Forumdan Resimler

Sadece 2 buçuk saat yoktum :bilmem:
IMG_20210712_195639.jpg

@Araf bak o attıklarımın dışında bu da varmış, yeni gördüm. :A Özgür almış ekran görüntüsünü.

ekran-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC-16-png.94749

Üşenmeyip bulmuş o görüntüleri. :A

Tamam işte bu konuları ya kura yoluyla ya da yarışma yoluyla belirleyelim. Sonuç olarak talep çok ve o gün fazlasıyla kişi açabilir, sıkıntı olmasın. :A
Herkes şansını dener, buna yakın olacağını zannetmiyorum konu açacak olanların. :A

• İlginç
Reactions: Araf
Zaten yaptığımız birşey. Sen çok geriden geliyorsun :A
Benim dönemimde de vardı, hatırlıyorum böyle şeyleri ama en sevdiğim dizinin yorum konusunu açmak isterim. :A
------

@Araf bak o attıklarımın dışında bu da varmış, yeni gördüm. :A Özgür almış ekran görüntüsünü.

ekran-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC-16-png.94749

Herkes şansını dener, buna yakın olacağını zannetmiyorum konu açacak olanların. :A
Ben şanssızım en baştaki olurum, kaçırırım pusu kurmuş olsam bile. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Benim dönemimde de vardı, hatırlıyorum böyle şeyleri ama en sevdiğim dizinin yorum konusunu açmak isterim. :A
------

00.00 (Dijital) ve 18.00 (TV)'de bassan bile forumda 23.59 yada 17.59 olarak gözükebiliyor. Ya da senden önce tam zamanında açanlar da oluyor. :A

• İlginç
------

@Tolstoyevski 'nin de en sevdiği dizi konusu. Hadi benden başkasından rica ettin ama biz açmayıp yine 5 kişi açarsa ne anlamı kalıyor :bilmem:
Kim kapıyorsa alsın işte :A

00.00 (Dijital) ve 18.00 (TV)'de bassan bile forumda 23.59 yada 17.59 olarak gözükebiliyor. Ya da senden önce tam zamanında açanlar da oluyor. :A
Biliyorum yeğenim, emekli adamımben; senden önce de vardım. Gerçi dijital olarak yoktum, ben yokken çıktı bu dijital yorumlar. :A
@Tolstoyevski 'nin de en sevdiği dizi konusu. Hadi benden başkasından rica ettin ama biz açmayıp yine 5 kişi açarsa ne anlamı kalıyor :bilmem:
Kim kapıyorsa alsın işte :A
Ondan diyorum ya yarışma ya da kura usulü yapalım, kim çıkarsa ya da kazanırsa o açsın diye. :A
------

Ha bak bu da maç konusu. :A @Araf

screenshot_2021-05-15-16-33-32-38-jpg.102430
@Emre Ozansoy'a bak, maçla ilgisi yok, maç konusu açıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Biliyorum yeğenim, emekli adamımben; senden önce de vardım. Gerçi dijital olarak yoktum, ben yokken çıktı bu dijital yorumlar. :A

Ondan diyorum ya yarışma ya da kura usulü yapalım, kim çıkarsa ya da kazanırsa o açsın diye. :A
------

@Emre Ozansoy'a bak, maçla ilgisi yok, maç konusu açıyor. :A
Değişiklik iyidir. :A

• İlginç