Forumdan Resimler

Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890

Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı. :D

Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış. :A

@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
@xemrexxx her şeye etiketliyor beni, ona laf yetiştireceğim derken 1,5K mesaj yazmışım konuya. :A :A

4N1KEmre'ydi galiba. :A Foruma öylesine üye olmuştum, aklıma o geldi onu yapmıştım. :F
Şimdi hatırladım sanırım. Daha önce böyle kullanıcı adını görüyordum sanki. Tabii aktif olmayan birisiydin o dönem. İyi ki değiştirmişsin kullanıcı adını. O kullanıcı adı varken ciddiye almazdım seni açıkçası. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Şimdi hatırladım sanırım. Daha önce böyle kullanıcı adını görüyordum sanki. Tabii aktif olmayan birisiydin o dönem. İyi ki değiştirmişsin kullanıcı adını. O kullanıcı adı varken ciddiye almazdım seni açıkçası. :A

O dönem sadece mesaj yazıyordum. :A Sonradan alıştım foruma, sonrada konu açmaya vs. başladım

O dönem sadece mesaj yazıyordum. :A Sonradan alıştım foruma, sonrada konu açmaya vs. başladım
4n1k-konusu_16_9_1547558766.jpg
Emre

Hey gidi günler. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 85889
Ekli dosyayı görüntüle 85890

Survivor konusuna ne yazdınız bu kadar, çok şaşırtıcı. :D

Hele Survivor konusunu silsek sanırım en büyük darbeyi @Emre Ozansoy alacak. 18 bin mesajının 8 binini bu konuya atmış. :A

@Emre Ozansoy, @bazinga, @Çiğdem, @serhatt, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @denizz19, @xemrexxx, @sokak sanati, @DR, @Özgür, @S.G.A.T., @Angelica, @Aserat, @alperuz, @emreemreu, @xBUGRAx, @Dosi, @Sherlock, @Tolstoyevski, @Hachiko, @eskici, @MEnes, @mrt-06, @Yiğitt, @Bully.
Benim 1296 mesajım da @xemrexxx in etiketleri. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Araf

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961