Forumdan Resimler

Eminmisin? Diğer konuda Özgür'de dahil yazanlar oldu :A
Tamam işte, "herkes" diyorsun. İki kişi oluyor ve ben ona da durumu izah ettim. Şu anda seninle tartışmaya devam ediyoruz. İnatçılığa bak sendeki. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
1591121551273.png

Buradaki "yada" yazan yeri "ya da" yapalım @bazinga. Gözüme çok batıyor. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Aserat and xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890

Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı. :D

Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış. :A

@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @RevaN, @Özgür, @S.G.A.T., @vadikızı, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.

Survivor konusu giderse biterim. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf

Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış. :A

@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
AA ben yokmuşum listede :A :A

• Güldürdün
Reactions: Araf

@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.

eğlenceli muhabbet ediyoz :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961