Korona. Var koronaaaaaaa
İftiracı pis. .ssO siz ikinizin kudurukLuğu
Daha saçma çok az şey gördüm gerçekten, o programın konusunda bu kadar nasıl konuşulabilir aklım almıyor...Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890
Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı.
Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Üç saat boşluklarına denk geliyor, o yüzden işte.Daha saçma çok az şey gördüm gerçekten, o programın konusunda bu kadar nasıl konuşulabilir aklım almıyor...Hele 2 leş yoldaşımın orada olması daha da içimi acıtıyor... Bu adamlar başyapıt filmler, diziler izleyen sanatla yoğrulmuş insanlar olmalarına rağmen o yarışmaya nasıl 3 saatlerini veriyorlar inanamıyorum...@Sherlock @MasacRE
Yahu 3 saat boşluklarına gelmesi o boşlukta bu saçmalığı izlemelerini doğrulamaz ki... Git başka bir şey yap ama ne yaparsan yap bu saçmalığa 3 saat ayırma yani...Üç saat boşluklarına denk geliyor, o yüzden işte.
Daha saçma çok az şey gördüm gerçekten, o programın konusunda bu kadar nasıl konuşulabilir aklım almıyor...Hele 2 leş yoldaşımın orada olması daha da içimi acıtıyor... Bu adamlar başyapıt filmler, diziler izleyen sanatla yoğrulmuş insanlar olmalarına rağmen o yarışmaya nasıl 3 saatlerini veriyorlar inanamıyorum...@Sherlock @MasacRE
@Sherlock beyciğim ne diyor bunlar
Leşliğinizden bahsediyoruz, ne diyeceğiz başka...
Acun beyciğimin programına leş diyemezsin sen...Leşliğinizden bahsediyoruz, ne diyeceğiz başka...
Dedim, diyorum, diyeceğim... Bu gerçek hiç bir zaman değişmeyecek...Acun beyciğimin programına leş diyemezsin sen...
Çeyrek final başlıyor. Gel sen de izle, bu heyecana ortak olDedim, diyorum, diyeceğim... Bu gerçek hiç bir zaman değişmeyecek...
AHAHAHAHAHAHA.Çeyrek final başlıyor. Gel sen de izle, bu heyecana ortak ol
Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890
Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı.
Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Diğer konularda çok fazla yorum yapmayan sen, Survivor konusuna gelince çenen açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?