ABC Fresh Off the Boat - Dizi Yorumları

Zaten yeni başlayan haftalık dizi bu Episodes ile ne alakası var. :D Sen gel ona da, onu da birlikte izleyelim. Sen de sevebilirsin onu da. :):)
@sürgünüm de aynı diziye çağırıyor ısrarla:) ben episodes dan kaçmak için bahane arıyordum :))

Ya ben bu diziye bakacaktım da yüklenmemiş daha programa. :D Aynen Episodes ile ne alakası var zaten forumda izleyen 3 kişiyiz. :T:
hiçbiryerde yokmuş zaten sadece dizigold da var :)

1x1. Bölüm

karakterler harika sevimli sempatik çocukları var ailenin, anneyide çok sevdim babaya ilk başta ısınamamıştım ama o da fena değil :)

özellikle eddie adlı şişmanca çocuk bayağı aktif dizide onun yemek maceraları güzeldi :)

okuldaki zenci çocukda iyi bir karakter umarım onuda diziye devamlı eklerler :) benim merak ettiğim sinek avlayan restaurant ın iş yapıp yapmayacağı :)

jessica nın komşularıda renkli tipler ama biraz kafadan sıyrıklar gibi :)

altyazı çıktıkça devam ederim diziye, çıkmazsa yapacak bişey yok :)

@OzaN @sürgünüm @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @MelankoliK @gözlemci:)

Son düzenleme:
hiçbiryerde yokmuş zaten sadece dizigold da var :)

1x1. Bölüm

karakterler harika sevimli sempatik çocukları var ailenin, anneyide çok sevdim babaya ilk başta ısınamamıştım ama o da fena değil :)

özellikle eddie adlı şişmanca çocuk bayağı aktif dizide onun yemek maceraları güzeldi :)

okuldaki zenci çocukda iyi bir karakter umarım onuda diziye devamlı eklerler :) benim merak ettiğim sinek avlayan restaurant ın iş yapıp yapmayacağı :)

jessica nın komşularıda renkli tipler ama biraz kafadan sıyrıklar gibi :)

altyazı çıktıkça devam ederim diziye, çıkmazsa yapacak bişey yok :)

@OzaN @sürgünüm @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @MelankoliK @gözlemci:)
Dişimin ağrısına ölüyorum. Şimdi başlasamıyım bilemedim, keyfim olmadığı için belkide yeterince zevk alamam. :)

1x1

İlk bölümü beklentilerimi karşılamadı malesef. Irkçılık üzerinden komedi yapmaya çalışan ama güldürmeyen bir pilot bölümü. Her dizide ırkçılık üzerinden konular işleniyor baymaya başladı artık. :)

Fakat 20 dakika olması çerezlik olarak izlememi sağlayabilir. :)

Anne ve şişman oğlu çok sempatik başka da sevebileceğim karakter çarpmadı gözüme. :)

En güldüğüm sahne de Eddie'nin okulda solucan yemesiydi. :)

İkinci bölüme geçeyim bakalım, güzelleşme var mı? :)

7/10

Hep @destere'nin yüzünden, dişim ağrırken izlememi söyledi o yüzden diziye bir şans daha vermem lazım. :)
Aslında anne ve küçük çocuğu sempatik bulmuşsun sen de. Zaten dizi genel olarak onların üzerinden ilerleyecek gibi. Ailenin sempatikliği zaten sürekli gülümseyerek izlemeyi sağlıyor en azından benim için. :):)

Aslında anne ve küçük çocuğu sempatik bulmuşsun sen de. Zaten dizi genel olarak onların üzerinden ilerleyecek gibi. Ailenin sempatikliği zaten sürekli gülümseyerek izlemeyi sağlıyor en azından benim için. :):)
Aslında ikinci bölümüde izlesem Episodes gibi sevemem. Süresi kısa olduğu için devam edebilirim. :)

Çocuklu dizileri pek sevmiyorum. Tamam Eddie iyi ama diğer veletler sinir bozucu. :)

Aslında ikinci bölümüde izlesem Episodes gibi sevemem. Süresi kısa olduğu için devam edebilirim. :)

Çocuklu dizileri pek sevmiyorum. Tamam Eddie iyi ama diğer veletler sinir bozucu. :)
Gerçek hayatta da çocukları sevmiyorsundur muhtemelen. Ben de tam tersi çocukları severim genellikle. :):)

Gerçek hayatta da çocukları sevmiyorsundur muhtemelen. Ben de tam tersi çocukları severim genellikle. :):)
Ailede çok çocuk var. 22 tane yeğenim var, bıkmış olabilirim. Şimdi bi tanesine çizgi film açtım izliyoruz, açmasam bağırıyor. :)

Dizideki ırkçılık mevzusuda sıkıcı hem Çinlilere ırkçılık mı vardı ben ilk defa duyuyorum. :)

Ailede çok çocuk var. 22 tane yeğenim var, bıkmış olabilirim. Şimdi bi tanesine çizgi film açtım izliyoruz, açmasam bağırıyor. :)

Dizideki ırkçılık mevzusuda sıkıcı hem Çinlilere ırkçılık mı vardı ben ilk defa duyuyorum. :)
Bence ırkçılıkla ilgili bir şey yok kültür farklılığı var sadece. :)