Immmm bu sefer ben stres yaparım beni geçecen diye o kadar hızlı gitmesen mi acaba. .ss1 haftaya ilk sezonu bitiririm.
Immmm bu sefer ben stres yaparım beni geçecen diye o kadar hızlı gitmesen mi acaba. .ss1 haftaya ilk sezonu bitiririm.
Tamam ya 1 hafta da 15 bölüm.Immmm bu sefer ben stres yaparım beni geçecen diye o kadar hızlı gitmesen mi acaba. .ss
O olur bak.Tamam ya 1 hafta da 15 bölüm.
Öyle yaparız o zaman.O olur bak.
Kaliteden anlayanlar dizinin müptelası oluyor gör gör.@yatutarsa
Pheobe süper ya özellikle trajik besteleri.İleriki bölümler çok daha güzel sen tam gaz devam et Özgür'üm.
Besteleri hep mutlu başlıyor sonra trajedi yaşatıyor insanlara.Öyle yaparız o zaman.
Pheobe'yi ben de çok sevdim.Zaten hatırlıyorum az çok bestelerini. Çok tatlı ya.
Aynen ilk bölümde hayat hikayesini anlatıyor, intihar edenler, hapse girenler.Besteleri hep mutlu başlıyor sonra trajedi yaşatıyor insanlara.Hayat hikayesi de ayrı trajik zaten.Hepsi tatlı gerçi, dizide hiç itici karakter yok bence.
biz en kaliteli dizinin müptelasıyız zaten...! 😉😉O olur bak.
Kaliteden anlayanlar dizinin müptelası oluyor gör gör.@yatutarsa
Pheobe süper ya özellikle trajik besteleri.İleriki bölümler çok daha güzel sen tam gaz devam et Özgür'üm.
Ben her ikisini birde Supernatural'ı izleyerek nirvanaya ulaştım hıh...! 😉😉biz en kaliteli dizinin müptelasıyız zaten...! 😉😉
soğuktur oralar.. üşüme.. ...Ben her ikisini birde Supernatural'ı izleyerek nirvanaya ulaştım hıh...! 😉😉
Senin bu bakış açılarına hastayım. .sssoğuktur oralar.. üşüme.. ...
farkımız tarzımız...Senin bu bakış açılarına hastayım. .ss
Geliyorum yakında.@ozgur2113 devam etmene çok sevindim takipteyim bak bırakırsan alnunun çatundan vururum.
Sıra @Yiğitt ve @Harunnn60'da.
Aynen hadi şimdi izle işin gücün yok zaten şuan.Süresi 20dk'dı en son demi.
Paramparça'yı izliyorum son bölümü.Aynen hadi şimdi izle işin gücün yok zaten şuan.
Eşek sudan gelene kadar bekle diyorsun yani.Paramparça'yı izliyorum son bölümü.
İlk şu TWD tüm sezonları bitirem sonra bu ve Lost'u.
Yani biraz.Eşek sudan gelene kadar bekle diyorsun yani.
Ben unutmam etiketlerim haftaya seni merak etme.Yani biraz.
Bu hafta TWD bitse, sonraki hafta başlayıveririm.
Beklerim.Ben unutmam etiketlerim haftaya seni merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?