Emre Ozansoy
Moderatör
Bende bunları görünce şaşırdm acaba vardı da benim tel mi göstermiyodu diye düşündüm
Durum güncellemenin halen güncelliğini koruması 😱2018'den bir SS
İlk ozaman tavşan fotosu çekmeyi başarmıştım. Bir kutlama konumdan anlaşılan
Edit: o konudan bir SS
Ekli dosyayı görüntüle 106203 @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 106202
@Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @xdragxx
Yoo hiç huysuz değilim ozamanlar Ramazan ayıdır diye. O sene 4 ay aşırı sıcak hava vardıDurum güncellemenin halen güncelliğini koruması 😱
Sen onu bir de bize sor.. @12.AdamYoo hiç huysuz değilim ozamanlar Ramazan ayıdır diye. O sene 4 ay aşırı sıcak hava vardı
Durum güncellemenin halen güncelliğini koruması 😱
Öncelikle yollanılan bir mesaja sonradan edit edip etiket yaparsan bildirim gelmez ama gördük neysekiSıcak hava ve uykusuzluğu anladım da bu kadar hamarat biri nasıl aç kalır.
Birde @Tolstoyevski sence @Dosi huysuz mu?
Gece gece kahkaha attım @cookies sayesinde
Öncelikle yollanılan bir mesaja sonradan edit edip etiket yaparsan bildirim gelmez ama gördük neyseki
Aç olma sebebim 3 sene önce o tarihlerde Ramazan ayı olması ve 19 saat aç olmamız
Buranın saati 22.20 civarı, TR saati 23.20 civarı iftar açılıyordu. O senede felaket bir sıcaklık vardı. TR'yi hiç aratmadı. Hayatımızda ilk kez aylarca 1 gün bile soğuk olmayan bir yaz ayı görmüştük
Ve hayır huysuz değilim @Tolstoyevski
Tam adamına sordun gıcıklığına cevap verir 😡Bence süper mod arkadasin @Tolstoyevski cevaplasin huysuz olup olmadigini. Kapilarin ardinda neler oluyor bilemeyiz biz.
Sıcak hava ve uykusuzluğu anladım da bu kadar hamarat biri nasıl aç kalır.
Birde @Tolstoyevski sence @Dosi huysuz mu?
Bence süper mod arkadasin @Tolstoyevski cevaplasin huysuz olup olmadigini. Kapilarin ardinda neler oluyor bilemeyiz biz.
Tam adamına sordun gıcıklığına cevap verir 😡
O iki ülkenin ismini karıştırmak @Dosi nin işi, zamanında yapmışlığı var zira, karıştırdım sanmıştıIsvicre kapilari acik sana @Tolstoyevski aman dikkat et Isvicre ile Isvec'i karistirma gelirken.