Forumdan Resimler

Diğer konulara da tek tük yazıyorum yeni yeni, çenem o kadar düşük değil. :F
Dizi ve filme alıştıralım seni, üstüne maç da izlemeye başla. Çenen açılmaya başlar direkt. Dizi ve film derken, yabancı olanı kastediyorum. @bazinga "sen sanki izliyorsun" diye çıkışacak şimdi. :A

Dizi ve filme alıştıralım seni, üstüne maç da izlemeye başla. Çenen açılmaya başlar direkt. Dizi ve film derken, yabancı olanı kastediyorum. @bazinga "sen sanki izliyorsun" diye çıkışacak şimdi. :A

Yabancı içeriklere karşıyım. Dublajlı izlesem ağızları farklı oynuyor, alt yazılı izlesem hızlı geçiyor. :A LCDP ve The Rain izledim, bir de bir kaç film. :A

Türk diziler varken yabancılara asla bakmam. :Z

• İlginç
Reactions: Araf

Sen bence Yasak Elma, Zalim İstanbul, Baraj, Öğretmen, Mucize Doktor, Arka Sokaklar, Kuzey Yılıdızı İlk Aşk, Savaşçı, Zümrüdüanka izle bir daha yabancı dizi izlemezsin. :Z

• İlginç
Yabancı içeriklere karşıyım. Dublajlı izlesem ağızları farklı oynuyor, alt yazılı izlesem hızlı geçiyor. :A LCDP ve The Rain izledim, bir de bir kaç film. :A

Türk diziler varken yabancılara asla bakmam. :Z
Sende gençliğimi görüyorum. Ben de bir dönem bu kafadaydım ama liseden sonra bu kafadan çıktım ve kendimden utanmaya başladım. Kaliteli yapımları kaçırıyormuşum meğerse. Sen de böyle olacaksın emin olabilirsin. Alış, yoksa üniversitede sıkıntı çekersin. :A

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Sende gençliğimi görüyorum. Ben de bir dönem bu kafadaydım ama liseden sonra bu kafadan çıktım ve kendimden utanmaya başladım. Kaliteli yapımları kaçırıyormuşum meğerse. Sen de böyle olacaksın emin olabilirsin. Alış, yoksa üniversitede sıkıntı çekersin. :A

Dijital içerikleri pandemi sürecinde izlemeye başladım, alışırım belki yabancı şeylere ama hiç zannetmiyorum. :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961