Forumdan Resimler

Onu hiç izlemedim ki :A yinede baykuş o :A
Harry Potter izlememek mi? İnsanın hayatındaki en büyük kayıplarından biri olabilir. İçindeki çocuğu öldürmediysen başla ve bitir derim. Daha geçen yıl tekrar bitirdim, yine başlamak istiyorum nedense. Çok seviyorum bu seriyi. Çocukluğum çünkü, başka bir şey bu. :D

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Harry Potter izlememek mi? İnsanın hayatındaki en büyük kayıplarından biri olabilir. İçindeki çocuğu öldürmediysen başla ve bitir derim. Daha geçen yıl tekrar bitirdim, yine başlamak istiyorum nedense. Çok seviyorum bu seriyi. Çocukluğum çünkü, başka bir şey bu. :D
Üniversite zamanı kitabını okudum ama unutmuşum detay. Yok ilgimi çekmiyor :A

• İlginç
Reactions: Araf
Screenshot_20210709-113803_Chrome.jpg

Benim rengim neden gri.(b) Bilen varsa cevaplayabilir mi?

Yeni üye olduğun için henüz favori üye olmadın, bu yüzden rengin gri. Muhtemelen birkaç ay içinde favori üyeliğe yükselirsin ve rengin değişir. :)

Diğeri de favori üye değil ama onlar mavi renkli gözüküyor. Ben gri. Anlam veremedim. Senin ekranda da gri renkte mi görünüyorum.:D

Bu arada kullanıcı adlarımızın anlamları aynı olabilir mi:A

Diğeri de favori üye değil ama onlar mavi renkli gözüküyor. Ben gri. Anlam veremedim. Senin ekranda da gri renkte mi görünüyorum.:D

1yıldan fazla üye olup belirli bir mesaj sayısında olan kişiler aşağı kısımda gri görünmekte ama kullanıcı adınız aynı renkte.

• Beğendim
Reactions: cehennet

Cennet ile cehennem arasında kalan sur benim kullanıcı adımın ama aynı da sayılabilir. :D
1yıldan fazla üye olup belirli bir mesaj sayısında olan kişiler aşağı kısımda gri görünmekte ama kullanıcı adınız aynı renkte.
Biz siyaha odaklanalım, siyah olunca favori üye işte. Sönük gri ve lacivert tonu da işte favori üye olmayan. :A

Siz karar veriyorsunuz malum favori üye olup olmamaya. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: cehennet and Dosi
Sadece kişiye görünüyor o zaman bu olay. Senin kullanıcı adın değişti örnek vermek gerekirse, görünmüyor ya da @Veteran değişti, o da görünmüyor. :D

Bir de çok eskiyse bu değişim görünmüyor sanırım. Benim ilk kullanıcı adım görünmüyor. 2012'de değiştirmiştim zaten, haliyle görünmez sanırım. :D
Yaklaşık 1 sene oluyor ben değiştireli :A Haliyle eski kullanıcı adım görünmeyebilir üzerinden hayli zaman geçmiş :D

• Beğendim
Forumun kapılarını kapatayım. Herkes gitmiş.
IMG_20210711_031145.jpg

Gecenin 4'ünde bir zahmet yalnız kal forumda. İki saat sonra horozlar ötmeye başlayacak, öyle bir saat. Sizde horozlar ötmeye başlıyor mu bilmiyorum da, işte öyle bir saat yaklaşıyor öyle bir saatte. :A
Ben daha bu mesajda 1 saat sonra uyudum :A Messi'nin maçını izledik ve horoz değilde kuşlar ötüyor :A
Ya zaten 12 gibi kararıp, 1den sonra aydınlanmaya başlıyor yavaş yavaş. 3ten sonrası sabahın aydınlığı :A

• Güldürdün
Ben daha bu mesajda 1 saat sonra uyudum :A Messi'nin maçını izledik ve horoz değilde kuşlar ötüyor :A
Ya zaten 12 gibi kararıp, 1den sonra aydınlanmaya başlıyor yavaş yavaş. 3ten sonrası sabahın aydınlığı :A
İskandinavya'da oturuyorsun, doğaldır böyle şeyler. Bizde genelde 6'dan sonrası aydınlık oluyor. Ne yapsam, İskandinav ülkelerinden birisine mi taşınsam? Bir de gece boyutu var tabii, sürekli gündüzler uzun olmuyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi