Klasik Friends - Dizi Yorumları

Konuya yazmayı unuttum 20. bölüme (2. sezon) kadar geldim fena sardı dizi yani izlemeden bir gün geçmiyor. Bazen 2, 3 bölüm art arda izliyorum karakterleri o kadar çok sevdim ki sanki gerçek hayatta tanıyormuş gibiyim bu dizi benim kesinlikle efsanelerim arasına girdi, TOP5'de. :)

2. sezon ilk sezondan daha da iyi bakalım birkaç bölüm sonra 3. sezona geçeceğim nasıl değişiklikler olacak?

Friends 2x23

Güzel bir bölüm oldu sezon finaline 1 kala... @OzaN Charlie Sheen bu dizide oynadı mı? Yoksa ben mi benzettim? (b) (Phoebe'nin denizci sevgilisi)

Monica takıntılarını kabul eden, alttan alan birini buldu sonunda her ne kadar kendisinden yaşça büyük olsa da. Çok klişe ama aşkın yaşı yoktur zaten, ikisi içinde sorun değil. :D İleride sorun olacak mı bakalım.

Phoebe su çiçeği geçirdi, hastalığı bile çok tatlı. :F Ross ve Rachel çok yakışıyorlar bu arada be. :love1:

@ozgur2113 senin 2. bölüm, @Yiğitt senin ilk bölüm hala duruyor. :(

Son düzenleme:
Friends 2x21

Güzel bir bölüm oldu sezon finaline 1 kala.. @OzaN Charlie Sheen bu dizide oynadı mı? Yoksa ben mi benzettim? (b) (Phoebe'nin denizci sevgilisi)

Monica takıntılarını kabul eden, alttan alan birini buldu sonunda her ne kadar kendisinden yaşça büyük olsa da. Çok klişe ama aşkın yaşı yoktur zaten, ikisi içinde sorun değil. :D İleride sorun olacak mı bakalım.

Phoebe su çiçeği geçirdi, hastalığı bile çok tatlı. :F Ross ve Rachel çok yakışıyorlar bu arada be. :love1:

Hafta içinde başlayacağım. :X

Evet Charlie Sheen konuk oyuncuydu bir (veya birkaç) bölümde. :) @mrt-06
Doğru o zaman çünkü bir yerden benzetiyorum diyordum sonra durdurup iyice baktım yine de emin olamadım. Bakışlarından tanıdık geldi zaten. :A

Herhalde daha gelmez, su çiçeği oldu bu bölümde Phoebe ile. Hatırlarsın belki bu bölümü. :D

Doğru o zaman çünkü bir yerden benzetiyorum diyordum sonra durdurup iyice baktım yine de emin olamadım. Bakışlarından tanıdık geldi zaten. :A

Herhalde daha gelmez, su çiçeği oldu bu bölümde Phoebe ile. Hatırlarsın belki bu bölümü. :D
Az çok hatırlıyorum da detaylarıyla hatırlayamam tabii kaç yıl olmuş. :D

Aslında hatırlayamamam güzel çünkü bitince tabii ki yeniden başlayacağım. :Z

Az çok hatırlıyorum da detaylarıyla hatırlayamam tabii kaç yıl olmuş. :D

Aslında hatırlayamamam güzel çünkü bitince tabii ki yeniden başlayacağım. :Z
Ben daha fazla hatırlatmıyım o zaman. :A Peki bir şey soracağım, ileriki sezonlarda diziye yeni kalıcı oyuncu gelecek mi? Yani bu arkadaş grubuna ya da giden olacak mı?

Muhtemelen bitirdikten 10 sene sonra yeniden başlarım ben de. İyi taktik. :D

Ben daha fazla hatırlatmıyım o zaman. :A Peki bir şey soracağım, ileriki sezonlarda diziye yeni kalıcı oyuncu gelecek mi? Yani bu arkadaş grubuna ya da giden olacak mı?

Muhtemelen bitirdikten 10 sene sonra yeniden başlarım ben de. İyi taktik. :D
Kalıcı yok, geçici çok. :):)

Friends 2x24 SEZON FİNALİ

Sezon finali harikaydı. Yine olaylar olaylar oldu. :D Chandler şu zürafa kılıklı kızdan kurtulamadı. :F

Chandler internetten bir kızla mesajlaşıyordu kızla çok uyum yakaladılar ve en sonunda buluşmaya karar verdiler ama o gizemli kız aslında onun için tanıdık birisiydi. Yine ve yeniden kader onları buluşturdu. :F

Ross bölümün sonunda kankasının dudağından öptü koptum. :F Monica olmaz o adamla sen ondan çocuk yapamazsın. :(:(

Son düzenleme:
Friends 2x24 SEZON FİNALİ

Sezon finali harikaydı. Yine olaylar olaylar oldu. :D Chandler şu zürafa kılıklı kızdan kurtulamadı. :F

Chandler internetten bir kızla mesajlaşıyordu kızla çok uyum yakaladılar ve en sonunda buluşmaya karar verdiler ama o gizemli kız aslında onun için tanıdık birisiydi. Yine ve yeniden kader onları buluşturdu. :F

Ross bölümün sonunda kankasının dudağından öptü koptum. :F Monica olmaz o adamla sen ondan çocuk yapamazsın. :(:(
Ayy ne olayı oldu ? :F

Friends 2x23

Güzel bir bölüm oldu sezon finaline 1 kala... @OzaN Charlie Sheen bu dizide oynadı mı? Yoksa ben mi benzettim? (b) (Phoebe'nin denizci sevgilisi)

Akşam izlerim. :D

7x7

Uzun sayılabilecek bir aranın ardından, 7. sezonuyla devam ediyorum. Umarım bu tatilde 7'yi bitiririm.
Janice'i yıllar sonra görmek hiç hoş olmadı. :D

Joey'i üzüldüm biraz. Kadın hiç öyle birisi gibi durmuyordu halbuki.

Ross'un macerası da güzeldi. :D Kasadaki (?) çocukla muhabbeti kahkaha attırdı. :D

Friends'e ne verilir ki? 9/10 diyelim. :D