öyle alınır mıymış beddua.ss eğer windows hata verirse senden bilirim ona göreÇok iyi. Bedduamı geri alıyorum zaten içten söylememiştim. .ss
öyle alınır mıymış beddua.ss eğer windows hata verirse senden bilirim ona göreÇok iyi. Bedduamı geri alıyorum zaten içten söylememiştim. .ss
Şakasına dedim Emre. Ben sana hiç beddua eder miyim? .ssöyle alınır mıymış beddua.ss eğer windows hata verirse senden bilirim ona göre
hiç şakasına gibi durmuyordu... bilemem artık..... ..... öyle diyorsan....Şakasına dedim Emre. Ben sana hiç beddua eder miyim? .ss
Ayrıca senin bilgisayar Windows XP değil mi? XP'de durdurma hatası yok ki Vista ve 7'de var.hiç şakasına gibi durmuyordu... bilemem artık..... ..... öyle diyorsan....
ne xp'si bee.ss win 7'ye ilk geçen aileyiz bizAyrıca senin bilgisayar Windows XP değil mi? XP'de durdurma hatası yok ki Vista ve 7'de var.
Hadi ya sorry. 🙄 Ee hadi işin gücün yokken başlasana diziye?ne xp'si bee.ss win 7'ye ilk geçen aileyiz biz
karşim ikinci bölümü izledim çok güldüm üçüncü bölüm pek güldürmedi zaten ikinci bölümde de ross'un ailesine gülmüştüm ana 6 karakter pek güldürmüyor beniHadi ya sorry. 🙄 Ee hadi işin gücün yokken başlasana diziye?
Yani bırakacaksın ama dediğim gibi 4, 5 sonra 7. bölüme kadar izlemelisin dizi git gide açılıyor.karşim ikinci bölümü izledim çok güldüm üçüncü bölüm pek güldürmedi zaten ikinci bölümde de ross'un ailesine gülmüştüm ana 6 karakter pek güldürmüyor beni
devam etmeye çalışacağımYani bırakacaksın ama dediğim gibi 4, 5 sonra 7. bölüme kadar izlemelisin dizi git gide açılıyor.
Devam edeceğin yok senin ama hadi hayırlısı. .ssdevam etmeye çalışacağım
kısmet artıkDevam edeceğim yok senin ama hadi hayırlısı. .ss
sadece güzel bir kesite denk geldim ve bunu sizlerle paylaşmak istedim...Bildirim gelince izledin sandım...
Teşekkür ediyoruz müteşekkiriz, gerçekten fevkaladenin fevkinde bir kesit lakin izleseydin daha bir müteşekkir olurduk...sadece güzel bir kesite denk geldim ve bunu sizlerle paylaşmak istedim...
zamanla o da olur inşallah...Teşekkür ediyoruz müteşekkiriz, gerçekten fevkaladenin fevkinde bir kesit lakin izleseydin daha bir müteşekkir olurduk...