistem oturtabilmek.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Teknik ekip ödemeleri yapılmıyor[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]endgame[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

endgame ne yaptın sen

Bu sorun herkeste yok bildiğim kadarıyla

Üzüldüm böyle bir hata bulunmasına

Bu arada özel mesaj sistemini kulllananlar bilir epey sorunları vardı. Sorunlar biraz olsun düzeltildi. Daha iyi bir görünüm kazandırıldı.
Fakat hala bir tasarım düzenlemesi gerekiyor özel mesajlar için

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]Giderler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kredi Geri Ödemesi:[/TD]
[TD]3.320.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Transfer Ödemesi:[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Teknik Ekip Ödemesi:[/TD]
[TD]200.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]

kredi çekmediğim halde her hafta ödeme yapıyorum admin
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kredilerden çok şikayet var. Bütün kredi sistemini baştan sona inceleyeceğim.

OzaN Gerçekleşen Transferlerde başka takım gözüküyor ama BJK almış oyuncuyu