Fav10 halkını bu Sinerjiye davet ediyorum
@xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 83947
@DarkLegenD @Emre Ozansoy @Araf @Angelica
Fav10 halkını bu Sinerjiye davet ediyorum
@xdragxx
Resmi gönderrrr.Fav10 halkını bu Sinerjiye davet ediyorum
@xdragxx
Hafif ortala yaparkenResmi gönderrrr.Titanikçileri üzelim biraz.
![]()
Lobin varsa kullan yarışı kaybetmek üzereyizResmi gönderrrr.Titanikçileri üzelim biraz.
![]()
Resmi gönderrrr.Titanikçileri üzelim biraz.
![]()
Lobin varsa kullan yarışı kaybetmek üzereyiz![]()
Umut bağladığınız adam ben olmamalıyım.Desteğe ihtiyacımız var sevgili CCCFC üyesi...![]()
Umut bağladığınız adam ben olmamalıyım.![]()
Film etkinliği için Hababam'a geçiş yaptım. Sinerji'ye ihtiyacımız varBir süre daha kalırım Cemo’da ben.![]()
Oy kullanmadım film etkinliğine.Film etkinliği için Hababam'a geçiş yaptım. Sinerji'ye ihtiyacımız var![]()
O zaman dünyanın en ünlü ve iz bırakan filmlerinden biri olan Titanik'e oylarını bekleriz aşko.Oy kullanmadım film etkinliğine.![]()
İki gün sabredin, Nisa Reis'e dönüş yapacağım.
Turlar arası süre çok kısaydı bir turu oylayamayı unutunca diğerlerini de oylamadım o yüzden finalde de oy kullanmayacağım haksızlık olmaması adına.O zaman dünyanın en ünlü ve iz bırakan filmlerinden biri olan Titanik'e oylarını bekleriz aşko.![]()
![]()
Oy kullanmadım film etkinliğine.![]()
Aserat ile farkımız şu : ben birine git şuna oy ver demiyorumO zaman dünyanın en ünlü ve iz bırakan filmlerinden biri olan Titanik'e oylarını bekleriz aşko.![]()
![]()
Haksızlık gibi bir durum yok. Daha bugün üye olmuş biri soluğu Titanice oy vererek almış. Haksızlık budur aslında.Turlar arası süre çok kısaydı bir turu oylayamayı unutunca diğerlerini de oylamadım o yüzden finalde de oy kullanmayacağım haksızlık olmaması adına.![]()
Çok ince düşüncelisin ama 0 mesajı olan üyeler bile oy kullanıyor bu etkinlikteTurlar arası süre çok kısaydı bir turu oylayamayı unutunca diğerlerini de oylamadım o yüzden finalde de oy kullanmayacağım haksızlık olmaması adına.![]()
Haksızlık gibi bir durum yok. Daha bugün üye olmuş biri soluğu Titanice oy vererek almış. Haksızlık budur aslında.
Bak bunu bilmiyordum.Çok ince düşüncelisin ama 0 mesajı olan üyeler bile oy kullanıyor bu etkinlikte![]()