Forumdaki 4.Yılın Kutlu Olsun Yiğitt !

Bu arada @Yiğitt nice 4 yıllara bu da benden sana ufak bir hediye :A

2a1b3f60b6d4.original.jpeg

Siz sürekli uzaklara gitmek istiyorsunuz da o uzaklar bana daha çok uzak kalıyor sorun orada :F :F

Deniz'in mikserliği mi kalmış kıvırcık marul saçları bile gitti haftaya da temelli gönderiyoruz :A :A
Saçlarımı kesmedim ki daha :A seni de almayacaklar dana gibisin azıcık zayıfla :A

@Yiğitt başarılarının devamını dilerim bu da hediyen :A

Aynen ama sana danacık diyor neyse :A olsun gidip onun bi asker suratını çeker bize foto atarsın bakarsın bende gelirim pasta varsa :A

Daha çok var canım yaaa :F 2021 e kadar uzadı :A
Sayılı gün o kadar hızlı geçiyor ki ömür bitiyor fark etmeden :A hem ben ona dana diyorsam sevdiğimden diyorum gerçi sevilecek bir tarafı da yok ama neyse :F

KÇ fotoğraflarını görmesem inanacağım :A Ayrıca danacık falan diyorsun da biz en son aylar önce görüştük :D
Yoo gerçekten kesmedim sen beni en son bonus olarak gördün malUm :A

Pasta olmasa gelmeyecek @denizz19 gör bunları :A
Onun da senden farkı yok bir dana olmasa da buzağı diyebiliriz :A

Kesin zayıfladııı 😱😱😱 @denizz19

Bırakk ya sen git mevlüt okutma işlemlerine başla :A kesin yine cenaze kalkar sende denizi görmeye gidemezsin :A @denizz19
Aynen iğne ipliğe döndü :F

İlk kutlayan bendim, ikinci defa hediyeli kutlayacağım. :bhr: 4 senede birçok şey yaşadık, birbirimizle çok şey paylaştık bazen aramızda ufak tefek sorunlar olsa da sevgimiz hep baki kaldı, seni seviyorum iyi ki forumdasın. Nice yıllara inşallah. :D @Yiğitt

Al bakalım tepe tepe kullan. :Z

sezonun-bakmaktan-gozumuzu-alamadigimiz-6-karakteri_130913871467542841.gif

İlk kutlayan bendim, ikinci defa hediyeli kutlayacağım. :bhr: 4 senede birçok şey yaşadık, birbirimizle çok şey paylaştık bazen aramızda ufak tefek sorunlar olsa da sevgimiz hep baki kaldı, seni seviyorum iyi ki forumdasın. Nice yıllara inşallah. :D @Yiğitt

Al bakalım tepe tepe kullan. :Z

sezonun-bakmaktan-gozumuzu-alamadigimiz-6-karakteri_130913871467542841.gif
Çok teşekkürler aşkım, evet bir sürü şey paylaştık. İnşallah nice seneler daha birçok şey paylaşırız birlikte. :bhr:

Ay çok tatlıymış hediyem, o göz kırpışını yiyeceğim. :Z

@Yiğitt forumun esmer yakışıklısının 4.yılın kutlu olsunt foruma emeğin çok başarılarının devamı dilerim kardeşim:Dnice yıllara inşallah

İlyasımı armağan edeyim dedimm:D

Çok teşekkür ederim canım, konuyu görünce sevindim ve beklemiyordum. Kendim açmayı hedefliyordum falan. :bhr: :Z Hediyelerim de harika. :Z

Çok teşekkür ederim, iyi ki sen de buradasın. :bhr: Nice yılları kutlarız umarım. :D

Teşekkürler desterecim de askerde pek parlak yoktu, ha 4-5 tane vardı doğru şimdi aklıma geldi. :A :bhr:

Bu kız pek güzel sayılmaz, elinde Barbara Palpin varsa alırım bir dal. :bhr:

Ahh canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsın sen de. :bhr: :Z İnşallah bir gün fırsat bulduğumda İstanbul'a geleceğim. O sırada görüşmeyi isterim ben de. :bhr:

Eyvallah kardeşim, sen de iyi ki varsın. :bhr:
Rica ederim beğenmene sevindim cnm :bhr:

Senin açmanı beklemedim çünkü öyle kimsesiz gibi kendi konunu kendin açınca bence hoş durmuyor seveni yokmu bunun derler :A forumda oan müsaitsem özel dostlarımın konularını açmaya gayret gösteriyorum :bhr::bhr::bhr:

Tebrikler Yigit. Umarim hep buralarda olursun. Sana bir türkü hediye edecegim. Ben yeni buldum, belki sen taniyorsundur. :D

Tebrikler Yigit. Umarim hep buralarda olursun. Sana bir türkü hediye edecegim. Ben yeni buldum, belki sen taniyorsundur. :D

Teşekkürler kardeşim, sağ olasın. :bhr:

Şimdi dinledim de yabancı gelmedi ama tam olarak çıkaramadım da. :D Daha önce dinlemiş olma ihtimalim yüksek ama tanıyamadım desem doğru olur. :D

Rica ederim beğenmene sevindim cnm :bhr:

Senin açmanı beklemedim çünkü öyle kimsesiz gibi kendi konunu kendin açınca bence hoş durmuyor seveni yokmu bunun derler :A forumda oan müsaitsem özel dostlarımın konularını açmaya gayret gösteriyorum :bhr::bhr::bhr:
Teşekkürler, biliyorum içini zaten. :bhr:

Teşekkürler kardeşim, sağ olasın. :bhr:

Şimdi dinledim de yabancı gelmedi ama tam olarak çıkaramadım da. :D Daha önce dinlemiş olma ihtimalim yüksek ama tanıyamadım desem doğru olur. :D

Teşekkürler, biliyorum içini zaten. :bhr:
Rica ederim cnm aramızda bunların lafı bile olmaz konunu açamazsak ayıp olur açmamız normal :bhr: