- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
Uyku tutmadı, kaç gündür ertelediğim konularıda aradan çıkardım. Aslında var bir kaç tane ama onu da artık başka zaman toplu açarım belki
Uyku tutmadı, kaç gündür ertelediğim konularıda aradan çıkardım. Aslında var bir kaç tane ama onu da artık başka zaman toplu açarım belki
Gece kuşluğu kulübüne hoş geldin çay demledim rüyanda içersin artık Baya ıssız şu an ortam 😱Uyku tutmadı, kaç gündür ertelediğim konularıda aradan çıkardım. Aslında var bir kaç tane ama onu da artık başka zaman toplu açarım belki
Hadi bu da benden olsunGece kuşluğu kulübüne hoş geldin çay demledim rüyanda içersin artık Baya ıssız şu an ortam 😱
O da çalışkan ama. Teknik işkerde kafa yoran birisi hakkını yedirmem arkadaşımın @Tolstoyevski ama tabi bir ben kadar olamaz@Dosi , çalışsın sen böyle pinekle. Çalışan kazanır,elması kızarır.
Seni çürük elma seni...
Aman aman yoldaşıma lafta söyletmez. Bu forumda senin kadar çalışan yok ki,1 gün sana yetmiyor.O da çalışkan ama. Teknik işkerde kafa yoran birisi hakkını yedirmem arkadaşımın @Tolstoyevski ama tabi bir ben kadar olamaz
@Dosi , çalışsın sen böyle pinekle. Çalışan kazanır,elması kızarır.
Seni çürük elma seni...
O da çalışkan ama. Teknik işkerde kafa yoran birisi hakkını yedirmem arkadaşımın @Tolstoyevski ama tabi bir ben kadar olamaz
Hayır sadece sende değil pek çok kişide.Ekli dosyayı görüntüle 104926
Ekli dosyayı görüntüle 104927
Ekli dosyayı görüntüle 104928
Foruma böyle bir özellik gelmiş, çok da iyi olmuş ama sadece benim profilimde mi böyle görünüyor acaba?
@bazinga
Sadece kişiye görünüyor o zaman bu olay. Senin kullanıcı adın değişti örnek vermek gerekirse, görünmüyor ya da @Veteran değişti, o da görünmüyor.Hayır sadece sende değil pek çok kişide.
Hayır sadece sende değil pek çok kişide.
Ben bu olaya hakimim kişi yeni değişim yapanları bir kaç ay(1 yılda olabilir) görebiliyor sadece ama kendilerini herzaman görüyor galiba yeni sistem sonrasıSadece kişiye görünüyor o zaman bu olay. Senin kullanıcı adın değişti örnek vermek gerekirse, görünmüyor ya da @Veteran değişti, o da görünmüyor.
Bir de çok eskiyse bu değişim görünmüyor sanırım. Benim ilk kullanıcı adım görünmüyor. 2012'de değiştirmiştim zaten, haliyle görünmez sanırım.
Belli bir tarihe kadar olanlar duruyor sadece sistemde.Sadece kişiye görünüyor o zaman bu olay. Senin kullanıcı adın değişti örnek vermek gerekirse, görünmüyor ya da @Veteran değişti, o da görünmüyor.
Bir de çok eskiyse bu değişim görünmüyor sanırım. Benim ilk kullanıcı adım görünmüyor. 2012'de değiştirmiştim zaten, haliyle görünmez sanırım.
Demek bu sistem sadece bana işliyor.Belli bir tarihe kadar olanlar duruyor sadece sistemde.
Dosi çok fazla haberci kuş misali haberini getirip durdu BSC yorumları, film yorumları, film listen vs vs.
O an profilinde takılı olmuş ve o mesajı 3 dakika sonra yazıp öyle kapamış forumu. Açıklaması bu
Dosi çok fazla haberci kuş misali haberini getirip durdu BSC yorumları, film yorumları, film listen vs vs.
Bu mu haberci kuş
Harry Potter'daki Hedwig işte, neyini beğenmiyorsun?Bu mu haberci kuş