Forumdan Resimler

Korona. Var koronaaaaaaa
images-7.jpeg

Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890

Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı. :D

Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış. :A

@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Daha saçma çok az şey gördüm gerçekten, o programın konusunda bu kadar nasıl konuşulabilir aklım almıyor... :A Hele 2 leş yoldaşımın orada olması daha da içimi acıtıyor... Bu adamlar başyapıt filmler, diziler izleyen sanatla yoğrulmuş insanlar olmalarına rağmen o yarışmaya nasıl 3 saatlerini veriyorlar inanamıyorum... :A @Sherlock @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Araf
Daha saçma çok az şey gördüm gerçekten, o programın konusunda bu kadar nasıl konuşulabilir aklım almıyor... :A Hele 2 leş yoldaşımın orada olması daha da içimi acıtıyor... Bu adamlar başyapıt filmler, diziler izleyen sanatla yoğrulmuş insanlar olmalarına rağmen o yarışmaya nasıl 3 saatlerini veriyorlar inanamıyorum... :A @Sherlock @MasacRE
Üç saat boşluklarına denk geliyor, o yüzden işte. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Yahu 3 saat boşluklarına gelmesi o boşlukta bu saçmalığı izlemelerini doğrulamaz ki... Git başka bir şey yap ama ne yaparsan yap bu saçmalığa 3 saat ayırma yani... :A
@MasacRE'nin bilim kurgu izlemesini, @Sherlock'un da yabancı dizilere sarmasını beklerdim de, Survivor'a sarıyorlar. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
@MasacRE'nin bilim kurgu izlemesini, @Sherlock'un da yabancı dizilere sarmasını beklerdim de, Survivor'a sarıyorlar. :A
@Sherlock beyciğim ne diyor bunlar :A
survivor-nisa_16_9_1587219148.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961