Sen nerdeydin peki o dönem. Emekli mi olmuştun😱 Sen hep yöneticiydin yaa 2015"den beri
Yalnız o konuda herkes tartışıyordu. Ben sen ve Mayıs böceğine karşı tüm forum. İnanılmaz bir gündü.
Editördüm herhalde yada normal mod da olabilir.Sen nerdeydin peki o dönem. Emekli mi olmuştun😱 Sen hep yöneticiydin yaa 2015"den beri
Yalnız o konuda herkes tartışıyordu. Ben sen ve Mayıs böceğine karşı tüm forum. İnanılmaz bir gündü.![]()
İstemeden de olsa müthiş bir sinerji oluştu Özgür beyciğim, hoşuma gitti bu durum.Senin hemşo hainliğini yapıp sona kalmış, şimdi gördüm.
Dahil edemedik onu görsele.
@Maskeli Fedai
Nasıl da dedikodumu yapıyorlar..Her zamanki hainliği...Desteklediği kolsuz gibi geriden geliyor.
![]()
![]()
Editördüm herhalde yada normal mod da olabilir.
Sen Çiğdemi yanına çektiğin için şans senden yana oldu bence. O çok etkili oldu bacım.![]()
@Maskeli Fedai artık bu yolda iyice yalnızlaştı.![]()
Gece gece paramparçayım..Ağlasın pis kütük.@Maskeli Fedai
Ne dedikodusu canım kritik yapıyorduk.Nasıl da dedikodumu yapıyorlar..![]()
Hemşom üzüldü mü.Gece gece paramparçayım..![]()
Hemşon bu kadar hain olabilmene şaşırıyorHemşom üzüldü mü.![]()
Hı hıNe dedikodusu canım kritik yapıyorduk.![]()
Kendi yaptığın hainliklere say, ödeştik.Hemşon bu kadar hain olabilmene şaşırıyor![]()
Ağlayabilirsin Hainli Fedai.Gece gece paramparçayım..![]()
Bu dedikodu değil; kritik, analiz, yorumlama, durum değerlendirmesi...Nasıl da dedikodumu yapıyorlar..
Aynen profilini inceledim şimdi oydu
Aynen benim de en sevdiğim zamanlardıArşiv sitesinde gezerken aklıma geldi, bakayım dedim.Keşke böyle devam etseydi site.
![]()
8 yıldır fav 10 u takip ediyorum
Oradan konu açmak işkence gibi bir şeydi, şimdi rahat rahat açılıyor.Arşiv sitesinde gezerken aklıma geldi, bakayım dedim.Keşke böyle devam etseydi site.
![]()
Tabiki çok güzeldiBaya eskiden takip ediyormuşsun.
FavoriForumum zamanını hatırlıyor musun?![]()
Oradan konu açmak işkence gibi bir şeydi, şimdi rahat rahat açılıyor.![]()