Klasik Friends - Dizi Yorumları

Gerçekten izledim. :D Yorumumu da yapayım. :D

1x2
Bölüm başındaki öpüşme muhabbeti çok güzeldi, erkeklerin benzetmeleri komikti. :D

Ross ve Monica'nın ailesi ne değişikmiş. :F Özellikle annesi. :F

Rachel'in yüzüğümü gördünüz mü dediğinde Phoebe'nin evet çok güzelmiş kısmında baya güldüm. :F Yüzüğü bulduktan sonra lazanyayı yemesi komikti. :D

Ultrasondaki isim muhabbeti güzeldi. :D

Bölüm puanım 9/10

Friends 3. Sezon 1x1'den 1x14'e kadar izledim. :D (1 haftada)

Hepsini tek tek yorumlayamam ama en çok geri dönüş ve amerikan futbolu oynadıkları bölümü beğendim. Geri dönüş bölümü efsaneydi Joey'in taşınmasını ve Monica ile karşılaşması çok komikti. :D

Phoebe'nin Smelly Cat'i yine başkası tarafından kullanıldı ileriki sezonlarda bu şarkı çok ünlü olacak gibi. :A

Beğenmediğim bölüm ise bitmeyen hazırlık bölümüydü çok sıkıldım ve itici bir bölümdü 3. sezonun başında korktum hep böyle mi gedecek diye neyseki sonraki bölümler bomba oldu. Sanırım uzadıkça bozulmayan hatta daha güzelleşen tek dizi. 😎 (@yatutarsa :A)

Smelly Cat.

Friends 3. Sezon 1x1'den 1x14'e kadar izledim. :D (1 haftada)

Hepsini tek tek yorumlayamam ama en çok geri dönüş ve amerikan futbolu oynadıkları bölümü beğendim. Geri dönüş bölümü efsaneydi Joey'in taşınmasını ve Monica ile karşılaşması çok komikti. :D

Phoebe'nin Smelly Cat'i yine başkası tarafından kullanıldı ileriki sezonlarda bu şarkı çok ünlü olacak gibi. :A

Beğenmediğim bölüm ise bitmeyen hazırlık bölümüydü çok sıkıldım ve itici bir bölümdü 3. sezonun başında korktum hep böyle mi gedecek diye neyseki sonraki bölümler bomba oldu. Sanırım uzadıkça bozulmayan hatta daha güzelleşen tek dizi. 😎 (@yatutarsa :A)

Smelly Cat.

20 dakikalık durum komedisi ne kadar bozabilir ki zaten. :F Bir de gönderme yapıyor.ss

20 dakikalık durum komedisi ne kadar bozabilir ki zaten. :F Bir de gönderme yapıyor.ss
Esas komedi zordur heleki durum komedisi, bozmadan ilerlemek kolay değil. 😉 Drama ya da fantastik dizide her zaman konu üretebilirsin komedide öyle olmuyor işte her bölüm eğlenceli hikayeler olması gerekli. :)

Friends 3x15, 3x16

Birbirine bağlantılı harika 2 bölüm oldu, 16. bölümün sonu çok duygusaldı kendime engel olamadım gözlerim doldu. :( Her iki bölüm de kesinlikle 10 puanı hakediyor. :)

Rachel ve Ross yıldönümlerinde büyük bir kavga ettiler, Rachel Ross'a bir süre ara verelim dedi. Ross büyük eşeklik etti fotokopici kızla birlikte oldu ee haliyle dedikodu hemen yayıldı, Rachel çok kırıldı, sinirlendi tabii. Son sahnedeki konuşması çok duygusaldı. Umarım yeniden beraber olurlar of ya çok üzüldüm şimdi. :(:(

Google'ye resimlerde Friends Chandler diye arattım of sanırım feci büyük bir spoi yedim be. :T

@OzaN Chandler gerçek hayatta uyuşturucu bağımlısıymış hatta adı çıkmış bu şeyde. :(:(

Son düzenleme:
Google'ye resimlerde Friends Chandler diye arattım of sanırım feci büyük bir spoi yedim be. :T

@OzaN Chandler gerçek hayatta uyuşturucu bağımlısıymış hatta adı çıkmış bu şeyde. :(:(
Sen de o spoilerı herkesle paylaşmaya karar verdin bravo. :D Sildim alıntıdan o kısmı, sen de sil mesajdan hemen. :):)

Eskidenmiş herhalde. Pek şaşılacak bir şey değil pek çok oyuncu öyle. Bizde de onlarda da. :(

Sen de o spoilerı herkesle paylaşmaya karar verdin bravo. :D Sildim alıntıdan o kısmı, sen de sil mesajdan hemen. :):)

Eskidenmiş herhalde. Pek şaşılacak bir şey değil pek çok oyuncu öyle. Bizde de onlarda da. :(
Sildim şok oldum ya keşke bakmasaydım umarım o kare finalden değildir bütün heyecanı kaçacak şimdi. :D

Tesadüfen Ekşi'de gördüm sonra araştırdım bayağı alkol, uyuşturucu her şey varmış tabii haberler 2001, 2002'ye ait umarım reyiz bırakmıştır bunları. :( Diziyi çok sevince oyuncuları da sahipleniyor insan. :D

Sildim şok oldum ya keşke bakmasaydım umarım o kare finalden değildir bütün heyecanı kaçacak şimdi. :D

Tesadüfen Ekşi'de gördüm sonra araştırdım bayağı alkol, uyuşturucu her şey varmış tabii haberler 2001, 2002'ye ait umarım reyiz bırakmıştır bunları. :( Diziyi çok sevince oyuncuları da sahipleniyor insan. :D
Dizilerde geriden gelirken arama yapmamak lazım illa yapılacaksa da friends chandler season 1 şeklinde falan yapmak lazım. Ben de bazı spoilerlar yedim Friends ile ilgili, oluyor maalesef. :D

@OzaN pardon sen de bitirmemiştin diziyi. Bir anlık heyecanla yazdım. :(

Dizilerde geriden gelirken arama yapmamak lazım illa yapılacaksa da friends chandler season 1 şeklinde falan yapmak lazım. Ben de bazı spoilerlar yedim Friends ile ilgili, oluyor maalesef. :D
Haklısın ama insan merak ediyor işte oyuncuların şimdiki hallerini falan. :D

Ucuz yırtmışım resmen. 😱 Şöyle de bir şey var spoi içine de alsam bakmayacak mıydın sanki neticede seni etiketlemiştim. .ss :D

:oley: Kare finalden değil yani. :Z
Yine suçlu olmuş olacaktın ki. :D

Belki finaldendir de spoiler olarak yemişimdir belli değil yani. Sürprizi kaçmış değil tam olarak. :D