- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
Fav10 halkını bu Sinerjiye davet ediyorum
@xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 83947
@DarkLegenD @Emre Ozansoy @Araf @Angelica
Fav10 halkını bu Sinerjiye davet ediyorum
@xdragxx
Resmi gönderrrr. Titanikçileri üzelim biraz.Fav10 halkını bu Sinerjiye davet ediyorum
@xdragxx
Hafif ortala yaparkenResmi gönderrrr. Titanikçileri üzelim biraz.
Lobin varsa kullan yarışı kaybetmek üzereyizResmi gönderrrr. Titanikçileri üzelim biraz.
Resmi gönderrrr. Titanikçileri üzelim biraz.
Lobin varsa kullan yarışı kaybetmek üzereyiz
Umut bağladığınız adam ben olmamalıyım.Desteğe ihtiyacımız var sevgili CCCFC üyesi...
Umut bağladığınız adam ben olmamalıyım.
Sanki gidip Survivor'da başkasına destek olmuşYa ben böyle bir şey görmedim, hemen gitmiş başka sinerjilere destek olmuş. @MasacRE @Maskeli Fedai
Film etkinliği için Hababam'a geçiş yaptım. Sinerji'ye ihtiyacımız varBir süre daha kalırım Cemo’da ben.
Oy kullanmadım film etkinliğine.Film etkinliği için Hababam'a geçiş yaptım. Sinerji'ye ihtiyacımız var
O zaman dünyanın en ünlü ve iz bırakan filmlerinden biri olan Titanik'e oylarını bekleriz aşko.Oy kullanmadım film etkinliğine.
İki gün sabredin, Nisa Reis'e dönüş yapacağım.Ya ben böyle bir şey görmedim, hemen gitmiş başka sinerjilere destek olmuş. @MasacRE @Maskeli Fedai
Turlar arası süre çok kısaydı bir turu oylayamayı unutunca diğerlerini de oylamadım o yüzden finalde de oy kullanmayacağım haksızlık olmaması adına.O zaman dünyanın en ünlü ve iz bırakan filmlerinden biri olan Titanik'e oylarını bekleriz aşko.
Oy kullanmadım film etkinliğine.
Aserat ile farkımız şu : ben birine git şuna oy ver demiyorumO zaman dünyanın en ünlü ve iz bırakan filmlerinden biri olan Titanik'e oylarını bekleriz aşko.
Haksızlık gibi bir durum yok. Daha bugün üye olmuş biri soluğu Titanice oy vererek almış. Haksızlık budur aslında.Turlar arası süre çok kısaydı bir turu oylayamayı unutunca diğerlerini de oylamadım o yüzden finalde de oy kullanmayacağım haksızlık olmaması adına.
Çok ince düşüncelisin ama 0 mesajı olan üyeler bile oy kullanıyor bu etkinlikteTurlar arası süre çok kısaydı bir turu oylayamayı unutunca diğerlerini de oylamadım o yüzden finalde de oy kullanmayacağım haksızlık olmaması adına.
Haksızlık gibi bir durum yok. Daha bugün üye olmuş biri soluğu Titanice oy vererek almış. Haksızlık budur aslında.
Bak bunu bilmiyordum.Çok ince düşüncelisin ama 0 mesajı olan üyeler bile oy kullanıyor bu etkinlikte