- Reaksiyon puanı
- 114,326
- Puanı
- 1,060
Onu hiç izlemedim ki yinede baykuş oHarry Potter'daki Hedwig işte, neyini beğenmiyorsun?
Onu hiç izlemedim ki yinede baykuş oHarry Potter'daki Hedwig işte, neyini beğenmiyorsun?
Harry Potter izlememek mi? İnsanın hayatındaki en büyük kayıplarından biri olabilir. İçindeki çocuğu öldürmediysen başla ve bitir derim. Daha geçen yıl tekrar bitirdim, yine başlamak istiyorum nedense. Çok seviyorum bu seriyi. Çocukluğum çünkü, başka bir şey bu.Onu hiç izlemedim ki yinede baykuş o
Üniversite zamanı kitabını okudum ama unutmuşum detay. Yok ilgimi çekmiyorHarry Potter izlememek mi? İnsanın hayatındaki en büyük kayıplarından biri olabilir. İçindeki çocuğu öldürmediysen başla ve bitir derim. Daha geçen yıl tekrar bitirdim, yine başlamak istiyorum nedense. Çok seviyorum bu seriyi. Çocukluğum çünkü, başka bir şey bu.
Fantastik şeyler gençler için, daha doğrusu kendini genç olarak görenler için tabii, ilgini çekmemesi doğaldır.Üniversite zamanı kitabını okudum ama unutmuşum detay. Yok ilgimi çekmiyor
Yeni üye olduğun için henüz favori üye olmadın, bu yüzden rengin gri. Muhtemelen birkaç ay içinde favori üyeliğe yükselirsin ve rengin değişir.
Yeni üye olduğun için henüz favori üye olmadın, bu yüzden rengin gri. Muhtemelen birkaç ay içinde favori üyeliğe yükselirsin ve rengin değişir.
1yıldan fazla üye olup belirli bir mesaj sayısında olan kişiler aşağı kısımda gri görünmekte ama kullanıcı adınız aynı renkte.Diğeri de favori üye değil ama onlar mavi renkli gözüküyor. Ben gri. Anlam veremedim. Senin ekranda da gri renkte mi görünüyorum.
Bu arada kullanıcı adlarımızın anlamları aynı olabilir mi
1yıldan fazla üye olup belirli bir mesaj sayısında olan kişiler aşağı kısımda gri görünmekte ama kullanıcı adınız aynı renkte.
Cennet ile cehennem arasında kalan sur benim kullanıcı adımın ama aynı da sayılabilir.Diğeri de favori üye değil ama onlar mavi renkli gözüküyor. Ben gri. Anlam veremedim. Senin ekranda da gri renkte mi görünüyorum.
Bu arada kullanıcı adlarımızın anlamları aynı olabilir mi
Biz siyaha odaklanalım, siyah olunca favori üye işte. Sönük gri ve lacivert tonu da işte favori üye olmayan.1yıldan fazla üye olup belirli bir mesaj sayısında olan kişiler aşağı kısımda gri görünmekte ama kullanıcı adınız aynı renkte.
Yaklaşık 1 sene oluyor ben değiştireli Haliyle eski kullanıcı adım görünmeyebilir üzerinden hayli zaman geçmişSadece kişiye görünüyor o zaman bu olay. Senin kullanıcı adın değişti örnek vermek gerekirse, görünmüyor ya da @Veteran değişti, o da görünmüyor.
Bir de çok eskiyse bu değişim görünmüyor sanırım. Benim ilk kullanıcı adım görünmüyor. 2012'de değiştirmiştim zaten, haliyle görünmez sanırım.
Benim de bir yılı geçti ama görünüyor. Nisan 2020'de değişti kullanıcı adım. Demek ki senin daha da eski.Yaklaşık 1 sene oluyor ben değiştireli Haliyle eski kullanıcı adım görünmeyebilir üzerinden hayli zaman geçmiş
Gecenin 4'ünde bir zahmet yalnız kal forumda. İki saat sonra horozlar ötmeye başlayacak, öyle bir saat. Sizde horozlar ötmeye başlıyor mu bilmiyorum da, işte öyle bir saat yaklaşıyor öyle bir saatte.Forumun kapılarını kapatayım. Herkes gitmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 105062
Ben daha bu mesajda 1 saat sonra uyudum Messi'nin maçını izledik ve horoz değilde kuşlar ötüyorGecenin 4'ünde bir zahmet yalnız kal forumda. İki saat sonra horozlar ötmeye başlayacak, öyle bir saat. Sizde horozlar ötmeye başlıyor mu bilmiyorum da, işte öyle bir saat yaklaşıyor öyle bir saatte.
İskandinavya'da oturuyorsun, doğaldır böyle şeyler. Bizde genelde 6'dan sonrası aydınlık oluyor. Ne yapsam, İskandinav ülkelerinden birisine mi taşınsam? Bir de gece boyutu var tabii, sürekli gündüzler uzun olmuyor.Ben daha bu mesajda 1 saat sonra uyudum Messi'nin maçını izledik ve horoz değilde kuşlar ötüyor
Ya zaten 12 gibi kararıp, 1den sonra aydınlanmaya başlıyor yavaş yavaş. 3ten sonrası sabahın aydınlığı
Bu nedir, anlamadım?