Forumdan Resimler

Aa Yiğit abi gelmiş
Merhabalar, tanışıyor muyuz? Hatırlayamadım, hoş geldin forumumuza.

Ben üye olmadan hep buradan takip ediyordum. Sonradan forum kısmını keşfettim.

Forumda açılan konular orada direk gözüküyor zannediyordum ben. Öyle değil miydi?
Evet, hem ana sayfaya düşüyordu konular hem de foruma düşüyordu.

Yeminle ölüm gibiydi ya sen deyince hatırladım. Şimdi olsa hayatta uğraşmam.
Birde kelime kotası vardı illa dolduracan onu.
2015-2016 sezonu çok aktif kullanıldı.
Kelime kotasına uymuyordum ben, yani zaten açtığım konular her türlü +50 falan olduğu için hiç bana engel olmadı o kısım. Ama o yazı ekle sitesi bir tuhaftı yani, yanlardan tik falan ekliyorduk hangi foruma gideceğini falan.

O zaman az mı kullandık orayı ya, yüzlerce belki de binlerce konu açmışızdır oradan...

Reactions: STAR and Harunnn60
Bir ara ciddi başarı elde etmiştik. Sen Reyting sonuçların da baya hit almıştım
Ben o dönem yabancı dizi reytingleri açıyorduö, @mrt-06 ve @Aserat da açıyordu. Orada da üst sıralara gelmiştik Google de

Reactions: Yiğitt
Çok güzel yazar kadromuz vardı, haberlerimiz, bizim yazılarımız noktalı virgüllü kopyayla çoğu gazete haberlerinde bile yer almaya başlamıştı. Gündemi belirliyorduk adeta. Çoğu sitenin almasını saymıyorum bile.

Değerimizi bilmeyenler vardı, ne yapalım...

Reactions: Harunnn60 and Ahmed
Evet eskiden de vardım eski nickimle seninle konuşurduk hatırlar mısın bilmem..

Acilen geri dönmem Lazım zaten.

@Araf burada 'o konuya uymazdı' demişim. Başka bir konuda başlamış demek ki muhabbet

Reactions: Araf
1 Şubat 2018'in öncesi. 1 Şubat 2018'de muhabbet başlamıştı ama net bir şekilde, orası net. İki yıl olmuş.
Sen yine ara vermiştin ve ben sana düzenli yazıyordum
o da ilginç bir durumdu

Sen yine ara vermiştin ve ben sana düzenli yazıyordum
o da ilginç bir durumdu
Tabii 30 yaşına girdiğin için ve üniversiteyi çoktan bitirdiğin için sen düzenli yazardın, ben yazamazdım. Okuyorduk o ara, okumalara doymak da istemiyorum ayrı konu.

Reactions: Dosi
Tabii 30 yaşına girdiğin için ve üniversiteyi çoktan bitirdiğin için sen düzenli yazardın, ben yazamazdım. Okuyorduk o ara, okumalara doymak da istemiyorum ayrı konu.
2015te buraya üye olurken Üniversite de okuyordum. Oradan hesap et

2015te buraya üye olurken Üniversite de okuyordum. Oradan hesap et
İşte aktifliğin de bir anda başlamadı. Üyeliğin "dosimosi" şeklinde başladı ve erkek olarak biliniyordun ya da en azından ben öyle biliyordum. Sonradan aktif olmaya başlayınca tanındın ama o ara benim aktifliğim azaldı.

Survivor'dan Survivor'a beliriyordum evet
2015ten sonra 2016'da yine Survivor zamanı gelip anca 1000 mesaj yazmıştım Şu geldi aklıma yine

@Yiğitt @DarkLegenD