Polat Şaşmaz
Favori Üye
Forum kapanır, gömlek muhabbeti kapanmaz. Hala turkuaz kareli gömlekle canlanıyorsun her adını gördüğümde kafamda.Gömlek muhabbeti eskimedi hala 4 yıl sonra bile @dizi kolik
Gömlek mevta oldu, akıbetinden haberim bile yok
Büyük ihtimalle çöpte kaybolmuştur yıllar önce. Zaten o günden sonra soğudum o gömlekten, bi daha giydiğimi pek hatırlamıyorum
Amoureux'un ne anlama geldiğini hiç kimse bilmez hatta
1- Polat Şaşmaz
2- Billy Kane
3- Efe Uysal
4- takas
5- Doğu
6- AlemTo
7- Menes
Doğrudur@Billy Kane @EFE UYSAL @takas @Doğu @Since2011 @MEnes Polat en yakışıklı benim, bu isimler ancak benim arkamda sayılabilir diyor. Doğru mu bu?
Benim de forum ile ilgili hafızamda en net olan şeylerden birisi o, ama akıbetini merak ediyorum o gömleğin gerçektenForum kapanır, gömlek muhabbeti kapanmaz. Hala turkuaz kareli gömlekle canlanıyorsun her adını gördüğümde kafamda.
2 oldu bilen sayısı hepi topu.Daha gecen karsima cikmisti o kelime
Nerde gördün la beni? 😛
Haklı mı sence @mrt-06
5 kişi yazmışsın ama 4 demişsin. Aradan birisini beğenmedin demek ki
Buldum o resmimi ve o efsane konuyu
@RüzgarGülü @Forumdash @mrt-06 @sokak sanati @Yakamoz-Asi
https://fav10.net/forum/threads/tipim-nasil-ssli-favori-sözlük.184463/page-22#post-1285382
Zayıfmışım o zamanlar
Aynen öylehayır bee 5 yazmayı unuttum sadece maşallah hepsini beğeniyorum ben
Ayy biliyorum yaa bu gömlek bayağı konuşulmuştu demii
Aynen öyle
Sakallarımı kesmedim, onu nerede okudun?Ben çok yakıştırmıştım sana bu gömleği yanlış hatırlamıyorsam özellikle rengi sana çok yakışmış demiştim o zamanda bu gömlekler modaydı ya bu arada sakalları kesmişsin üzüldüm bak sana çok yakışıyordu sakallar ya
Sakallarımı kesmedim, onu nerede okudun?
Sakallarım uzadı demiştimBurdaki yorumlardan birinde sanırım kestim sakallarımı gibi bir yorumun vardı yanlışmı okudum ya
Sakallarım uzadı demiştim
Pek zor olduğu söylenemez. Diğer etmenlerin yanında en sıkıntısız olanıHe tmm ay ben nasıl kestim diye okudum acep neyse bence hiç kesme gerçekten çok yakışıyor sakal ne kadar uzadı pek sıcak havada zor olmuyormu sakal
Pek zor olduğu söylenemez. Diğer etmenlerin yanında en sıkıntısız olanı
Sen o dalyaprağa ne bakıyon @MEnes hahaha seni sona koymuş@Billy Kane @EFE UYSAL @takas @Doğu @Since2011 @MEnes Polat en yakışıklı benim, bu isimler ancak benim arkamda sayılabilir diyor. Doğru mu bu?
1- Polat Şaşmaz
2- Billy Kane
3- Efe Uysal
4- takas
5- Doğu
6- AlemTo
7- Menes
Beyefendi beni gaza getirip buraya foto atıp herkesin pc veya telefon ekranlarını çatlatmamı istiyor sanırım. Ama o gaza gelmeyeceğim neyin ne olduğu çok açık bir şey o da biliyor.@Billy Kane @EFE UYSAL @takas @Doğu @Since2011 @MEnes Polat en yakışıklı benim, bu isimler ancak benim arkamda sayılabilir diyor. Doğru mu bu?
Ne diyim kardo buna sadece gülebilirim.Sen o dalyaprağa ne bakıyon @MEnes hahaha seni sona koymuş