Teşekkür ederim ablaablam senide görmüştüm yaa ben sende yakışıklısın @tolgab
@ozgur2113 özgürümüde görmüşüdüm bennn oda çok yakışıklıı
Nerde gördün la beni? 😛
5 kişi yazmışsın ama 4 demişsin. Aradan birisini beğenmedin demek ki
Haklı ben düzenli olarak Melih'i metroda görüyorum @sokak sanati yakınen gördüm yani birçok kez. Arkadaş müziğe o kadar dalıyor ki bir türlü beni göremedi.Nerde gördün la beni? 😛
Haklı mı sence @mrt-06
Müziğe dalmayınca o metro yolculuğu biter mi hiç?Haklı ben düzenli olarak Melih'i metroda görüyorum @sokak sanati yakınen gördüm yani birçok kez. Arkadaş müziğe o kadar dalıyor ki bir türlü beni göremedi.
Müzik dinlerken çok komik oluyor bu arada.
Benim kulaklığım bozulunca etrafa bakıp hayal kuruyorum, öyle de geçiyor.Müziğe dalmayınca o metro yolculuğu biter mi hiç?
O günleri ben de yaşadım. Onlar en sıkıcı günler oluyor genelde. Kitap okumak en iyisiBenim kulaklığım bozulunca etrafa bakıp hayal kuruyorum, öyle de geçiyor.
Kitap okuyunca da durak kaçırıyorum.O günleri ben de yaşadım. Onlar en sıkıcı günler oluyor genelde. Kitap okumak en iyisi
Bana bu kadar çok "karşılaştığımızdan" bahsetmemiştinKitap okuyunca da durak kaçırıyorum.
Bu arada bir defasında çok yakındık, hani kapının ortasında 4'lü direkt var ya sen ordaydın, ben de hemen arkadaydım orda bile fark edemedin, görme engelin yok demi.
Daha bende ne karşılaşma anılarımız var.Bana bu kadar çok "karşılaştığımızdan" bahsetmemiştin
Hayatımda resmini bile görmediğim insanı nasıl fark edeyim. Manyak mısın ya?
Bir daha attın yine sildin. Unuttum gitti. Yine görsem yine tanımamDaha bende ne karşılaşma anılarımız var.
Fotoğrafımı atmıştım ya deli midir nedir, sanki dışarda farklı mı gözükücem hatta silindi demiştin bir daha atmıştım.
Genelde kırmızı ya da mavi renkte gömlek giyiyorum, bir gün metroda bu dediğim kriterde birini anımsarsan o benimdir.Bir daha attın yine sildin. Unuttum gitti. Yine görsem yine tanımam
Senin "haberim yokmuş gibi çek" pozun yeter laaakonu kilitNerde gördün la beni? 😛
Haklı mı sence @mrt-06
Bir daha atmadın bu arada, düzelteyim durumuGenelde kırmızı ya da mavi renkte gömlek giyiyorum, bir gün metroda bu dediğim kriterde birini anımsarsan o benimdir.
Ohooo, o resim çekileli 5 yıl oldu, onu çeken arkadaşımla görüşmeyeli 4 yıl oldu, o resim silineli 3 yıl oldu, o resmi çeken telefon mevta olalı 1 yıl oldu sen hatırlıyosunSenin "haberim yokmuş gibi çek" pozun yeter laaakonu kilit
Öyle bir durum olduğunu hatırlıyorum sanki, başka biriyle mi yaşadım o anıyı acaba. .ssBir daha atmadın bu arada, düzelteyim durumu
Bu kadar kolay mıydı? O zaman ben de birkaç kilit bilgi vereyim. Benim de kesin elimde kitap ve kulaklık olur, hani tanımakta güçlük çekersen falan diye dedim.
5 yıl önce kaç yasındaydın çok degişmemişsindir. 18den 22ye fazla degişim olmaz tabi spor estetik gibi mudale yapmadıysanBir daha atmadın bu arada, düzelteyim durumu
Bu kadar kolay mıydı? O zaman ben de birkaç kilit bilgi vereyim. Benim de kesin elimde kitap ve kulaklık olur, hani tanımakta güçlük çekersen falan diye dedim.
Ohooo, o resim çekileli 5 yıl oldu, onu çeken arkadaşımla görüşmeyeli 4 yıl oldu, o resim silineli 3 yıl oldu, o resmi çeken telefon mevta olalı 1 yıl oldu sen hatırlıyosun
Şimdi fark ettim, en son 5 yıl önce beyti yemişim
Bi daha atÖyle bir durum olduğunu hatırlıyorum sanki, başka biriyle mi yaşadım o anıyı acaba. .ss
Tanımakta güçlük çekmem için kafama ağır bir darbe almam lazım. Artık havada karada seni tanırım.
Sakallarım uzadı.5 yıl önce kaç yasındaydın çok degişmemişsindir. 18den 22ye fazla degişim olmaz tabi spor estetik gibi mudale yapmadıysan
Telefonu nerden hatırlıyım o baskasıdır hatırladıgımı sandiğin kişi