Klasik Friends - Dizi Yorumları

Friends 1x23

Müthiş bölümdü izlediğim 23 bölüm içinde en iyi bölümü oldu diyebilirim. Başından sonuna kadar gülme krizine girdim. :D Bu bölüm 10 puanı kesinlikle hakediyor.

Phoebe'nin trajık şarkılarına bitiyorum ya. :D

Bebek doğdu sonunda bölüm zaten baştan sona hastahanede geçti, başlarına gelmedik olay kalmadı çok keyifli ve komikti bölüm. :D

Bazı yerleri gülme krizine soktu hala aklıma geldikçe gülüyorum. :F Bebeğin adı o kadar tartışmadan sonra Ben oldu iyiki Ross, Phoebe ve Susa depoda kapalı kaldılar yoksa tartışma hiç bitmeyecekti.

Chandler ve Monica bence de bir çocuk düşünsünler. :A Rachel yine bir doktora vuruldu haha doktorun şu sözü çok komikti "Beni genelde kızlar istemiyor, düşünsene sen garsonsun tüm gün çalışıp eve gelince yine bir fincan kahve ister misin?" :F -Buna benzerdi.

Phoebe'nin trajikomik hayat hikayesi yine ders verdi. Umarım sezon finali de böyle güzel olur. :)

10/10

Birkaç kare paylaşmak istiyorum;

Phoebe reyiz. :F:F

YjgV5z.jpg

Bölümün son kısmından aldığım kare, çok tatlılar ya. :love1:

89YXEV.jpg
galiba diziler arasında en yüksek reytingi bu dizi almış :)

galiba diziler arasında en yüksek reytingi bu dizi almış :)
Aynen final bölümünde aldığı reytingi hala geçememişler demi @OzaN. (b)

Friends 1x24 SEZON FİNALİ

Güzel bir bölümle sezonu kapattık her ne kadar istediğim gibi bitmese de iyiydi bölüm. :)

Ross ne kadar safsın bölümün sonunda sinir oldum resmen, Rachel tam sana açılacaktı sen Çinli bir kızla ele ele döndün bakalım Rachel görünce tepkisi ne olacak. Sezon finalinde Ross ile Rachel çıkmaya başlarlar demiştim oysaki. :(

Genel olarak güzel bir bölüm oldu ama tabiiki bir 23. bölüm kadar diyemem. :)

8.5/10

Aynen final bölümünde aldığı reytingi hala geçememişler demi @OzaN. (b)

Friends 1x24 SEZON FİNALİ

Güzel bir bölümle sezonu kapattık her ne kadar istediğim gibi bitmese de iyiydi bölüm. :)

Ross ne kadar safsın bölümün sonunda sinir oldum resmen, Rachel tam sana açılacaktı sen Çinli bir kızla ele ele döndün bakalım Rachel görünce tepkisi ne olacak. Sezon finalinde Ross ile Rachel çıkmaya başlarlar demiştim oysaki. :(

Genel olarak güzel bir bölüm oldu ama tabiiki bir 23. bölüm kadar diyemem. :)

8.5/10
Tam olarak bilmiyorum onu ama dizinin çok çok yüksek reytingleri olduğunu biliyorum. :):)

Başla başla çok sevindim. :Z

Peki bugün aklıma geldi benim şimdi izlediğim sezon 1994'de çekilmiş bu izlediğim bölümler sonradan mı renklendirilmişdir yoksa o kalitede(renkli) mi çekilmişdir? Bunu da çok merak ediyordum. :D
Ne zamandır aklımdaydı aslında süreside iyi ama vaktim yoktu. :D TWD biter 1-2 haftaya, Friends ve Lost'u bitiririm inş kısa sürede. :Z

Başla başla çok sevindim. :Z

Peki bugün aklıma geldi benim şimdi izlediğim sezon 1994'de çekilmiş bu izlediğim bölümler sonradan mı renklendirilmişdir yoksa o kalitede(renkli) mi çekilmişdir? Bunu da çok merak ediyordum. :D
Sonradan iyileştirilmiş tabii, restorasyonlu halidir bu yoksa 1994'te o teknoloji yoktu. :D

Friends 2x1, 2x2, 2x3, 2x4

Dizimin 2. sezonuna hızlı bir giriş yaptım, ikinci sezon da ilk sezon sıcaklığını veriyor, komedi yönünden bir düşüş olmadı. Ama 4. bölümde....

Alt kattaki deli komşuları öldü. :( Seviyordum o karakteri.

- Gürültü yapıyorsunuz kuşum rahatsız oluyor!
Monica: Sizin kuşunuz yok ki?
- Olsaydı rahatsız olurdu. Neyse ben evdeki partime geri dönüyorum.
:F

Deliliklerini özleyeceğiz reyiz bakalım alt kata kim taşınacak keşke Ross&Monica'nın ailesi taşınsa. :F

Bu sezon Ross'a gıcık oluyorum, net. :T:

Geçen sene ilk 5-6 bölümünü izleyip bırakmıştım. :D Bugün @mrt-06 izle diyince ilk bölümden yeniden başladım, iyiki de başlamışım. Bundan sonra hep izlerim. :Z

Bölüm yorumum:

1x1
Dizi çok iyi başladı. :D
Ross'un cafedeki konuşmasından sonra Rachel geldi ve bütün olaylar başladı. Ross Rachel'le tokalaşmak için kalktığında şemsiye açıldı komik olmuştu. :D

Rachel'in babasıyla olan telefon konuşması baya güldürdü. :D Monica'nın Paul'un itirafından sonraki tepkisi çok komikti. Ama o itiraf da yalan çıktı herkese aynı şeyi söylüyormuş Paul. :D Monica, Paul'un saatini kırdı, güzel oldu.

Kaşığını daldırmalısın muhabbeti iyiydi. :D

Son sahnede Rachel'in kahve servisi yapıp herkesin alması da güzel oldu. :D

Bölüm puanım 9/10

Yok ya bu saatten sonra kolay kolay bırakmam. :D Geçen sene yabancı dizi alışkanlığım fazla yoktu ama bu sene izliyorum bunu da izlerim. :Z
Senin şu dizileri bırakma alışkanlığından korkuyorum gerçi ben her gün etiketlerim sorun olmaz. :F Aa hem sen tatile gircen demi? 15 tatili iyice rahatlarsın beni bile geçersin belki. :A