Forumdan Resimler

Ya aslında, bu konuları açtığım dönem futbol maçlarına bakmaya başladım ama sonra yine bakmadım. Yine de denemeye devam ettim, şansa gelir diye o.
Genelde bu tarz konular hiti artırmak için açılıyor, hele de ilgi dışı bir konuyu açmaya çalışıyorsan. Zaten iyi bir hit kazanıyorsun, ihtiyacın da yok da neyse.

"Hangi takım?" desem muhtemelen ya "Ekmekspor" ya da "Milli Takım" dersin herhalde, belki Beşiktaş çıkar. Yani bence biraz yabancı gibisin o konulara.
Dizi konusunda da bilemedim ama dijital dizileri fazla izlemiyorsun sanırım.

Reactions: Emre Ozansoy
Dijital dizileri pek izlemiyordum, ama geçen seneye kadar. Pandemiden dolayı diziler ara verince Aşk 101 ile başladım dijital dizileri izlemeye. Exxen'in bir kaç içeriğini de izliyorum şu anda.

Beşiktaş'lıyım, ama dediğim gibi pek ilgim yok futbola.

Reactions: Araf
Yabancı dizi, film falan izle bari, üniversitede havan olur.
Aşk 101 ya da ne bileyim Exxen'in birkaç içeriğini izlemekle olmuyor.
Spora da alış, muhabbet olur.

- Emre Ozansoy ne izliyorsun?
+ Şey ben, Survivor izledim en son. Sonra Aşk 101 izledim ve Exxen'in birkaç içeriği.
-

Yabancı dizi ve film izlemiyorum, kolay kolay da izlemem gibi. Senle daha önce konuşmuş olabiliriz ama dublaj pek sevmem, alt yazıda da sürekli okumaya üşenirim.

Aşk 101, Atiye, Hakan: Muhafız, Bir Başkadır, 50M2, Bizi Ayıran Çizgi (Gain), Alef (BluTV), Yarım Kalan Aşklar (BluTV), Hükümsüz, Ölüm Zamanı, Öğrenci, Evi vs. izledim işte.
Ama daha da izlerim. Survivor bu sezon izlemedim.
Spor yada araba (ilk aklıma gelen) muhabbetini hiç sevmem.

Reactions: Araf
Aynen, BluTV konusunda konuşmuştuk bunları. Tek favorisi de yerli diziler, onun dışında yok.

Şahsiyet, Leyla ile Mecnun, Behzat Ç., Geniş Aile, Ezel, Kuzey Güney gibi dizileri izle de, kalite gör.

Profilime dal dedin, daldim. Bir sene geriye baktim, buldugum fotograflari begendim.
@Dosi

Reactions: Dosi
Ondan şüphem yok ama ben sonradan gelişini demiyorum
güzel uykumu böldüğüm zamanı hesap ettim
sen sonra gelip sağda solda dolandın, onlar tabiki yüzdeliği düşürür

Sabah %95'i gecmistir kesin, evet.
orada burada her yerde dolandim. Forumun bence bugün en aktif üyesiyimdir.

Reactions: Dosi