ABC Fresh Off the Boat - Dizi Yorumları

1x12

Son bölümlerin gerisinde olsa da fena değildi. Basketbol olayı eğlenceliydi ama sonundaki mesaj pek de iyi bir mesaj olmadı sanki. :D

7/10

1x13 (Sezon Finali)

İyi bölümdü yine genel olarak.

Jessica'nın Çinli olduklarını hatırlaması, babanın evde ayakkabıyla dolaşılmasına karar vermesi, küçük çocukların buzdolabına bir şey astırmak için yarışması güzeldi. :)

Aslında niyetim sezon finalini yapıp gelecek sezon devam etmemekti ama diziyi baya seviyorum. Karakterler çok iyi, yarı yolda bırakamayacağım. Çok komedi dizim olsa da ikinci sezonda da yola devam. :)

7/10

1x6

Eğlenceli bir bölümdü, yüzümü asmadan izleyebildim. :)

Yalnız Jessica'nın pintiliği illallah ettirdi. Eddie'nin sahneleri yine çok güzeldi. :)

7/10

1x7

Ortalama bir bölümdü. Fakat bu haliyle de güzel bence. :)

Mitch'i en başından beri gözüm tutmamıştı iki kat maaşa satmış kendisini. :)

Louis reklam panosunun intikamını çok güzel aldı. Finali oldukça güzeldi. :)

7/10

1x8

Dizi kedi çizgisinde devam ediyor, yine ortalama bir bölümdü. :)

Jessica'nın Phillip'e söylediği, ''kendinden utanmalısın, sen iyi bir Çin'li çocuk değişmişsin'' sözü sesli güldürdü. :)

Bunun üzerine Eddie ve annesinin beraber rap konserine gitmeleri güzeldi. :)

7/10

1x9

Jessica ve Eddie diziyi izlenebilir yapan en önemli karakterler. Bu bölümde yine onları üzerinden ilerledi.

Eddie'nin Nicole ile olan sahneleri çok güzeldi. :)

Jessica'da sonunda emlakçılık yapmak için satıcılık lisansı almayı başarabildi. :)

7/10

1x10

Dizinin en iyi bölümlerinden biriydi. :)

Jessica'nın üniversiteden gay arkadaşı Oscar bölümün yıldızıydı. Meğer kimse kendisinin gay olduğunu anlamasın diye Jassica ile çıkarmış. :)

Eddie bu bölümde çocukların çiçek hastalığı yüzünden ön plana çıkamadı.

7.5/10

1x11

Jessica'nın 4 numarasına gösterdiği abartılı tepkiler iyiydi. :)

Bir yerde okumuştum Japonlar'dı galiba, bazı otel ve hastanelerde 4 sayısı atlanırmış, uçaklarda 4 numaralı koltuk boş bırakılırmış. Oldukça ilginç. :)

Eddie'nin beyaz yalan anlayışını kendi çıkarı için kullanması şaşırmadı. :)

7.5/10

1x12

Ben pek beğenmedim bölümü maalesef, dizinin ortalamasına göre düşüktü.

Eddie ve Louis'in basketbol sahneleri sıkıcıydı. Jessica'nın okulda geçen sahneleri ise fena değildi. :)

6.5/10

1x13 (Sezon Finali)

Beklentilerimi karşılayan iyi bir sezon finali oldu. :)

Jessica'ya Çin'in geleneksel kıyafeti çok yakıştı. Ayrıca çocuklara kendi kültürlerinin erozyona uğramaması için tavuk bacağı yedirmeye çalışması güzeldi. :) (Böcek yedirmesini de bekledim)

Emery, Çince'yi bilmediğini sadece küfürlü kelimeleri bildiğini söyleyince sesli güldüm. :)

Eddie'nin Çince dersi aldığı adam da çok komikti, bağırarak ders anlatmaya çalışıyor. :)

8/10

Geçen yılın sürpriz dizilerinden biri olan, sezonun sonlarına doğru yayına girmesine karşın hem eleştirmenlerce çok sevilen hem de izleyicinin sevip yüksek sayılabilecek reytingler kazandırdığı Fresh Off the Boat ikinci sezonu açtı.

90'lı yıllarda Amerika'da şehir değiştirmiş bir Tayvanlı ailenin hikayesinin anlatıldığı dizinin ikinci sezonuyla ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

freshofftheboat_keyart04.jpg

2x1

İyi bir dönüş yaptı dizi. Özlemişiz bu sevimli aileyi. :)

Jessica bölüme yine damgasını vurdu. Masaj sahneleri güzeldi, pazarlıkta sınır tanımadığını da bir kez daha gösterdi. :D

Küçük çocuklar çok sevimlilerdi. Eddie dışındakiler beni daha çok eğlendirdiler bu bölüm. Eddie reyis de açılır muhtemelen ilerleyen bölümlerde. Bu arada o komşu kızıyla aralarında sadece 2 yaş var galiba ama 5-6 yaş var gibi gözüküyor. :D

8- /10

2x1

Güzel bir sezon açılışı oldu. Süresi de kısa olduğu için drama dizilerinin arasında çerezlik olarak çok iyi gidiyor. :)

En çok Jessica'yı özlemişim ama otel faturasını düşürmek için çevirdiği numara şaşırttı doğrusu. Pinti kadın az daha para ödemek için çocuğunun dişini çıkarmış. :)

Bir de babaanne lunaparktaki trene nasıl bindi? :)

8/10

2x1

Güzel bir sezon açılışı oldu. Süresi de kısa olduğu için drama dizilerinin arasında çerezlik olarak çok iyi gidiyor. :)

En çok Jessica'yı özlemişim ama otel faturasını düşürmek için çevirdiği numara şaşırttı doğrusu. Pinti kadın az daha para ödemek için çocuğunun dişini çıkarmış. :)

Bir de babaanne lunaparktaki trene nasıl bindi? :)

8/10
Dişi kendi çıkmıştı ya o kadar da değil. Yalnız bir dişi ailece kullandılar. Eddie de köpek balığı dişi diye yutturacaktı. :D

Babaannenin sahneleri de komikti 2-3 saniyelik flashbackleri bile güldürdü. :D

Dişi kendi çıkmıştı ya o kadar da değil. Yalnız bir dişi ailece kullandılar. Eddie de köpek balığı dişi diye yutturacaktı. :D

Babaannenin sahneleri de komikti 2-3 saniyelik flashbackleri bile güldürdü. :D
Dişi günler öncesinden çıkmıştı, aradan geçen zamanda sakladılar mı yani? :) Hem dişin dibinde az da olsa kan vardı. Bence diğer dişler nasılsa düşecek Jessica ben çıkarayım bari de bir işe yarasın demiş olmalı. :)

2x2

Jessica, ailedeki herkesi istediği gibi yönetiyor. Eddie'yi Nicole'ye özel ders vermekten, kocasını ise kız çocuk ısrarından vazgeçmesini sağladı.

Bilhassa niye bu kadar Eddie'nin üstüne gidiyor anlamış değilim. Ne olacak yani herkes çocukluğunda kendisinden büyüğe ya da okuldaki hocasına aşık olmuştur. Biraz büyüyünce saçma olduğunu anlayacaktır zaten. :)

Neyse, bu vesileyle Eddie yeni bir kıza abayı yakacak gibi. Hem de kendi yaşıtı. :)

7/10

2x2

Güzel bölümdü yine Jessica biraz gıcıklık yapsa da. :D

Bölümün en komik yeri iki küçüğün Eddie'nin üniversiteye gideceği üzerine dalga geçmesiydi. :D

Eddie'ye yeni kız daha iyi olacak. Nicole iyi hoş da işte yaş farkı engeldi. :(

8/10

2x3

Komedi dozu çok fazla olan bir bölümdü. :)

Bizimkilerin yeni araba alma macerası süperdi. :)

Bölümde eski NBA yıldızlarından Shaquille O’Neal vardı, tüm diyalogları sesli güldürdü. :)
Özellikle bölümün sonunda kafayı duvara çarpıca koptum; ''Raise this damn door!'' :)

9/10