İki saat yerli dizi izlediğine pişman olursun, yabancı dizi izlemeye başlasan.Hiç zannetmiyorum.![]()
İki saat yerli dizi izlediğine pişman olursun, yabancı dizi izlemeye başlasan.Hiç zannetmiyorum.![]()
İki saat yerli dizi izlediğine pişman olursun, yabancı dizi izlemeye başlasan.![]()
Yani "böyle de iyi" derken, yarım saat yavaşlatılmış bir şekilde yürüyen oyuncuları görmekten zevk alıyorsun yani.İnternet dizileri izleyince dedim bunu. Mesala Alef 40 dakika, 4N1K Yeni Başlangıçlar 1 saat, Aşk 101 50 dakika vs. Normal dizilerde böyle olsa daha iyi olur, ama böyle de iyi yine.![]()
Yani "böyle de iyi" derken, yarım saat yavaşlatılmış bir şekilde yürüyen oyuncuları görmekten zevk alıyorsun yani.![]()
Onları izleyeceğin vaktini bilime ver, atomu parçalarsın, o derece.Evet, arkaya da güzel bir müzik koydular mı tam oluyor.![]()
Onları izleyeceğin vaktini bilime ver, atomu parçalarsın, o derece.![]()
"Arka Sokaklar" dedin az önce. Dört yaşından beri yayınlanan dizinin tamamını izledin mi? Senin gibi, oradaki çocuklar da büyüdü o diziyle.Öyle ama izleyince bırakamıyor insan.![]()
"Arka Sokaklar" dedin az önce. Dört yaşından beri yayınlanan dizinin tamamını izledin mi? Senin gibi, oradaki çocuklar da büyüdü o diziyle.![]()
Ben her yerde varlık gösteriyorum, mersi canım.Bence o konuda @serhatt senin bir tık üstünde. Her konuya yazıyor kendisi, seni çok fazla göremiyorum. Survivor konusuna yazıyormuşsun aslında onca mesajı.![]()
Dört yaşındayken ailen oturtmuştur televizyonun başına, o zamandan alışmışsındır zaten diziye. Dört yaşında Arka Sokaklar izleyen bir @Emre Ozansoy var.Geçen sene ilk bölümlerine bakmıştım teve2'de yayınlanırken. Sonrası zaten bildiğim bölümlerdi.Sonradan izledim.
![]()
"Her yerde" mi diyorsun, "yerde" mi? Bu neyin yeri?Ben yerde varlık gösteriyorum, mersi canım.![]()
Dört yaşındayken ailen oturtmuştur televizyonun başına, o zamandan alışmışsındır zaten diziye. Dört yaşında Arka Sokaklar izleyen bir @Emre Ozansoy var.![]()
Her yerde."Her yerde" mi diyorsun, "yerde" mi? Bu neyin yeri?![]()
O zaman yerden kalkarsın işte, her yerde olursun.Her yerde.![]()
Bebekken izliyorsundur onları. Gerçi sürekli oynattıkları için çocukluk da kurtarır.Küçükken izlediğim Cennet Mahallesi, Selena, En İyi Arkadaşım, Acemi Cadı falan vardı.![]()
Bebekken izliyorsundur onları. Gerçi sürekli oynattıkları için çocukluk da kurtarır.![]()
Uzatma.O zaman yerden kalkarsın işte, her yerde olursun.![]()
Benim eskiden sınıflandırmam, yedi yaşına gelene kadar bebekti. Tabii çocuk oluyorsun, ayrı konu. Senden üç yaş küçük kardeşimin ilk dizisi Bez Bebek'ti. Onu da izlemişsindir.4 - 5 yaşında bebek olunmuyor herhalde.![]()
Sen iste, kısa keselim.Uzatma.![]()
Her yerde varlık gösteriyorum dedim, baştan alalım.Sen iste, kısa keselim.![]()