Bu nedir, anlamadım?
Espiri yok, forumda gezinirken bende de çıkıyor bu. @ArafOrtada bir espri var galiba ama ben de anlamadım
Bu nedir, anlamadım?
Espiri yok, forumda gezinirken bende de çıkıyor bu. @ArafOrtada bir espri var galiba ama ben de anlamadım
Araç çubuğunda "uygulamayı seç" diye bir şey var, onu seçtiğinde uygulama gibi bilgisayarın yüklüyor forumu ve tarayıcı üzerinden girmeden de girebiliyorsun foruma. Uygulama değil de, uygulama da diyebiliriz.Bu nedir, anlamadım?
Haa ben hiç rastlamadım
Araç çubuğunda "uygulamayı seç" diye bir şey var, onu seçtiğinde uygulama gibi bilgisayarın yüklüyor forumu ve tarayıcı üzerinden girmeden de girebiliyorsun foruma. Uygulama değil de, uygulama da diyebiliriz.
Güzelmiş.
Bunu zamanında SS atıp sormuştum hatırladın mı? @TolstoyevskiHaa ben hiç rastlamadım
Peki böyle phoebe gibi ss atmak varken niye Ozan'ın profilini attın ki @Araf
Araf niye bazinga'nın profilini atmış peki ben hala ordayım sen anladın mıBunu zamanında SS atıp sormuştum hatırladın mı? @Tolstoyevski
Bunun bir fonksiyonu yok bu arada. Sadece ekrana kısa yol olarak ekleniyor isteniyorsa @Araf @bazinga
Aklı pompy ile olan diyalogda kaldı ondandırAraf niye bazinga'nın profilini atmış peki ben hala ordayım sen anladın mı
Forumun admini fark etmiyor bu özelliği de, ben fark ediyorum.Güzelmiş.
Galiba ekranın üstü kısmı farklı duruyor şimdi anladımAklı pompy ile olan diyalogda kaldı ondandır
Araf niye bazinga'nın profilini atmış peki ben hala ordayım sen anladın mı
Tekrar cevap vermiş olayım. Bir de @bazinga'ya sormak amacıyla attım, onun da etkisi var.O şekilde ekran görüntüsü alamadım ve @bazinga'ya göndermeyi düşünmüştüm başta, neyse dedim buraya gönderdim. Böyle gelişti olaylar yani.
Daha önce belirtmiştim. Ben bu şekilde dolanıyorum online listesi ilk giriş yaptığım yer forumun içinde istenilen yerlere bir kaç tıklama ile ulaşacağıma 2 tık ile ışınlanıyorumBilgisayarda pek işe yaramıyor kısayol ama telefonda baya işe yarıyor. Tarayıcı üzerinden dolaşmak baya yoruyor.
Bende tek ana sayfanın kısa yolu var. O da yetiyor bana. Ama bir kaç tane daha kısım ekleyebilirim.Daha önce belirtmiştim. Ben bu şekilde dolanıyorum online listesi ilk giriş yaptığım yer forumun içinde istenilen yerlere bir kaç tıklama ile ulaşacağıma 2 tık ile ışınlanıyorum Ekli dosyayı görüntüle 105119
Mobil ile tek çatı altında dolanmak zor. Haliyle mobilde en çok konu açtığım yerleri kısa yol yapmışım bir sra Friends'e sık sık yorum yazardım. O ordan kalmış daha güncellemedim.Bende tek ana sayfanın kısa yolu var. O da yetiyor bana. Ama bir kaç tane daha kısım ekleyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 105121
Ya ben forumda aktif olmaya başladığımdan beri böyle kullanıyorum. Ana ekrana kısayol ekledim, normal uygulama gibi kullanıyorum. Kategorilerin yerlerine alıştığım için de artık zor gelmiyor.Mobil ile tek çatı altında dolanmak zor. Haliyle mobilde en çok konu açtığım yerleri kısa yol yapmışım bir sra Friends'e sık sık yorum yazardım. O ordan kalmış daha güncellemedim.
İşte ikide bir kategori - yabancı dizi - sonra Friends tıklayacağıma direk ordan tıklayıp bölüm yorumlarımı yazıyordumYa ben forumda aktif olmaya başladığımdan beri böyle kullanıyorum. Ana ekrana kısayol ekledim, normal uygulama gibi kullanıyorum. Kategorilerin yerlerine alıştığım için de artık zor gelmiyor.
Evet, Friends dikkatimi çekti. Sormayı unuttum yukarıda ki mesajda.