Aa Yiğit abi gelmişOradan konu açmak işkence gibi bir şeydi, şimdi rahat rahat açılıyor.
Aa Yiğit abi gelmişOradan konu açmak işkence gibi bir şeydi, şimdi rahat rahat açılıyor.
Yeminle ölüm gibiydi ya sen deyince hatırladım. Şimdi olsa hayatta uğraşmam. Birde kelime kotası vardı illa dolduracan onu. 2015-2016 sezonu çok aktif kullanıldı.Oradan konu açmak işkence gibi bir şeydi, şimdi rahat rahat açılıyor.
Merhabalar, tanışıyor muyuz? Hatırlayamadım, hoş geldin forumumuza.Aa Yiğit abi gelmiş
Evet, hem ana sayfaya düşüyordu konular hem de foruma düşüyordu.Ben üye olmadan hep buradan takip ediyordum. Sonradan forum kısmını keşfettim.
Forumda açılan konular orada direk gözüküyor zannediyordum ben. Öyle değil miydi?
Kelime kotasına uymuyordum ben, yani zaten açtığım konular her türlü +50 falan olduğu için hiç bana engel olmadı o kısım. Ama o yazı ekle sitesi bir tuhaftı yani, yanlardan tik falan ekliyorduk hangi foruma gideceğini falan.Yeminle ölüm gibiydi ya sen deyince hatırladım. Şimdi olsa hayatta uğraşmam. Birde kelime kotası vardı illa dolduracan onu. 2015-2016 sezonu çok aktif kullanıldı.
Bir ara ciddi başarı elde etmiştik. Sen Reyting sonuçların da baya hit almıştımMerhabalar, tanışıyor muyuz? Hatırlayamadım, hoş geldin forumumuza.
Evet, hem ana sayfaya düşüyordu konular hem de foruma düşüyordu.
Kelime kotasına uymuyordum ben, yani zaten açtığım konular her türlü +50 falan olduğu için hiç bana engel olmadı o kısım. Ama o yazı ekle sitesi bir tuhaftı yani, yanlardan tik falan ekliyorduk hangi foruma gideceğini falan.
O zaman az mı kullandık orayı ya, yüzlerce belki de binlerce konu açmışızdır oradan...
Çok güzel yazar kadromuz vardı, haberlerimiz, bizim yazılarımız noktalı virgüllü kopyayla çoğu gazete haberlerinde bile yer almaya başlamıştı. Gündemi belirliyorduk adeta. Çoğu sitenin almasını saymıyorum bile.
Evet eskiden de vardım eski nickimle seninle konuşurduk hatırlar mısın bilmem..Merhabalar, tanışıyor muyuz? Hatırlayamadım, hoş geldin forumumuza.
Evet, hem ana sayfaya düşüyordu konular hem de foruma düşüyordu.
Kelime kotasına uymuyordum ben, yani zaten açtığım konular her türlü +50 falan olduğu için hiç bana engel olmadı o kısım. Ama o yazı ekle sitesi bir tuhaftı yani, yanlardan tik falan ekliyorduk hangi foruma gideceğini falan.
O zaman az mı kullandık orayı ya, yüzlerce belki de binlerce konu açmışızdır oradan...
Eski nickin neydi?Evet eskiden de vardım eski nickimle seninle konuşurduk hatırlar mısın bilmem..
Acilen geri dönmem Lazım zaten.Çok güzel yazar kadromuz vardı, haberlerimiz, bizim yazılarımız noktalı virgüllü kopyayla çoğu gazete haberlerinde bile yer almaya başlamıştı. Gündemi belirliyorduk adeta. Çoğu sitenin almasını saymıyorum bile.
Değerimizi bilmeyenler vardı, ne yapalım...
Bu proje için çok umutluydum da tutmamıştı maalesef. Diğer arkadaşların da dediği gibi konu açması da daha zorlayıcıydı ayrıca.Arşiv sitesinde gezerken aklıma geldi, bakayım dedim. Keşke böyle devam etseydi site.
Bu proje için çok umutluydum da tutmamıştı maalesef. Diğer arkadaşların da dediği gibi konu açması da daha zorlayıcıydı ayrıca.
@Arslan Bey hazır sen İsveç demişken ve havadan söz etmişken şurada paylaşayım bir resim. O konuya uymazdı
Bizim iklimlerde kafayı yedi. 2 gün önce sıcak güneşli hava. Dün kar bugünde yağan yağmurla eridi
Buda yarım saat önce öğrencilerimle dışardayken çektim.
Okul bahçesi ve oyun kısmı çamurlu diğer yerler iyi
@destere
@Araf burada 'o konuya uymazdı' demişim. Başka bir konuda başlamış demek ki muhabbetİskadinav ülkesi. Diyorum ya, siyahi birini bile beyaz yapacak derecede. Siyahi birine o açıdan "zenci" demek hakaret, "zenci" kalması hakaret hatta.
Öğretmen misin bir de oralarda, vay arkadaş. Yine bir şaşırtıcılık.
1 Şubat 2018'in öncesi. 1 Şubat 2018'de muhabbet başlamıştı ama net bir şekilde, orası net. İki yıl olmuş.@Araf burada 'o konuya uymazdı' demişim. Başka bir konuda başlamış demek ki muhabbet
Sen yine ara vermiştin ve ben sana düzenli yazıyordum o da ilginç bir durumdu1 Şubat 2018'in öncesi. 1 Şubat 2018'de muhabbet başlamıştı ama net bir şekilde, orası net. İki yıl olmuş.
Tabii 30 yaşına girdiğin için ve üniversiteyi çoktan bitirdiğin için sen düzenli yazardın, ben yazamazdım. Okuyorduk o ara, okumalara doymak da istemiyorum ayrı konu.Sen yine ara vermiştin ve ben sana düzenli yazıyordum o da ilginç bir durumdu
2015te buraya üye olurken Üniversite de okuyordum. Oradan hesap etTabii 30 yaşına girdiğin için ve üniversiteyi çoktan bitirdiğin için sen düzenli yazardın, ben yazamazdım. Okuyorduk o ara, okumalara doymak da istemiyorum ayrı konu.
İşte aktifliğin de bir anda başlamadı. Üyeliğin "dosimosi" şeklinde başladı ve erkek olarak biliniyordun ya da en azından ben öyle biliyordum. Sonradan aktif olmaya başlayınca tanındın ama o ara benim aktifliğim azaldı.2015te buraya üye olurken Üniversite de okuyordum. Oradan hesap et
Survivor'dan Survivor'a beliriyordum evet 2015ten sonra 2016'da yine Survivor zamanı gelip anca 1000 mesaj yazmıştım Şu geldi aklıma yineİşte aktifliğin de bir anda başlamadı. Üyeliğin "dosimosi" şeklinde başladı ve erkek olarak biliniyordun ya da en azından ben öyle biliyordum. Sonradan aktif olmaya başlayınca tanındın ama o ara benim aktifliğim azaldı.
Eskiden erkekti ve aynı zamanda sahte bir hesaptı. Şimdi bir kadın ve gerçek bir hesap. Zaman hızlı geçiyor.Survivor'dan Survivor'a beliriyordum evet 2015ten sonra 2016'da yine Survivor zamanı gelip anca 1000 mesaj yazmıştım Şu geldi aklıma yine
Ekli dosyayı görüntüle 83931
@Yiğitt @DarkLegenD
Hiç sormadım Dosi ne demek, sonundaki mosi ne demekti? Hiç aydınlatılmadı buralar?Survivor'dan Survivor'a beliriyordum evet 2015ten sonra 2016'da yine Survivor zamanı gelip anca 1000 mesaj yazmıştım Şu geldi aklıma yine
Ekli dosyayı görüntüle 83931
@Yiğitt @DarkLegenD
Onun aşağısında var cevabım artı 100 kere açıkladım nickimin sebebiniHiç sormadım Dosi ne demek, sonundaki mosi ne demekti? Hiç aydınlatılmadı buralar?