Forumdan Resimler

Uyku tutmadı, kaç gündür ertelediğim konularıda aradan çıkardım. Aslında var bir kaç tane ama onu da artık başka zaman toplu açarım belki :A
Gece kuşluğu kulübüne hoş geldin çay demledim rüyanda içersin artık :A Baya ıssız şu an ortam 😱

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Gece kuşluğu kulübüne hoş geldin çay demledim rüyanda içersin artık :A Baya ıssız şu an ortam 😱
Hadi bu da benden olsun :A
Ben kaçar. Çıkarken kapıyı kapatırsın :A
IMG_20210702_020117.jpg

@Dosi , çalışsın sen böyle pinekle. :A Çalışan kazanır,elması kızarır.
Seni çürük elma seni...
O da çalışkan ama. Teknik işkerde kafa yoran birisi :A hakkını yedirmem arkadaşımın @Tolstoyevski :bhr: ama tabi bir ben kadar olamaz :A

Bize yoldaş deyip arkadan kuyu kazan @12.Adam ilk fırsatta bizi gömüp üstüne fıstıklı helvamızı yemeye niyetlenmiş ama canım arkadaşım @Dosi son anda oyunu bozarak bizi elimizden tutup kurtarmış ve @12.Adam ’a had bilmiş ve kendisini de haklı olarak övmüş arada :A :bilmem: Söz düşmüyor diyecek zira pamuk gibi olduk :bhr:

Hayır sadece sende değil pek çok kişide. :D
Sadece kişiye görünüyor o zaman bu olay. Senin kullanıcı adın değişti örnek vermek gerekirse, görünmüyor ya da @Veteran değişti, o da görünmüyor. :D

Bir de çok eskiyse bu değişim görünmüyor sanırım. Benim ilk kullanıcı adım görünmüyor. 2012'de değiştirmiştim zaten, haliyle görünmez sanırım. :D

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar
Hayır sadece sende değil pek çok kişide. :D

Sadece kişiye görünüyor o zaman bu olay. Senin kullanıcı adın değişti örnek vermek gerekirse, görünmüyor ya da @Veteran değişti, o da görünmüyor. :D

Bir de çok eskiyse bu değişim görünmüyor sanırım. Benim ilk kullanıcı adım görünmüyor. 2012'de değiştirmiştim zaten, haliyle görünmez sanırım. :D
Ben bu olaya hakimim :A kişi yeni değişim yapanları bir kaç ay(1 yılda olabilir) görebiliyor sadece ama kendilerini herzaman görüyor galiba yeni sistem sonrası :A

• İlginç
Reactions: Araf

Belli bir tarihe kadar olanlar duruyor sadece sistemde. :D

• İlginç
Reactions: Araf
Belli bir tarihe kadar olanlar duruyor sadece sistemde. :D
Demek bu sistem sadece bana işliyor. :A

Hiç unutmam kullanıcı adımın değiştiği zamanı. @Dosi'ye söylemiştim, @Dosi de sana söylemiş ve 4 Nisan'da değişmişti ve 5 Nisan'da foruma dönmüştüm. Daha sonra 5 Temmuz'da gitmiştim ve 5 Temmuz'da dönmüştüm. Görüldüğü üzere düz rakam takıntım var. :A

Demek bu sistem sadece bana işliyor. :A

Hiç unutmam kullanıcı adımın değiştiği zamanı. @Dosi'ye söylemiştim, @Dosi de sana söylemiş ve 4 Nisan'da değişmişti ve 5 Nisan'da foruma dönmüştüm. Daha sonra 5 Temmuz'da gitmiştim ve 5 Temmuz'da dönmüştüm. Görüldüğü üzere düz rakam takıntım var. :A
Dosi çok fazla haberci kuş misali haberini getirip durdu :A BSC yorumları, film yorumları, film listen vs vs.

• Güldürdün
Reactions: EmreCan and Araf
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl