Forumun En Yakisiklisi Kim?

ablam senide görmüştüm yaa ben sende yakışıklısın :D @tolgab

@ozgur2113 özgürümüde görmüşüdüm bennn oda çok yakışıklıı:D

Son düzenleme:
Nerde gördün la beni? 😛
Haklı mı sence @mrt-06 :A :A

5 kişi yazmışsın ama 4 demişsin. Aradan birisini beğenmedin demek ki :A :A :A
Haklı ben düzenli olarak Melih'i metroda görüyorum @sokak sanati yakınen gördüm yani birçok kez. :F Arkadaş müziğe o kadar dalıyor ki bir türlü beni göremedi. :A

Müzik dinlerken çok komik oluyor bu arada. :A

O günleri ben de yaşadım. Onlar en sıkıcı günler oluyor genelde. Kitap okumak en iyisi :D
Kitap okuyunca da durak kaçırıyorum. :(

Bu arada bir defasında çok yakındık, hani kapının ortasında 4'lü direkt var ya sen ordaydın, ben de hemen arkadaydım orda bile fark edemedin, görme engelin yok demi. :A

Kitap okuyunca da durak kaçırıyorum. :(

Bu arada bir defasında çok yakındık, hani kapının ortasında 4'lü direkt var ya sen ordaydın, ben de hemen arkadaydım orda bile fark edemedin, görme engelin yok demi. :A
Bana bu kadar çok "karşılaştığımızdan" bahsetmemiştin :A
Hayatımda resmini bile görmediğim insanı nasıl fark edeyim. Manyak mısın ya? :F

Bana bu kadar çok "karşılaştığımızdan" bahsetmemiştin :A
Hayatımda resmini bile görmediğim insanı nasıl fark edeyim. Manyak mısın ya? :F
Daha bende ne karşılaşma anılarımız var. :A

Fotoğrafımı atmıştım ya deli midir nedir, sanki dışarda farklı mı gözükücem hatta silindi demiştin bir daha atmıştım. :F

Daha bende ne karşılaşma anılarımız var. :A

Fotoğrafımı atmıştım ya deli midir nedir, sanki dışarda farklı mı gözükücem hatta silindi demiştin bir daha atmıştım. :F
Bir daha attın yine sildin. Unuttum gitti. Yine görsem yine tanımam :D :D

Genelde kırmızı ya da mavi renkte gömlek giyiyorum, bir gün metroda bu dediğim kriterde birini anımsarsan o benimdir. :A
Bir daha atmadın bu arada, düzelteyim durumu :D

Bu kadar kolay mıydı? O zaman ben de birkaç kilit bilgi vereyim. Benim de kesin elimde kitap ve kulaklık olur, hani tanımakta güçlük çekersen falan diye dedim. :A

Senin "haberim yokmuş gibi çek" pozun yeter laaa:Fkonu kilit
Ohooo, o resim çekileli 5 yıl oldu, onu çeken arkadaşımla görüşmeyeli 4 yıl oldu, o resim silineli 3 yıl oldu, o resmi çeken telefon mevta olalı 1 yıl oldu sen hatırlıyosun :F

Şimdi fark ettim, en son 5 yıl önce beyti yemişim :F :F

Bu kadar kolay mıydı? O zaman ben de birkaç kilit bilgi vereyim. Benim de kesin elimde kitap ve kulaklık olur, hani tanımakta güçlük çekersen falan diye dedim. :A
Öyle bir durum olduğunu hatırlıyorum sanki, başka biriyle mi yaşadım o anıyı acaba. .ss

Tanımakta güçlük çekmem için kafama ağır bir darbe almam lazım. :F Artık havada karada seni tanırım. :A

Ohooo, o resim çekileli 5 yıl oldu, onu çeken arkadaşımla görüşmeyeli 4 yıl oldu, o resim silineli 3 yıl oldu, o resmi çeken telefon mevta olalı 1 yıl oldu sen hatırlıyosun :F

Şimdi fark ettim, en son 5 yıl önce beyti yemişim :F :F
5 yıl önce kaç yasındaydın:F çok degişmemişsindir. 18den 22ye fazla degişim olmaz tabi spor estetik gibi mudale yapmadıysan:X

Telefonu nerden hatırlıyım(b) o baskasıdır hatırladıgımı sandiğin kişi:A

Öyle bir durum olduğunu hatırlıyorum sanki, başka biriyle mi yaşadım o anıyı acaba. .ss

Tanımakta güçlük çekmem için kafama ağır bir darbe almam lazım. :F Artık havada karada seni tanırım. :A
Bi daha at :A

Platoniğini bu kadar tanımıyorsundur anlattıklarına bakarsak........ :T:

5 yıl önce kaç yasındaydın:F çok degişmemişsindir. 18den 22ye fazla degişim olmaz tabi spor estetik gibi mudale yapmadıysan:X

Telefonu nerden hatırlıyım(b) o baskasıdır hatırladıgımı sandiğin kişi:A
Sakallarım uzadı. :pala:
Yok, kendim adına bilgi verdim orada, bildiğini kast ederek değil. :D

Bulamadım resmi, bulutta falan da kalmamış :D

Son düzenleme: