Forumdan Resimler

Bu nedir, anlamadım? :A
Ortada bir espri var galiba ama ben de anlamadım :A
Espiri yok, forumda gezinirken bende de çıkıyor bu. :A @Araf

Ekran Resmi 2021-07-11 20.34.20.png

• Beğendim
Reactions: Angelica and Araf
Kısayolun telefondaki tek artısı Chrome ve Google'daki çubuklar çıkmadığından ekran gergeniş oluyor. Daha rahat geziniliyor. :A

Bilgisayarda artısı yok. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bilgisayarda pek işe yaramıyor kısayol ama telefonda baya işe yarıyor. Tarayıcı üzerinden dolaşmak baya yoruyor.
Daha önce belirtmiştim. Ben bu şekilde dolanıyorum :A online listesi ilk giriş yaptığım yer :A forumun içinde istenilen yerlere bir kaç tıklama ile ulaşacağıma 2 tık ile ışınlanıyorum :A
IMG_20210711_194447.jpg

Daha önce belirtmiştim. Ben bu şekilde dolanıyorum :A online listesi ilk giriş yaptığım yer :A forumun içinde istenilen yerlere bir kaç tıklama ile ulaşacağıma 2 tık ile ışınlanıyorum :A Ekli dosyayı görüntüle 105119
Bende tek ana sayfanın kısa yolu var. O da yetiyor bana. :A Ama bir kaç tane daha kısım ekleyebilirim. :A

IMG_20210711_204841.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Mobil ile tek çatı altında dolanmak zor. Haliyle mobilde en çok konu açtığım yerleri kısa yol yapmışım :A bir sra Friends'e sık sık yorum yazardım. O ordan kalmış :A daha güncellemedim.
Ya ben forumda aktif olmaya başladığımdan beri böyle kullanıyorum. Ana ekrana kısayol ekledim, normal uygulama gibi kullanıyorum. Kategorilerin yerlerine alıştığım için de artık zor gelmiyor. :A

Evet, Friends dikkatimi çekti. Sormayı unuttum yukarıda ki mesajda. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ya ben forumda aktif olmaya başladığımdan beri böyle kullanıyorum. Ana ekrana kısayol ekledim, normal uygulama gibi kullanıyorum. Kategorilerin yerlerine alıştığım için de artık zor gelmiyor. :A

Evet, Friends dikkatimi çekti. Sormayı unuttum yukarıda ki mesajda. :A
İşte ikide bir kategori - yabancı dizi - sonra Friends tıklayacağıma direk ordan tıklayıp bölüm yorumlarımı yazıyordum :A
Alışkanlığa bakıyor evet. Mobil ile cidden zor. Ben çok dolanıyorum ve böylesi işime geliyor :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy