Şimdi sen deyince merak edip baktım Mehmet denen arkadaşa, ilginç biri cidden.İlişkisi bile var olum.
Aga ben açıklamazdım ama sen ısrar ettin. Bir de baktın mı fotoma?![]()
Hangisi TV'de BBS açık, 5 tane çocuk var hangisi sensin? 2'sini kafadan eledim.
Şimdi sen deyince merak edip baktım Mehmet denen arkadaşa, ilginç biri cidden.İlişkisi bile var olum.
Aga ben açıklamazdım ama sen ısrar ettin. Bir de baktın mı fotoma?![]()
Aynen ilginç.Şimdi sen deyince merak edip baktım Mehmet denen arkadaşa, ilginç biri cidden.
Hangisi TV'de BBS açık, 5 tane çocuk var hangisi sensin? 2'sini kafadan eledim.![]()
![]()
Koltukta oturmuşsunuz sanırım domates çorbası yiyorsunuz. Beni Böyle Sev açık TV'de. O foto..Aynen ilginç.
BBS neydi la?En yakışıklısı benimdir.
![]()
[/B]
Çirkin kadın yoktur makyajsız kadın vardır'a bağlıcan sandım![]()
Ad versene.Koltukta oturmuşsunuz sanırım domates çorbası yiyorsunuz. Beni Böyle Sev açık TV'de. O foto..![]()
![]()
Tamam uzatmıyorum.Ad versene.Ömer'im o zaman.
![]()
La o bici bici.Tamam uzatmıyorum.Selfie var ya o fotoda çok çok iyi çıkmışsın.
![]()
Yav sen değil kız çekmiş sen arkadasın o fotoğrafı diyorum.La o bici bici.Domates çorbası diyo ya.
![]()
Selfi çekmedim hiç.![]()
Ben niye hatırlamıyom ya?Yav sen değil kız çekmiş sen arkadasın o fotoğrafı diyorum.
Bici bici ne?![]()
Dur ya dur özelden atıcam.Ben niye hatırlamıyom ya?![]()
ayol ben seni pencereden atmam teksas katliamındaki işkenceleri uygularım önceaaa asıll benı alla korusun ayoll emr kardeşim bile olsa pencereden atardım vlla![]()
Yok artik lo dalyan gibi çocukaaa asıll benı alla korusun ayoll emr kardeşim bile olsa pencereden atardım vlla![]()
Yavuz gibi denmez ona Yağız gibi denir.Yavuz gibi delikanlıydı nasıl çıkaramadın ya.![]()
Ama bu Yavuz gibiydi.Yavuz gibi denmez ona Yağız gibi denir.![]()