@sürgünüm de aynı diziye çağırıyor ısrarla ben episodes dan kaçmak için bahane arıyordum )Zaten yeni başlayan haftalık dizi bu Episodes ile ne alakası var. Sen gel ona da, onu da birlikte izleyelim. Sen de sevebilirsin onu da.
@sürgünüm de aynı diziye çağırıyor ısrarla ben episodes dan kaçmak için bahane arıyordum )Zaten yeni başlayan haftalık dizi bu Episodes ile ne alakası var. Sen gel ona da, onu da birlikte izleyelim. Sen de sevebilirsin onu da.
Episodes muhteşem dizi eğer onu izlemezsen önerdiğin hiçbir diziyi izlemeyeceğim. )şu anda diziyi izliyorum karakterler çok sempatik ) ben buna devam ederim @sürgünüm şu episodes i bıraksan buna devam etsek süper olur
mahalle baskısına daha fazla dayanamayacağım bir iki güne başlarım )Episodes muhteşem dizi eğer onu izlemezsen önerdiğin hiçbir diziyi izlemeyeceğim. )
Bu diziyide izlerim az sonra.mahalle baskısına daha fazla dayanamayacağım bir iki güne başlarım )
Ya ben bu diziye bakacaktım da yüklenmemiş daha programa. Aynen Episodes ile ne alakası var zaten forumda izleyen 3 kişiyiz.şu anda diziyi izliyorum karakterler çok sempatik ) ben buna devam ederim @sürgünüm şu episodes i bıraksan buna devam etsek süper olur
hiçbiryerde yokmuş zaten sadece dizigold da varYa ben bu diziye bakacaktım da yüklenmemiş daha programa. Aynen Episodes ile ne alakası var zaten forumda izleyen 3 kişiyiz.
Dişimin ağrısına ölüyorum. Şimdi başlasamıyım bilemedim, keyfim olmadığı için belkide yeterince zevk alamam.hiçbiryerde yokmuş zaten sadece dizigold da var
1x1. Bölüm
karakterler harika sevimli sempatik çocukları var ailenin, anneyide çok sevdim babaya ilk başta ısınamamıştım ama o da fena değil
özellikle eddie adlı şişmanca çocuk bayağı aktif dizide onun yemek maceraları güzeldi
okuldaki zenci çocukda iyi bir karakter umarım onuda diziye devamlı eklerler benim merak ettiğim sinek avlayan restaurant ın iş yapıp yapmayacağı
jessica nın komşularıda renkli tipler ama biraz kafadan sıyrıklar gibi
altyazı çıktıkça devam ederim diziye, çıkmazsa yapacak bişey yok
@OzaN @sürgünüm @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @MelankoliK @gözlemci
sen bilirsin 20 dakika zaten belki diş ağrısına bile iyi gelir kim bilirDişimin ağrısına ölüyorum. Şimdi başlasamıyım bilemedim, keyfim olmadığı için belkide yeterince zevk alamam.
ikici bölüme geçiyorum direk
Hep @destere'nin yüzünden, dişim ağrırken izlememi söyledi o yüzden diziye bir şans daha vermem lazım.
ikinci bölümün altyazısı çıkmış ,ilk iki bölümü tekrar izle istersen ? ama diş ağrısı geçtiyse izle )Hep @destere'nin yüzünden, dişim ağrırken izlememi söyledi o yüzden diziye bir şans daha vermem lazım.
Aslında anne ve küçük çocuğu sempatik bulmuşsun sen de. Zaten dizi genel olarak onların üzerinden ilerleyecek gibi. Ailenin sempatikliği zaten sürekli gülümseyerek izlemeyi sağlıyor en azından benim için.Hep @destere'nin yüzünden, dişim ağrırken izlememi söyledi o yüzden diziye bir şans daha vermem lazım.
Aslında ikinci bölümüde izlesem Episodes gibi sevemem. Süresi kısa olduğu için devam edebilirim.Aslında anne ve küçük çocuğu sempatik bulmuşsun sen de. Zaten dizi genel olarak onların üzerinden ilerleyecek gibi. Ailenin sempatikliği zaten sürekli gülümseyerek izlemeyi sağlıyor en azından benim için.
Gerçek hayatta da çocukları sevmiyorsundur muhtemelen. Ben de tam tersi çocukları severim genellikle.Aslında ikinci bölümüde izlesem Episodes gibi sevemem. Süresi kısa olduğu için devam edebilirim.
Çocuklu dizileri pek sevmiyorum. Tamam Eddie iyi ama diğer veletler sinir bozucu.
Ailede çok çocuk var. 22 tane yeğenim var, bıkmış olabilirim. Şimdi bi tanesine çizgi film açtım izliyoruz, açmasam bağırıyor.Gerçek hayatta da çocukları sevmiyorsundur muhtemelen. Ben de tam tersi çocukları severim genellikle.
Bence ırkçılıkla ilgili bir şey yok kültür farklılığı var sadece.Ailede çok çocuk var. 22 tane yeğenim var, bıkmış olabilirim. Şimdi bi tanesine çizgi film açtım izliyoruz, açmasam bağırıyor.
Dizideki ırkçılık mevzusuda sıkıcı hem Çinlilere ırkçılık mı vardı ben ilk defa duyuyorum.
Beyaz siyah diye ayrım yapmakta ırkçılığa girer.Bence ırkçılıkla ilgili bir şey yok kültür farklılığı var sadece.
Tabii ki öyle de konuyla alakası ne anlamadım.Beyaz siyah diye ayrım yapmakta ırkçılığa girer.