Forumdaki 4.Yılın Kutlu Olsun Yiğitt !

18651013.jpg

Forumun sevilen ve çok başarılı yöneticilerinden @Yiğitt 4.yıl dönümüne girmiştir . Öncelikle Favori halkı olarak kutluyor , ve Kanal D fanı olan Yiğit e ilk hediyem ,kanalın ilk görüntüsü :bhr:
hqdefault.jpg

Yiğit foruma geldiği günü dün gibi hatırlıyorum . Favori üye olması biraz gecikmiş ona hırs yapmıştı. Favori üye olduktan sonra tek tek yönetici basamaklarınıda tırmanıcam diye hedef koymuştu. 4.Yılı şuan bakıyoruz evet, Admin hariç en yüksek yönetici rütbesi Super Mod ve forumunda sevilen üyelerinden olmayı başardı.En Favoride final görmüştü .
Gözün gönlün açılsın ,kış vakti için ısınsın :Z
baris-arduc-ciplak-3.jpg

Sıkı bir Ahmet Kaya hayranı olan Yiğit e en sevdiğim şarkısını hediye edeyim :bhr:

Son olarak Adet yerini bulsun Musti şarkısı ile kapatalım :Z Evlenme yaşın geldi , sana kazak örecek bir kız bulursun inş hele bu devirde daha önemli , Bu kız beni görmeli bana kazak örmeli :Z

@mrt-06 @gözlemci @destere @sokak sanati @Harunnn60 @XanTier @Forumdash @denizz19 @Ahmed @Aserat @xemrexxx ve tüm favori halkı
Çok teşekkür ederim canım, konuyu görünce sevindim ve beklemiyordum. Kendim açmayı hedefliyordum falan. :bhr: :Z Hediyelerim de harika. :Z

İlk kutlayan ben olayım :X İyi ki geldin @Yiğitt
Çok teşekkür ederim, iyi ki sen de buradasın. :bhr: Nice yılları kutlarız umarım. :D

nice dörtlere @Yiğitt umarım bir daha askere çağırırlar seni :)

gitmediki gelsin bildim bileli burda :)
Teşekkürler desterecim de askerde pek parlak yoktu, ha 4-5 tane vardı doğru şimdi aklıma geldi. :A :bhr:

batırdın sayfayı dur ben düzelteyim :)

@Yiğitt alda hediye gör bundan iyi hediye bulamazsın çam sakızı benim armağanım :)

dilan-cicek-deniz-18.jpg
Bu kız pek güzel sayılmaz, elinde Barbara Palpin varsa alırım bir dal. :bhr:

İyi ki gelmişsin bende iyi ki gelip tanışmışız :Z 4.Yılın kutlu olsun :bhr::bhr: Beraber nice seneleremize , birde reelde de görüşmeyi istediğim kişilerdensin sana o denli değer veriyorum :bhr::bhr:
Ahh canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsın sen de. :bhr: :Z İnşallah bir gün fırsat bulduğumda İstanbul'a geleceğim. O sırada görüşmeyi isterim ben de. :bhr:

Nice senelere kardeşim, iyi ki varsın. :D
Eyvallah kardeşim, sen de iyi ki varsın. :bhr:

Çok teşekkür ederim canım, konuyu görünce sevindim ve beklemiyordum. Kendim açmayı hedefliyordum falan. :bhr: :Z Hediyelerim de harika. :Z

Çok teşekkür ederim, iyi ki sen de buradasın. :bhr: Nice yılları kutlarız umarım. :D

Teşekkürler desterecim de askerde pek parlak yoktu, ha 4-5 tane vardı doğru şimdi aklıma geldi. :A :bhr:

Bu kız pek güzel sayılmaz, elinde Barbara Palpin varsa alırım bir dal. :bhr:

Ahh canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsın sen de. :bhr: :Z İnşallah bir gün fırsat bulduğumda İstanbul'a geleceğim. O sırada görüşmeyi isterim ben de. :bhr:

Eyvallah kardeşim, sen de iyi ki varsın. :bhr:
Geldiğinde mutlaka haberim olsun :bhr: @batuhankaralar ile mevlüte gideriz :A @denizz19

Bu arada @Yiğitt nice 4 yıllara bu da benden sana ufak bir hediye :A

2a1b3f60b6d4.original.jpeg

Biz seninle ne de güzel anlaşıyoruz oysaki :bhr: hep @denizz19 ara karıştırıcı mikser :A
Siz sürekli uzaklara gitmek istiyorsunuz da o uzaklar bana daha çok uzak kalıyor sorun orada :F :F

Deniz'in mikserliği mi kalmış kıvırcık marul saçları bile gitti haftaya da temelli gönderiyoruz :A :A

Siz sürekli uzaklara gitmek istiyorsunuz da o uzaklar bana daha çok uzak kalıyor sorun orada :F :F

Deniz'in mikserliği mi kalmış kıvırcık marul saçları bile gitti haftaya da temelli gönderiyoruz :A :A
Hayır bea, bizim yakınlarımız sana uzak , bizim uzaklarımız sana yakın :A

Haftaya gidince askere git bi ziyaret et asker evinde :A :F

Teşekkürler canım, arkadaki Kanal D logosuna bayıldım. :bhr: