Tamam işte, "herkes" diyorsun. İki kişi oluyor ve ben ona da durumu izah ettim. Şu anda seninle tartışmaya devam ediyoruz. İnatçılığa bak sendeki.Eminmisin? Diğer konuda Özgür'de dahil yazanlar oldu![]()
Tamam işte, "herkes" diyorsun. İki kişi oluyor ve ben ona da durumu izah ettim. Şu anda seninle tartışmaya devam ediyoruz. İnatçılığa bak sendeki.Eminmisin? Diğer konuda Özgür'de dahil yazanlar oldu![]()
Tamam. Sen haklısın, sustumTamam işte, "herkes" diyorsun. İki kişi oluyor ve ben ona da durumu izah ettim. Şu anda seninle tartışmaya devam ediyoruz. İnatçılığa bak sendeki.![]()
Artık trip atan erkekler ve senin tribin çok kötüymüş. Artık seninle çekinerek konuşuyorum yanlış anlayacaksın diyeBir muhabbet ki, @Dosi'nin tribiyle bitmesin.![]()
Yanlış anlamıyorum, sadece mesele çok uzuyor.Artık trip atan erkekler ve senin tribin çok kötüymüş. Artık seninle çekinerek konuşuyorum yanlış anlayacaksın diye![]()
O kadar Enes yok burada sadece biz varız... Sayı olarak baş edemeyiz ama güç olarak belki...Bu bir kalkışmadır... @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 84850
Buradaki "yada" yazan yeri "ya da" yapalım @bazinga. Gözüme çok batıyor.![]()
@xBUGRAx'ten beter çıkmış admin. 😱Ekli dosyayı görüntüle 84850
O da olabilir, "yada " yazmaktan iyidir. Yine de "ya da" daha afili duruyor.Ya da yerine veya da koyulabilir aslında.![]()
Düzeltildi.Ekli dosyayı görüntüle 84850
Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890
Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı.
Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @RevaN, @Özgür, @S.G.A.T., @vadikızı, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Kullanıcı adını Survivor yap bence, ekmeğini yiyorsun hep.Survivor konusu giderse biterim.![]()
AA ben yokmuşum listedeEkli dosyayı görüntüle 85889
Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış.
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Kullanıcı adını Survivor yap bence, ekmeğini yiyorsun hep.![]()
Varsın da, 1000 mesaj ve üstünü listeye aldım.AA ben yokmuşum listede![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 85889
@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Neydi ilk kullanıcı adın?Kullanıcı adımı değişmeyi düşünüyorum şu günlerde ama 1 kere değiştiriliyor galiba ve bu ikinci kullanıcı adım.![]()