@Tols yanlışlıkla kullanıcı adını değiştirmiş. Buraya atalım da, bu kullanıcı adını hatırlayalım.
Bu arada mesaj detayı kendi açısından çok iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 106042
@Tols yanlışlıkla kullanıcı adını değiştirmiş. Buraya atalım da, bu kullanıcı adını hatırlayalım.
Alan varmış @xdragxx @TolstoyevskiEkli dosyayı görüntüle 106042
En güzel yerinde almışım hatta. Mesaj sayısı 19.005'te almışım. Bir yandan da iyi hatırlayacak.
Tols kim?
Efsane sivrisinek hikayesi artık ziyaretçilerede ulaşacak @TolstoyevskiEkli dosyayı görüntüle 106072
Ekli dosyayı görüntüle 106073
Ekli dosyayı görüntüle 106074
Ekli dosyayı görüntüle 106075
Tols olarak gözüken fotoğrafları kırptım. Sondaki de bir üsttekini aldığım ss'te çıkıvermiş, o da olmazsa ayıp olurdu şimdi.
Ekli dosyayı görüntüle 106072
Ekli dosyayı görüntüle 106073
Ekli dosyayı görüntüle 106074
Ekli dosyayı görüntüle 106075
Tols olarak gözüken fotoğrafları kırptım. Sondaki de bir üsttekini aldığım ss'te çıkıvermiş, o da olmazsa ayıp olurdu şimdi.
Belki de her şey sineğin ısırması nedeniyle başladı, "sinek etkisi" denilen sürece neden oldu :/Efsane sivrisinek hikayesi artık ziyaretçilerede ulaşacak @Tolstoyevski
Hayra vesile olmuşum haberim yok.Efsane sivrisinek hikayesi artık ziyaretçilerede ulaşacak @Tolstoyevski
Neyse artık geçtiğinden eminiz.Belki de her şey sineğin ısırması nedeniyle başladı, "sinek etkisi" denilen sürece neden oldu :/
Evet okunmamış bildirimler koyu renk olmuş.Sanki bildirimler daha koyu renk mi olmuş yoksa bana mi öyle geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 106101
@Dosi @12.Adam @bazinga
Tasarım olarak işlevsel olmuş cidden, imza seçenekleri de eklenmiş bir an heyecanlandım eski forum imza kültürü mü geri gelmiş diye ama test hayal kırıklığı tabii şu aşamada @Dosi @bazingaKoyusu çok koyu olmuş, yakıştıramadım. Halkaları da beğenmedim diyecektim şükür onlar normale dönmüş.
------
Ekli dosyayı görüntüle 106104
Şurası da değişmiş, bilgisayarda gayet işlevsel olacak gibi duruyor.
@Özgür'ü etiketlemiştim ama öxgür olmuş yanlıklıkla etiket. Tabii z ile x birbirine yakın olduğu için hata oldu sanırım. Hızlı yazmanın zararları.Ekli dosyayı görüntüle 106058
Burada iki yeşil vardı, şimdi dört mavi var.
@Dosi, @Tolstoyevski, @xdragxx ve @öxgür.
Gelmedi bence.
Gelirse klişe forumlardan biri olur, gelmesin.Gelmedi bence.