Benmi yanlış anladım bilmiyorum Eddie diğer çocuklar tarafından siyah Çinli diye tanımlanmıyor mu?Tabii ki öyle de konuyla alakası ne anlamadım.
Benmi yanlış anladım bilmiyorum Eddie diğer çocuklar tarafından siyah Çinli diye tanımlanmıyor mu?Tabii ki öyle de konuyla alakası ne anlamadım.
Çocuk Çinli ama içine zenci kaçmış gibi davranıyor muhtemelen daha önceki yaşadığı yerden dolayı. Zenciler gibi giyinip onların sevdiği isimleri falan seviyor. Kim öyle tanımladı bilmiyorum ama oradaki beyaz çocuklar da Eddie'nin sevdiği zenciyi seviyorlarmış. Öyle muhabbet kurmuştu onlarla.Benmi yanlış anladım bilmiyorum Eddie diğer çocuklar tarafından siyah Çinli diye tanımlanmıyor mu?
Yani mahalleye taşınınca herkes burda beyaz demediler mi bir korkular var, ben öyle anladım. Beyazlar bizden yemek yermi diye de endişeleri vardı.Çocuk Çinli ama içine zenci kaçmış gibi davranıyor muhtemelen daha önceki yaşadığı yerden dolayı. Zenciler gibi giyinip onların sevdiği isimleri falan seviyor. Kim öyle tanımladı bilmiyorum ama oradaki beyaz çocuklar da Eddie'nin sevdiği zenciyi seviyorlarmış. Öyle muhabbet kurmuştu onlarla.Irkçılık nedeniyle dışlanmadı kimse, sadece Eddie'yi tuhaf yemeğinden dolayı dışladılar.
Zenciler arasından beyazlar arasına geçince tuhaf geldi herhalde. Normal yani bence.Yani mahalleye taşınınca herkes burda beyaz demediler mi bir korkular var, ben öyle anladım. Beyazlar bizden yemek yermi diye de endişeleri vardı.
Yıl olmuş 2015 artık bu tür konuları dizilerde geçmesi baydı. Amerika da artık böyle durumlar kalmadı.Zenciler arasından beyazlar arasına geçince tuhaf geldi herhalde. Normal yani bence.Yemek endişesi de normal sayılır yani bizim buraya da Çinli biri gelip dükkan açsa gitmekte tereddüt ederiz herhalde iletişim kurabilecek miyiz falan diye. Özel bir durum olduğunu sanmıyorum.
Hatırladığım kadarıyla ikinci bölümde o konularla ilgili pek bir şey yoktu.
Dizi 90'larda geçiyor.Yıl olmuş 2015 artık bu tür konuları dizilerde geçmesi baydı. Amerika da artık böyle durumlar kalmadı.
90 demeyelim 2000'lerde 15 yıl öncesi dediler.Dizi 90'larda geçiyor.
IMDb'de 90'larda diyor özetinde, dizide 15 yıl önce dediklerine dikkat etmedim bir yanlışlık olmasın.90 demeyelim 2000'lerde 15 yıl öncesi dediler.
Dizide Eddie'nin sesinden 15 yıl önce taşındık mahalleye dedi.IMDb'de 90'larda diyor özetinde, dizide 15 yıl önce dediklerine dikkat etmedim bir yanlışlık olmasın.
Belki onu derken 2000lerdeydiler.Dizide Eddie'nin sesinden 15 yıl önce taşındık mahalleye dedi.
Arabalardan iyi anlarım bir sonraki bölümde hangi tarihte geçtiğini anlarız.Belki onu derken 2000lerdeydiler.Her yerde 90'larda olarak geçiyor hatta 90'ların ortalarındaymış...
Dizigold'da da vardı altyazı belki onlarınki daha iyidir.1x2. bölüm
yine güzel bir bölümdü
yalnız @OzaN bu dizinin devamını getirmem mümkün olamayacak heralde, sen yine orjinalden izliyorsun ben dediğin dizilab dan izleyeyim dedim kırk yılda bir bölümün altyazısını yapmışlar o da içine etmişler 20 dakikalık dizinin bir beş dakikalık altyazısı yok kayıp özensiz iş yapmışlar
neyse anladığım yerler yeterliydi güzeldi otoriter anneyi ve iyiniyetli babayı seyrettik jessica çok sinir bir tip baba ise tam tersi herkese kaç çok iyiniyetli birbirlerini dengeliyorlar
restorant tamamen anneye kalsa içerde müşteri kalmayacaktamamen babaya kalsa bu sefer hep kazıklanacaklarumarım orta yolu bulurlar
Ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum tam olarak.Diziye biraz baktımda büyük olan çocuk bayaa sempatik gibi favori karakterim olabilir
Ayrıca @OzaN bi ara konuşuyorduk ya sitcomlardaki babalar filan diye, bu dizide öylemi
Ya sitcomlardaki babalar gibi olurum filan diyordum ya ben, sende öyle bişeyler diyordunNe konuştuğumuzu hatırlamıyorum tam olarak.
İkimizin sitcomları farklıydı herhalde.Ya sitcomlardaki babalar gibi olurum filan diyordum ya ben, sende öyle bişeyler diyordun
Aslında baktığım kadarıyla benim tarifime uyuyor gibi görünüyor burdaki babaİkimizin sitcomları farklıydı herhalde.Bu baba normal bir baba ya ama çocuklarıyla falan arası çok iyi. Daha iki bölüm izledim, karakterini daha iyi anlamamız için biraz daha bölüm lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?