ABC Fresh Off the Boat - Dizi Yorumları

1x1

Beklediğimden daha iyi başladı. Baba hariç, anne ve 3 çocuk çok semaptik özellikle Eddie çok iyiydi favori karakterim olur demiştim öylede oldu :D Rap dinlemesi, rapçileri taklit etmesi filan süperdi :D

Anne'de iyiydi, çinlilere göre kadın bayaa güzelmiş bu arada :D

8/10
daha anne neyki çinli diyip küçümseme :) böyleleride var :)

youth-is-beauty.jpg

1x2

İyi sayılabilecek bir bölümdü. İlk başlarda anneye sinir oldum ama sonra toparladı durumu :D

Eddie'nin müzikle birlikte içeri girişi süperdi :D

7/10

Belli olmaz çeviriyi üstlenen biri çıkabilir. IMDb puanı hala 8.4 reytingler de iyi. Togetherness'ın da çevirileri durmuştu ama çevirileri devam etmeye başlamış mesela. :):)
kaliteli bir dizi bulursam bu ara başlamayı düşünüyorum da hangi dizi şöyle bir kaç sezonu birikmiş olsun dram macera olsun falan filan olsun arayışlardayım :) diziler tükendi resmen :)

aynen , benim en çok şaşırdığım şey sarı kadının mad men bitmeden hemen buna başlaması demek ki projeyi çok sevmiş :D
öyle değil :)
mad men in çekimleri çoktan bitti :) zaten son sezondu ilk yarısınıda izledik bir ikinci yarısı kaldı onun çekimleride 6 ay önce bitmiştir :)

onu biliyorum yahu :D benim demek istediğim yüzünü dinlendirebilirdi demek istedim :)
başrol değildiki yüzü eskisin :) orda asıl işi götüren jon hamm, adam süper ya hem karizmatik hemde yetenekli en kısa zamanda yeni bir dizide görmek istiyoruz vatandaşı :) @Çiğdem- böylelerini kaçırmaz ama gidip duracell le çalışan flash ergenlerini izliyor jon hamm ı izlemiyor :)

1x4

Güzeldi yine. Bizim annenin kardeşi, yani teyze de iyiymiş. :D Genel olarak eğlenceliydi bölüm, birkaç gün önce izleyip yorum yapmayı unuttuğumdan detaylar pek kalmadı aklımda. :)

Bu arada diziyi tek izlediğimden dolayı ve bu ara haftalık dizilerin sayısı baya arttığından dolayı biriktirerek izleyeceğim diğer bölümleri. :):)

8/10

1x4

Güzeldi yine. Bizim annenin kardeşi, yani teyze de iyiymiş. :D Genel olarak eğlenceliydi bölüm, birkaç gün önce izleyip yorum yapmayı unuttuğumdan detaylar pek kalmadı aklımda. :)

Bu arada diziyi tek izlediğimden dolayı ve bu ara haftalık dizilerin sayısı baya arttığından dolayı biriktirerek izleyeceğim diğer bölümleri. :):)

8/10
ozan bu dizinin altyazısını çevirip forumda diziyi yayınlayamazmısın ? :) öyle bişey yaparsan süper olur, forumun türkiye genelindeki reytingleride iki katına fırlar :)