Kredi çekerken sağda faiz oranları aylık için yazıyor... Ama taksit sayısını belirlerken hafta
İyi ya işteTaraftar Güveni: %101
Taraftarlar seni büyük bir kahraman olarak görüyorlar. Başarının tadını çıkarabilirsin.
Kredi çekerken sağda faiz oranları aylık için yazıyor... Ama taksit sayısını belirlerken hafta
Taraftar Güveni: %101
Taraftarlar seni büyük bir kahraman olarak görüyorlar. Başarının tadını çıkarabilirsin.
Yazı da Hata var
Taraftarlar sena biraz temkinli gözle bakıyorlar. Yine de senin arkandalar. Başarı çıtanı yükseltirsen güvenlerini kazanabilirsin.
arada bakıyorum benim söyleyeceklerim önceden söylenmiş oluyor.
en iyi menajerler sıralamasında galatasarayın hedefi 2 fenerbahçenin 1 beşiktaşın 3 trabzonun 4 gözüküyor trabzonla beşiktaş mantıklı ama galatasarayında hedefinin 1 olması gerekmez mi
Hedefler sadece aslında sezon başındaki oyuncu değerlerinin sıralamasından belirleniyor. Acaba OFM'deki gibi 111-444-777 gibisinden mi belirlesek hedefleri ?
Bence ilerleyen liglerde, oyuncuların para alması gibi durumların olması gerekiyor.. Şuanki Türkiye liginde bir Real Madrid oluşturulmuş durumda
kesinlikle.realdeki çekişmenin oyuna yansıtılması gibi bir şey bu.
şimdiki değerler ne peki admin
hedefler bence şampiyonluk yada ligde kalma gibi bişey olsun..
Bence ilerleyen liglerde, oyuncuların para alması gibi durumların olması gerekiyor.. Şuanki Türkiye liginde bir Real Madrid oluşturulmuş durumda
çok mantıklı.. hatta sözleşme yapılsın ve mesela 10 maçlık yapıldı diyelim 2 maç sonra transfer edilirse takım tazminat ödesin.
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Teknik ekip ödemeleri yapılmıyor[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]endgame[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
endgame ne yaptın sen
Yenilik listesine ekledim. Bir sonraki sezon öyle olacak
Şimdiki değerlerle ilgili açıklama yok Ben de bilmiyorum doğrusu
Ekledim yeniliklere ama gerçeklenebilir mi bilmiyorum. Çok kapsamlı bir şey ve kolay değil böyle bir sistem oturtabilmek.
Bu sorun herkeste yok bildiğim kadarıyla
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]Giderler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kredi Geri Ödemesi:[/TD]