Emre Ozansoy
Moderatör
Diğer konularda çok fazla yorum yapmayan sen, Survivor konusuna gelince çenen açılıyor.
Diğer konularda da yeteri kadar yapıyor, Survivor konusunda stres atıyoruz.
Diğer konularda çok fazla yorum yapmayan sen, Survivor konusuna gelince çenen açılıyor.
Temennim o yönde. Survivor konusuyla mesaj olarak beni geçmeni istemem. Survivor ile geçmek iyi bir fikir değil.Allah korusun, silinirse 10 bine düşerim.
Temennim o yönde. Survivor konusuyla mesaj olarak beni geçmeni istemem. Survivor ile geçmek iyi bir fikir değil.
Bence o konuda @serhatt senin bir tık üstünde. Her konuya yazıyor kendisi, seni çok fazla göremiyorum. Survivor konusuna yazıyormuşsun aslında onca mesajı.Diğer konularda da yeteri kadar yapıyor, Survivor konusunda stres atıyoruz.
Survivor itici geliyor.Neden? 😱
Survivor itici geliyor.
Bence o konuda @serhatt senin bir tık üstünde. Her konuya yazıyor kendisi, seni çok fazla göremiyorum. Survivor konusuna yazıyormuşsun aslında onca mesajı.
Maç izle, stresin gider.İtici ama iyi stres atılıyor.
Maç izle, stresin gider.
Dizi ve filme alıştıralım seni, üstüne maç da izlemeye başla. Çenen açılmaya başlar direkt. Dizi ve film derken, yabancı olanı kastediyorum. @bazinga "sen sanki izliyorsun" diye çıkışacak şimdi.Diğer konulara da tek tük yazıyorum yeni yeni, çenem o kadar düşük değil.
Forumdaki azınlık taraftar gruplarındansın işte. Çok fazla taraftarı yok forumda, daha doğrusu aktif olan yok.Futbol ile uzaktan yakından alakam yok. Sadece Beşiktaş'lıyım.
Dizi ve filme alıştıralım seni, üstüne maç da izlemeye başla. Çenen açılmaya başlar direkt. Dizi ve film derken, yabancı olanı kastediyorum. @bazinga "sen sanki izliyorsun" diye çıkışacak şimdi.
Forumdaki azınlık taraftar gruplarındansın işte. Çok fazla taraftarı yok forumda, daha doğrusu aktif olan yok.
Dizi ve filme alıştıralım seni, üstüne maç da izlemeye başla. Çenen açılmaya başlar direkt. Dizi ve film derken, yabancı olanı kastediyorum. @bazinga "sen sanki izliyorsun" diye çıkışacak şimdi.
Sende gençliğimi görüyorum. Ben de bir dönem bu kafadaydım ama liseden sonra bu kafadan çıktım ve kendimden utanmaya başladım. Kaliteli yapımları kaçırıyormuşum meğerse. Sen de böyle olacaksın emin olabilirsin. Alış, yoksa üniversitede sıkıntı çekersin.Yabancı içeriklere karşıyım. Dublajlı izlesem ağızları farklı oynuyor, alt yazılı izlesem hızlı geçiyor. LCDP ve The Rain izledim, bir de bir kaç film.
Türk diziler varken yabancılara asla bakmam.
Bu yazdığını kaydet, bakıp bakıp gülersin beş yıl sonra.Sen bence Yasak Elma, Zalim İstanbul, Baraj, Öğretmen, Mucize Doktor, Arka Sokaklar, Kuzey Yılıdızı İlk Aşk, Savaşçı, Zümrüdüanka izle bir daha yabancı dizi izlemezsin.
Sende gençliğimi görüyorum. Ben de bir dönem bu kafadaydım ama liseden sonra bu kafadan çıktım ve kendimden utanmaya başladım. Kaliteli yapımları kaçırıyormuşum meğerse. Sen de böyle olacaksın emin olabilirsin. Alış, yoksa üniversitede sıkıntı çekersin.
Bu yazdığını kaydet, bakıp bakıp gülersin beş yıl sonra.
Daha yolun başındasın genç adam, zamanla alışırsın. Alışmazsan, üniversite ortamında alışırsın.Dijital içerikleri pandemi sürecinde izlemeye başladım, alışırım belki yabancı şeylere ama hiç zannetmiyorum.
Daha yolun başındasın genç adam, zamanla alışırsın. Alışmazsan, üniversite ortamında alışırsın.