2x6
Güzel bölümdü. Episodes'tan Carol'ın olduğunu söyleyeyim de koşarak yetişmeye başlasın @destere
Eddie ve çetesinin kız arkadaşlarını bilmeme sorunu saçmaydı ama eğlenceli anlara sahne oldu.
Jessica'nın 10 km öteden tv teklifini kabul etmesi ve en sonda ufaklıklardan birinin diğerlerine ders vermesi sesli güldüren anlardı.
8- /10
Olabilir tabii.sadece bu bölümü izlesem olur heralde
2x6
Güzel bölümdü. Episodes'tan Carol'ın olduğunu söyleyeyim de koşarak yetişmeye başlasın @destere
Eddie ve çetesinin kız arkadaşlarını bilmeme sorunu saçmaydı ama eğlenceli anlara sahne oldu.
Jessica'nın 10 km öteden tv teklifini kabul etmesi ve en sonda ufaklıklardan birinin diğerlerine ders vermesi sesli güldüren anlardı.
8- /10
İnşallah alır bu sezon Emmy adaylığını. Gerçekten hak ediyor, bu yılki Emmy adaylıklarından en büyük temennilerinden biri bu.1x9
Yine güzel bir bölümdü. Aslında 1-2 bölüm daha izleyebilirdim, ama hemen bitirmek istemiyorum. Bu bölümde Jessica emlak lisansı olmadan ev satamayacağını öğrendi, ancak bir başarı manyağı olarak kendisinden daha iyi birini görünce pes etti. Yine de sonunda gerçeği gördü ve lisanslı bir emlakçı olarak ortalığın tozunu attıracağı kesin. Bu arada 2. sezona henüz geçmesem de Constance Wu'nun kesinlikle bir Emmy adaylığı hak ettiğini düşünüyorum, adeta Jessica Huang olmak için doğmuş.
8/10