FuTBu - Hata Bildirim Merkezi | Güncel | Haziran 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar 1-2 gün sonra futbu üzerinde çalışmaya yeniden başlıyorum. Oyunda bu sezon pek çok hata olduğunun farkındayım fakat vaktim olmadığından ilgilenemedim. Birçok hatayı biliyorum fakat sizin de bana hataları hatırlatmanızda fayda var. Bu konuda oyunda gördüğünüz hataları yazmaya yeniden başlarsanız sevinirim. :)

Ruben Rochina adlı oyuncum 2 haftadır +1 gelişiyor gibi görünüyor ama 2 haftadır hala 79 atağı ... yani 81 olması lazımdı ama hala 79 :) acayip bi sorun :D

Edit: Tamam, sıkıntı yok

- - - Ekleme - - -

İlginç. Bende küçültüce yani uzaklaştırınca senin resimdeki hali alıyor. Tarayıcı sürümüne göre farklılık mı gösteriyor ki varsayılan yakınlık ?
İlk yolladığım resimde yakınlaştırma %90 mış... 2. sinde %100 normal hali yani bir sorun yok gözüküyor :)

Tamam o halde başka sorunları bekliyorum.

Mesela ben şimdi farkettim bir tane.

li.png
Ev Sahibi Galibiyeti:
%53.02
li.png
Beraberlik
%10.79
li.png
Deplasman Galibiyeti:
%47.3

Burada problem var. Bu kısım 18'lik liglere göre düzenlenmiş o yüzden oranlarda dengesizlik var düzelteceğim şimdi. :)

Teknik olarak mümkün tabii ama mantık olarak ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer öyle bir şey yapılırsa kupa maçları için de ayrı bir gol krallığı yapılması gerekir. Konu açıp oylamaya sun istersen bu konuyu, bakalım görüşlere. :)