Klasik Friends - Dizi Yorumları

Yakışıklı zaten ve çok foto var ama ben beni güldüreni seçtim :A yalnız kendimi bulmakta zorlanıyorum yorumlarda :A çok durmam gibi bunda :A
Şunu yapsan kendini rahat bulursun ama boşver yapma :A

1_joey-friends.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dış dünyaya yani gerçek dünyaya dair sahnelerin çok olması da keyifli oluyor, sitcomun dışına çıkılan sahneler yani :A
Bana her türlü keyif veriyor. Ev ve cafe ortamını da çok seviyorum dizinin, samimi geliyor. Dış çekimli bölümler de. İleride dış çekimli bolca bölüm var, sezon finalleri özellikle. :A
Az önce 3x09'u izledim, futbol bölümü. Ne kadar beğeneceğini merak ediyorum, benim favori bölümlerimden. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Leyla ile Mecnun ne kadar izleniyor diye merak ediyordum ve reytinglere bakıyordum sonra baktım futbol falan da konuşuluyor üye oldum. :A
okadar erken yasta internet ile ilgili olman sasirtti :A
ben de Survivor icin yorum yazabilmek icin üye oldum ama bir kac sene tereddüt ettikten sonra :A yorum yazarim sonra bir daha ugramam diyerekten kullanici adini nedense dosimosi yapip üye olmustum :A yine evet cok aktif olmadim ama bir bucuk sene sonrasi artik kaptirdik kendimizi buraya :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
okadar erken yasta internet ile ilgili olman sasirtti :A
ben de Survivor icin yorum yazabilmek icin üye oldum ama bir kac sene tereddüt ettikten sonra :A yorum yazarim sonra bir daha ugramam diyerekten kullanici adini nedense dosimosi yapip üye olmustum :A yine evet cok aktif olmadim ama bir bucuk sene sonrasi artik kaptirdik kendimizi buraya :A
Okumayı söktüğümden beri internet kullanıyorum normal bence. :A Benim inişli çıkışlı hep aktiflik durumum, bir ara uzun süre girmedim. Okul yüz yüze olsa da pek değişmezdi herhalde bu durum ama şu an fırsat buluyorken giriyorum. :A

• Güldürdün
Okumayı söktüğümden beri internet kullanıyorum normal bence. :A Benim inişli çıkışlı hep aktiflik durumum, bir ara uzun süre girmedim. Okul yüz yüze olsa da pek değişmezdi herhalde bu durum ama şu an fırsat buluyorken giriyorum. :A
Zaten forumda tanıdığım tüm öğrenciler çok fazla aktif oluyorlar forumda :A ben öğrenciyken foruma haftada 1 uğradım :A
Çalışırken aktifliğim fazlaydı ama :A
3.sezon 2.sezona göre bir tık altta başladı sanki. 4-5 bölüm geçti ama çok beğendiğim bir bölüm yok henüz. Joey yine iyi ama :A Garip bir şekilde OMG da iyi baya :A

3x10, 3x11 dizide uzun zaman aradığım güldürme özelliğinin en üst seviyeye ulaştığı 2 bölüm oldu 2 bölüm de üst üste çok eğlenceliydi :A Bu hızla devam ederse Seinfeld sonrası 2.cilik koltuğunu alabilir gibi :A
Son mesajını garipsediğimi belirtmeliyim. Kaç zamandır gömdüğün dizi bir anda 2. Olacak kıvama gelmiş hem de bir kaç gün sonrası :A
Peki HIMYM ve Good Place kaçıncı sıradalar?
Artı yorumda en ufak bir detay yok. Özete baktım hangi bölümlerden bahsediyorsun diye

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Zaten forumda tanıdığım tüm öğrenciler çok fazla aktif oluyorlar forumda :A ben öğrenciyken foruma haftada 1 uğradım :A
Çalışırken aktifliğim fazlaydı ama :A

Son mesajını garipsediğimi belirtmeliyim. Kaç zamandır gömdüğün dizi bir anda 2. Olacak kıvama gelmiş hem de bir kaç gün sonrası :A
Peki HIMYM ve Good Place kaçıncı sıradalar?
Artı yorumda en ufak bir detay yok. Özete baktım hangi bölümlerden bahsediyorsun diye
Bölümlerden modum yerindeyse bahsediyorum bahsetme gereği duymamışım :A
Hiçbir zaman gömmedim bu arada :A 2.olacak kıvama gelmedi aslında ama 10 ve 11 çok iyiydi :A Diğer bölümler de bu tatta giderse neden olmasın? The Good Place'ı bu sınıflandırma içine koymam. HIMYM çok bayıldığım bir dizi değildi sadece Barney'e bayılıyordum :A

• Güldürdün
Bölümlerden modum yerindeyse bahsediyorum bahsetme gereği duymamışım :A
Hiçbir zaman gömmedim bu arada :A 2.olacak kıvama gelmedi aslında ama 10 ve 11 çok iyiydi :A Diğer bölümler de bu tatta giderse neden olmasın? The Good Place'ı bu sınıflandırma içine koymam. HIMYM çok bayıldığım bir dizi değildi sadece Barney'e bayılıyordum :A
ok ok inandim
baska hangi dizi var ozaman izlediklerin. Ozaman Friends zaten otomatikmen 2. olur :A ben bu yazdiklarin harici söz ettigin dizilere denk gelmedim cünkü

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Sitcom çok izlemedim :A TBBT, 70's Show dışında da yok galiba aklıma gelmiyor.
70's Show 😱 onu da izledim zamaninda :A:A
tamam ozaman Friends 2 numara diyebiliriz ama Seinfeld öncesi kesfetseydin 1 numaran olabilirdi :A

ilk favori dizilerin tadi ayri oluyor

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
70's Show 😱 onu da izledim zamaninda :A:A
tamam ozaman Friends 2 numara diyebiliriz ama Seinfeld öncesi kesfetseydin 1 numaran olabilirdi :A
Evet 1.olurdu Seinfeld izlerdim direkt 2.olurdu :A
70's Show 2 sezon izledim ama sarmadı. Dizide konu sürekli cinsel ilişki ve uyuşturucaya gelip başa sarıyordu ben de bıraktım :A

• Güldürdün