Forumun En Yakisiklisi Kim?

Gömlek muhabbeti eskimedi hala 4 yıl sonra bile :F @dizi kolik
Gömlek mevta oldu, akıbetinden haberim bile yok :A

Büyük ihtimalle çöpte kaybolmuştur yıllar önce. Zaten o günden sonra soğudum o gömlekten, bi daha giydiğimi pek hatırlamıyorum :F :F
Forum kapanır, gömlek muhabbeti kapanmaz. :F Hala turkuaz kareli gömlekle canlanıyorsun her adını gördüğümde kafamda. :A

Forum kapanır, gömlek muhabbeti kapanmaz. :F Hala turkuaz kareli gömlekle canlanıyorsun her adını gördüğümde kafamda. :A
Benim de forum ile ilgili hafızamda en net olan şeylerden birisi o, ama akıbetini merak ediyorum o gömleğin gerçekten :D

Artık kırmızı-siyah ve sarı-siyah kareli gömlekler giyiyorum :A
Hatta beyaz-siyah, mavi-siyah gibi diğer tonlarını da alıcam hep :A

Daha gecen karsima cikmisti o kelime :A
2 oldu bilen sayısı hepi topu.
Güzel nickmiş demek ki, kimse anlamaz :A

Nerde gördün la beni? 😛
Haklı mı sence @mrt-06 :A :A

5 kişi yazmışsın ama 4 demişsin. Aradan birisini beğenmedin demek ki :A :A :A

:F:Fhayır bee 5 yazmayı unuttum sadece maşallah hepsini beğeniyorum ben

Ayy biliyorum yaa bu gömlek bayağı konuşulmuştu demii:D

:DBen çok yakıştırmıştım sana bu gömleği yanlış hatırlamıyorsam özellikle rengi sana çok yakışmış demiştim o zamanda bu gömlekler modaydı ya bu arada sakalları kesmişsin üzüldüm bak sana çok yakışıyordu sakallar ya
Sakallarımı kesmedim, onu nerede okudun? :D

@Billy Kane @EFE UYSAL @takas @Doğu @Since2011 @MEnes Polat en yakışıklı benim, bu isimler ancak benim arkamda sayılabilir diyor. Doğru mu bu? :A
Beyefendi beni gaza getirip buraya foto atıp herkesin pc veya telefon ekranlarını çatlatmamı istiyor sanırım. :A Ama o gaza gelmeyeceğim neyin ne olduğu çok açık bir şey o da biliyor. :A

Sen o dalyaprağa ne bakıyon :D @MEnes hahaha seni sona koymuş :D
Ne diyim kardo buna sadece gülebilirim. :A