ABC Fresh Off the Boat - Dizi Yorumları

ozan bu dizinin altyazısını çevirip forumda diziyi yayınlayamazmısın ? :) öyle bişey yaparsan süper olur, forumun türkiye genelindeki reytingleride iki katına fırlar :)
Çevirmeye niyetleniyorum bazen ama çok zor iş ya, ciddi emek istiyor...

1x3

Çok iyi bir bölümdü :D Eddie adamım ya, rap klibi gibi düşüncesi, Honey'e asılması filan bayaa güldürdü :D

Sonda kızın hareket çektikten sonra Eddie'nin bakışıda sesli güldürdü :D

8.5/10

Üçüncü bölümü izledim, maç başladı şimdi yorumumu daha sonra yaparım. :)

Mükemmel bölümdü. :)

1x4

Bir önceki mükemmel bölümden sonra vasat bir bölümdü. :)

Komşu Honey'i hiç göremedik, akrabaların yüzünden Eddie'nin sahneside yok gibiydi. :)

Finalde büyükannenin selamı dışında güldüğüm bir sahne hatırlamıyorum. :)

1x5

Eh işte fena sayılmayacak bir bölümdü. :)

Louis ve Jessica'nın düzenlediği cinsel taciz semineri ve Eddie'nin adult film macerası güzeldi. :)

7/10

1x4

Bence de bir önce ki bölüme göre vasat bir bölümdü.

Eddie'nin sahneleride iyi değildi.

5/10

1x5

Baya güzeldi bence, ilk bölümden sonraki en güzel bölümdü hatta. Belki ara verip özlediğimden öyle geldi. :D

Her zamanki gibi anne Jessica'dan başlayım. :D Kadın harika ya yüz ifadeleri olsun konuşma şekli olsun her gözüktüğünde istemsiz bir şekilde güldürüyor. Bence Emmy'ye falan da aday olabilecek düzeyde, umarım fark edilir. Gördüğüm kadarıyla Amerikan basınında da çok övülüyor, hayırlısı artık. :D

Eddie bu bölümün en çok öne çıkan ismiydi. Bölümün başlarında parti olayına karşıyken davet gelince yanındaki çocuğu anında satışı sesli güldürdü. :D İzledikleri videoyu gerçekten o tarz filmlerden sanmaları ve ondan sonra çocukların verdikleri tepkiler de çok komikti.

Ayrıca ailedeki küçük çocuklar da çok sevimli ya, her şeyiyle çok sevimli dizi.

9'a çıkıp çıkmama konusunda kararsız kaldım ama belki bu kadar sevdiğim başka bölümü çıkmaz, bol verelim. :):)

9- /10

1x5

Bu bölüm iyiydi işte.

Eddie'nin öne çıktığı bölümler iyi oluyor, hele ki böyle bir konuda öne çıkması daha komik olmuş :D Film olayında da hadi diğer 2 çocuk bilmiyor olabilir ama Eddie'nin kapıştığı çocuk büyük duruyor onun bilmemesi saçma olmuş :D

Anne'yi seviyorum tatlı biri ama bazen beni sinirlendiriyor :D

Küçük kardeşlerde iyiydi, şınav çekmesi güldürdü :D

9/10

1x6

5.bölüme göre daha vasat bir bölümdü bence.

Anne'nin haraketleri filan sıkıcı geliyor artık :(

Eddie iyiydi yine güldürdü 1-2 yerde :D

6/10

1x7

Anne ve baba'nın sahneleri sıkıcı, Eddie'nin sahneleri iyiydi.

Eddie'yi böyle kızlarla ilgili konularda daha çok kullanırlarsa daha iyi olur :D

6/10

1x8

Pek iyi bir bölüm değildi bence.

Eddie'nin olayları diziyi izleme sebebim ama böyle giderse bırakıcam heralde.

5/10

1x6 1x7

İki bölüm de çok olmasa da iyiydi, izlerken hiç sıkmıyor çünkü karakterleri çok seviyorum. :):)

1x7'de Eddie'nin kız ile olan olayı çok iyiydi. :D

Bebek bakıcılığı olayı çok sertti Eddie reyis için. :(

İçinde çocukluk aşkı olayı olan diziler, filmleri seviyorum. Hele bir de atari falan olunca kendi çocukluğuma dönmüş gibi oluyorum. :):)

7/10 7+/10

1x8

Çok olmasa da iyi bölümdü yine. Phillip karakterini pek sevmedim ama zaten kalıcı değil gibi. Bölümün başındaki flashback sahneleri güzeldi. Jessica'nın Phillip için verdiği abartılı tepkiler de iyiydi. :)

Kovma meselesi ve bağlandığı nokta da güzeldi ama bu bölümü ayırarak söylüyorum restorantla ilgili kısımlar pek ilgi çekici değil, ayar çekmeleri lazım. Babanın iki ufaklıkla prova sahnesi de iyiydi. :):)

7/10

1x9

İyiydi, Eddie - Nicole cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Yalnız bu bölümdeki Nicole'ün okuldaki davranışları falan öncekilerle çok uyumlu gelmedi. :)

Babanın saç makinesi olayı enteresandı.

Jessica'nın sahneleri güzeldi her zamanki gibi. :D

7/10

-------

1x10

Bu bölüm çok daha iyiydi. Jessica'nın ve eşinin (adını unuttum :D) radar bozukluklarıyla ilgili durumlar abartılı olsa da komikti. :D

Çocukların çiçek hastalığı hikayesi de yer yer komikleşse diğer konunun gerisinde kaldı. :)

8- /10

1x11

Eğlenceli, komik bir bölümdü. :D

Asyalıların 4 numarasına karşın takıntıları olduğunu bilmiyordum. Jessica'nın 4 ile ilgili sahneleri komikti.

Louis'in erkek ve kadınları ayırt edemediği kısımlar çok komikti. :D Cidden bazen ben de bazı kişilerin kadın mı erkek mi olduğunu ayırt etmekte zorlanıyorum. :D

Eddie'nin babasının beyaz yalan anlayışını genişletmesi, küçük çocuğun tuvalete her gittiğinde bir şeyler kaçırması yine bölümün komik kısımlarındandı. :D

8/10