Bu diziden bu sonucu çıkartan tek kişi olabilirsin.Özetle bu dizi kadınlarla erkeklerin asla çok yakın arkadaş olamayacağını, ateşle barut olduklarını gösteriyor.
Herkes farklı anlamlar çıkarmalı ki dizinin derinliği, keyfi çıkmış olsun sonuçta.Bu diziden bu sonucu çıkartan tek kişi olabilirsin.
Bu şekilde hazırlıklar yapılacağını bilmiyordum, normal talk show olacak sanıyordum. Süpermiş.
İlk başta talk show olarak değil de senaryosuz doğaçlama bir şekilde özel bölüm çekicekleri konuşuluyordu ama değişmiş de olabilir tabii.Bu şekilde hazırlıklar yapılacağını bilmiyordum, normal talk show olacak sanıyordum. Süpermiş.
2 diziyi eş zamanlı izliyorsun. Ozaman senden iyi bir kıyaslama gelir2x8, 2x9, 2x10, 2x11, 2x12
Alışma dozunun giderek arttığı keyifli bölümlerdi fakat bu bölümlerde çok net bir şekilde Rachel negatif puan kazandı. Henüz gıcık etme ya da nefret kazanma aşamasında değil ama şu an 6.sırada.
O kadar Rose'un peşinde koştu, Rose onun yüzünden kadından ayrıldı. Sonra neymiş, liste yapmış vb. diye trip atıp yoluna baktı. Bencilce ve egoist bir hareketti, nasılsa Rose o kadından ayrıldı diye rahatladı tabii..
8.0
Yarın gece ya da sezonlar bitince yaparım zira ikisini de aynı sezonlarını izliyorum cidden 2.sezonlar yani2 diziyi eş zamanlı izliyorsun. Ozaman senden iyi bir kıyaslama gelir
Diğeri 12 veya 13 bölüm galiba? Bakmadım gerçi ama Friends 24Yarın gece ya da sezonlar bitince yaparım zira ikisini de aynı sezonlarını izliyorum cidden 2.sezonlar yani
Yes 12 imiş ve diğer sezonlar 20 üstü sanırım ama nasılsa birisi Netflix öteki Amazon oluncaDiğeri 12 veya 13 bölüm galiba? Bakmadım gerçi ama Friends 24
İlk zamanlar hele bi geçsin, sonra sistemimi oturturumYes 12 imiş ve diğer sezonlar 20 üstü sanırım ama nasılsa birisi Netflix öteki Amazon olunca
hızlıca aradan çıkarırız akşamları tabi, Yoksa yoğun bir döneme gireceğim ben de senin gib Ramazan ayıyla birlikte.
Seinfeld Amazon'dan kalktı yalnızYes 12 imiş ve diğer sezonlar 20 üstü sanırım ama nasılsa birisi Netflix öteki Amazon olunca
hızlıca aradan çıkarırız akşamları tabi, Yoksa yoğun bir döneme gireceğim ben de senin gib Ramazan ayıyla birlikte.
Demokraside çareler tükenmez, Türkiye'den başka diyarlara ışınlanmak zor değil sonuçtaSeinfeld Amazon'dan kalktı yalnız
AnladımDemokraside çareler tükenmez, Türkiye'den başka diyarlara ışınlanmak zor değil sonuçta
Türkçe de dahil bütün alt yazılar var, zaten eskiden olduğu için silmemişler sadece şu an bu koordinatlarda erişime kapalı ne yazık ki.AnladımBaşka diyarlarda altyazı yoktur ama dimi
Hadi ya. Bir umut belki senin dediğin doğrudur demiştim.
Bu kadar yaygara, paylaşımlar, sürekli ertelenmeler vs olunca insan özel bölüm bekliyor. Bir de oyuncular kişi başı 3-4 milyon dolar alıcakmış bu proje için.Hadi ya. Bir umut belki senin dediğin doğrudur demiştim.
En azından eski set falan iyi bir ortam hazırlayacaklar, o da bir şey. Güzel birkaç sürpriz falan olur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?