Klasik Friends - Dizi Yorumları

karşim ikinci bölümü izledim çok güldüm üçüncü bölüm pek güldürmedi zaten ikinci bölümde de ross'un ailesine gülmüştüm ana 6 karakter pek güldürmüyor beni :D
Yani bırakacaksın ama dediğim gibi 4, 5 sonra 7. bölüme kadar izlemelisin dizi git gide açılıyor. :(

1×12

Bir dizinin hiç mi kötü bölümü olmaz? Yine harikaydı ayrıca bu bölüm dolu dolu geçti. 9/10 veriyorum 12. bölüme. :) Yorumum:

Ross'un çocuğunun cinsiyeti belli oldu bakalım çocuk doğunca neler olacak? :D Ayrıca geçen bölüm şu gıcık Paolo'nun diziden çıkmasını istiyorum demiştim bu bölüm kurtulduk sonunda, Phoebe yine başını belaya soksa da sonu iyi sonuçlandı. :Z

Masa ve lazanya olayı da iyiydi. :F

Ne izlemişim 2 günde be; 1x13, 1x14, 1x15, 1x16, 1x17, 1x18.

Güzel bölümlerdi yine sadece 13 ve 15'i pek beğenmedim biraz sıkıcıydı. Birde 17. bölümde ilk defa özet verdi diğer bölüm devam etti keşke hep devamlı olsa. :( Özellikle sevgililer günü bölümü müthişti. :bhr:

10920957_10204618132032294_2954271042616988159_n.jpg

ahah :X

Friends 1x19, 1x20 bitti, sezon finaline son 4 bölüm. :Z 23. bölüme telif melif diye bir saçmalık yazıyordu umarım izleyebileceğim bir yer bulabilirim. :(

1x21, 1x22.

Son düzenleme:
Friends 1x23

Müthiş bölümdü izlediğim 23 bölüm içinde en iyi bölümü oldu diyebilirim. Başından sonuna kadar gülme krizine girdim. :D Bu bölüm 10 puanı kesinlikle hakediyor.

Phoebe'nin trajık şarkılarına bitiyorum ya. :D

Bebek doğdu sonunda bölüm zaten baştan sona hastahanede geçti, başlarına gelmedik olay kalmadı çok keyifli ve komikti bölüm. :D

Bazı yerleri gülme krizine soktu hala aklıma geldikçe gülüyorum. :F Bebeğin adı o kadar tartışmadan sonra Ben oldu iyiki Ross, Phoebe ve Susa depoda kapalı kaldılar yoksa tartışma hiç bitmeyecekti.

Chandler ve Monica bence de bir çocuk düşünsünler. :A Rachel yine bir doktora vuruldu haha doktorun şu sözü çok komikti "Beni genelde kızlar istemiyor, düşünsene sen garsonsun tüm gün çalışıp eve gelince yine bir fincan kahve ister misin?" :F -Buna benzerdi.

Phoebe'nin trajikomik hayat hikayesi yine ders verdi. Umarım sezon finali de böyle güzel olur. :)

10/10

Birkaç kare paylaşmak istiyorum;

Phoebe reyiz. :F:F

YjgV5z.jpg

Bölümün son kısmından aldığım kare, çok tatlılar ya. :love1:

89YXEV.jpg