Forumdan Resimler

Onu hiç izlemedim ki
yinede baykuş o
Harry Potter izlememek mi? İnsanın hayatındaki en büyük kayıplarından biri olabilir. İçindeki çocuğu öldürmediysen başla ve bitir derim. Daha geçen yıl tekrar bitirdim, yine başlamak istiyorum nedense. Çok seviyorum bu seriyi. Çocukluğum çünkü, başka bir şey bu.

Reactions: Angelica and Dosi
Üniversite zamanı kitabını okudum ama unutmuşum detay. Yok ilgimi çekmiyor

Reactions: Araf

Benim rengim neden gri.
Bilen varsa cevaplayabilir mi?

Yeni üye olduğun için henüz favori üye olmadın, bu yüzden rengin gri. Muhtemelen birkaç ay içinde favori üyeliğe yükselirsin ve rengin değişir.

Diğeri de favori üye değil ama onlar mavi renkli gözüküyor. Ben gri. Anlam veremedim. Senin ekranda da gri renkte mi görünüyorum.

Bu arada kullanıcı adlarımızın anlamları aynı olabilir mi

Diğeri de favori üye değil ama onlar mavi renkli gözüküyor. Ben gri. Anlam veremedim. Senin ekranda da gri renkte mi görünüyorum.

1yıldan fazla üye olup belirli bir mesaj sayısında olan kişiler aşağı kısımda gri görünmekte ama kullanıcı adınız aynı renkte.

Reactions: cehennet

Cennet ile cehennem arasında kalan sur benim kullanıcı adımın ama aynı da sayılabilir.

1yıldan fazla üye olup belirli bir mesaj sayısında olan kişiler aşağı kısımda gri görünmekte ama kullanıcı adınız aynı renkte.
Biz siyaha odaklanalım, siyah olunca favori üye işte. Sönük gri ve lacivert tonu da işte favori üye olmayan.

Siz karar veriyorsunuz malum favori üye olup olmamaya.

Reactions: cehennet and Dosi
Yaklaşık 1 sene oluyor ben değiştireli
Haliyle eski kullanıcı adım görünmeyebilir üzerinden hayli zaman geçmiş

Yaklaşık 1 sene oluyor ben değiştireli
Haliyle eski kullanıcı adım görünmeyebilir üzerinden hayli zaman geçmiş
Benim de bir yılı geçti ama görünüyor. Nisan 2020'de değişti kullanıcı adım. Demek ki senin daha da eski.

Forumun kapılarını kapatayım. Herkes gitmiş.

Gecenin 4'ünde bir zahmet yalnız kal forumda. İki saat sonra horozlar ötmeye başlayacak, öyle bir saat. Sizde horozlar ötmeye başlıyor mu bilmiyorum da, işte öyle bir saat yaklaşıyor öyle bir saatte.
Ben daha bu mesajda 1 saat sonra uyudum
Messi'nin maçını izledik ve horoz değilde kuşlar ötüyor

Ya zaten 12 gibi kararıp, 1den sonra aydınlanmaya başlıyor yavaş yavaş. 3ten sonrası sabahın aydınlığı

İskandinavya'da oturuyorsun, doğaldır böyle şeyler. Bizde genelde 6'dan sonrası aydınlık oluyor. Ne yapsam, İskandinav ülkelerinden birisine mi taşınsam? Bir de gece boyutu var tabii, sürekli gündüzler uzun olmuyor.

Reactions: Dosi