FuTBu - Hata Bildirim Merkezi | Güncel | Haziran 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kredi çekerken sağda faiz oranları aylık için yazıyor... Ama taksit sayısını belirlerken hafta :)

Kredi çekerken sağda faiz oranları aylık için yazıyor... Ama taksit sayısını belirlerken hafta :)

Yine dikkatli davrandın. :)

Gelecek Cumartesi'den itibaren yeni gelen hataları tabloda listeleyeceğim ve hepsini tek tek çözüme başlayacağım inşallah. :)

Bazı şeyleri bu hafta sonundan bile halledebilirim belki. :)

Taraftar Güveni: %101

Taraftarlar seni büyük bir kahraman olarak görüyorlar. Başarının tadını çıkarabilirsin.​

Taraftar Güveni: %101

Taraftarlar seni büyük bir kahraman olarak görüyorlar. Başarının tadını çıkarabilirsin.​

Bu iki küçük hata halledildi.

4-5 gün sınavlara ara var o nedenle bazı hatalarla ilgilenebileceğim yeniden. Eğer bana söyleyip de unuttuğum bir hata varsa lütfen bildirin. Yeni bulduğunuz hataları da bildirebilirsiniz tabii. :)

Yazı da Hata var :)

Taraftarlar sena biraz temkinli gözle bakıyorlar. Yine de senin arkandalar. Başarı çıtanı yükseltirsen güvenlerini kazanabilirsin.

arada bakıyorum benim söyleyeceklerim önceden söylenmiş oluyor.
en iyi menajerler sıralamasında galatasarayın hedefi 2 fenerbahçenin 1 beşiktaşın 3 trabzonun 4 gözüküyor trabzonla beşiktaş mantıklı ama galatasarayında hedefinin 1 olması gerekmez mi

arada bakıyorum benim söyleyeceklerim önceden söylenmiş oluyor.
en iyi menajerler sıralamasında galatasarayın hedefi 2 fenerbahçenin 1 beşiktaşın 3 trabzonun 4 gözüküyor trabzonla beşiktaş mantıklı ama galatasarayında hedefinin 1 olması gerekmez mi

Hedefler sadece aslında sezon başındaki oyuncu değerlerinin sıralamasından belirleniyor. Acaba OFM'deki gibi 111-444-777 gibisinden mi belirlesek hedefleri ? :)

şimdiki değerler ne peki admin :)

hedefler bence şampiyonluk yada ligde kalma gibi bişey olsun..

Bence ilerleyen liglerde, oyuncuların para alması gibi durumların olması gerekiyor.. Şuanki Türkiye liginde bir Real Madrid oluşturulmuş durumda:)

Bence ilerleyen liglerde, oyuncuların para alması gibi durumların olması gerekiyor.. Şuanki Türkiye liginde bir Real Madrid oluşturulmuş durumda:)

çok mantıklı.. hatta sözleşme yapılsın ve mesela 10 maçlık yapıldı diyelim 2 maç sonra transfer edilirse takım tazminat ödesin.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Teknik ekip ödemeleri yapılmıyor[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]endgame[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

endgame ne yaptın sen :D

kesinlikle.realdeki çekişmenin oyuna yansıtılması gibi bir şey bu.

Yenilik listesine ekledim. Bir sonraki sezon öyle olacak :)

şimdiki değerler ne peki admin :)

hedefler bence şampiyonluk yada ligde kalma gibi bişey olsun..

Şimdiki değerlerle ilgili açıklama yok :) Ben de bilmiyorum doğrusu :D

çok mantıklı.. hatta sözleşme yapılsın ve mesela 10 maçlık yapıldı diyelim 2 maç sonra transfer edilirse takım tazminat ödesin.

Ekledim yeniliklere ama gerçeklenebilir mi bilmiyorum. Çok kapsamlı bir şey ve kolay değil böyle bir sistem oturtabilmek. :)

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Teknik ekip ödemeleri yapılmıyor[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]endgame[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

endgame ne yaptın sen :D

Bu sorun herkeste yok bildiğim kadarıyla :)

Yenilik listesine ekledim. Bir sonraki sezon öyle olacak :)

Şimdiki değerlerle ilgili açıklama yok :) Ben de bilmiyorum doğrusu :D

Ekledim yeniliklere ama gerçeklenebilir mi bilmiyorum. Çok kapsamlı bir şey ve kolay değil böyle bir sistem oturtabilmek. :)

Bu sorun herkeste yok bildiğim kadarıyla :)

Üzüldüm böyle bir hata bulunmasına :D

Bu arada özel mesaj sistemini kulllananlar bilir epey sorunları vardı. Sorunlar biraz olsun düzeltildi. Daha iyi bir görünüm kazandırıldı. :) Fakat hala bir tasarım düzenlemesi gerekiyor özel mesajlar için :)

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]Giderler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kredi Geri Ödemesi:[/TD]
[TD]3.320.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Transfer Ödemesi:[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Teknik Ekip Ödemesi:[/TD]
[TD]200.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]

kredi çekmediğim halde her hafta ödeme yapıyorum admin :D[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]Giderler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kredi Geri Ödemesi:[/TD]
[TD]3.320.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Transfer Ödemesi:[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Teknik Ekip Ödemesi:[/TD]
[TD]200.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]
kredi çekmediğim halde her hafta ödeme yapıyorum admin :D[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kredilerden çok şikayet var. Bütün kredi sistemini baştan sona inceleyeceğim. :)