Oda kaçmış ama sabaha karşı yine gelir uyumuyor gerçekten ne halt yiyorsa sen gözlemleÇiğdem yoksa @destere de yoktur yada gizli işler peşindedir iyi uykular
Oda kaçmış ama sabaha karşı yine gelir uyumuyor gerçekten ne halt yiyorsa sen gözlemleÇiğdem yoksa @destere de yoktur yada gizli işler peşindedir iyi uykular
Tabii canım ben nickim gereği gözlerimOda kaçmış ama sabaha karşı yine gelir uyumuyor gerçekten ne halt yiyorsa sen gözlemle
Çok teşekkür ederim canım, konuyu görünce sevindim ve beklemiyordum. Kendim açmayı hedefliyordum falan. Hediyelerim de harika.
Forumun sevilen ve çok başarılı yöneticilerinden @Yiğitt 4.yıl dönümüne girmiştir . Öncelikle Favori halkı olarak kutluyor , ve Kanal D fanı olan Yiğit e ilk hediyem ,kanalın ilk görüntüsü
Yiğit foruma geldiği günü dün gibi hatırlıyorum . Favori üye olması biraz gecikmiş ona hırs yapmıştı. Favori üye olduktan sonra tek tek yönetici basamaklarınıda tırmanıcam diye hedef koymuştu. 4.Yılı şuan bakıyoruz evet, Admin hariç en yüksek yönetici rütbesi Super Mod ve forumunda sevilen üyelerinden olmayı başardı.En Favoride final görmüştü .
Gözün gönlün açılsın ,kış vakti için ısınsın
Sıkı bir Ahmet Kaya hayranı olan Yiğit e en sevdiğim şarkısını hediye edeyim
Son olarak Adet yerini bulsun Musti şarkısı ile kapatalım Evlenme yaşın geldi , sana kazak örecek bir kız bulursun inş hele bu devirde daha önemli , Bu kız beni görmeli bana kazak örmeli
@mrt-06 @gözlemci @destere @sokak sanati @Harunnn60 @XanTier @Forumdash @denizz19 @Ahmed @Aserat @xemrexxx ve tüm favori halkı
Çok teşekkür ederim, iyi ki sen de buradasın. Nice yılları kutlarız umarım.İlk kutlayan ben olayım İyi ki geldin @Yiğitt
Teşekkürler desterecim de askerde pek parlak yoktu, ha 4-5 tane vardı doğru şimdi aklıma geldi.
Bu kız pek güzel sayılmaz, elinde Barbara Palpin varsa alırım bir dal.batırdın sayfayı dur ben düzelteyim
@Yiğitt alda hediye gör bundan iyi hediye bulamazsın çam sakızı benim armağanım
Ahh canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsın sen de. İnşallah bir gün fırsat bulduğumda İstanbul'a geleceğim. O sırada görüşmeyi isterim ben de.İyi ki gelmişsin bende iyi ki gelip tanışmışız 4.Yılın kutlu olsun Beraber nice seneleremize , birde reelde de görüşmeyi istediğim kişilerdensin sana o denli değer veriyorum
Eyvallah kardeşim, sen de iyi ki varsın.Nice senelere kardeşim, iyi ki varsın.
Teşekkürler aşkım.Nice 4'lere canım. @Yiğitt umarım bir sonraki 4'ü görünceye kadar Kanal D batmaz.
Geldiğinde mutlaka haberim olsun @batuhankaralar ile mevlüte gideriz @denizz19Çok teşekkür ederim canım, konuyu görünce sevindim ve beklemiyordum. Kendim açmayı hedefliyordum falan. Hediyelerim de harika.
Çok teşekkür ederim, iyi ki sen de buradasın. Nice yılları kutlarız umarım.
Teşekkürler desterecim de askerde pek parlak yoktu, ha 4-5 tane vardı doğru şimdi aklıma geldi.
Bu kız pek güzel sayılmaz, elinde Barbara Palpin varsa alırım bir dal.
Ahh canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsın sen de. İnşallah bir gün fırsat bulduğumda İstanbul'a geleceğim. O sırada görüşmeyi isterim ben de.
Eyvallah kardeşim, sen de iyi ki varsın.
Batuyu karıştırmasak, o bizi mevlüt diye nerelere götürür.Geldiğinde mutlaka haberim olsun @batuhankaralar ile mevlüte gideriz @denizz19
@denizz19 Batuhanın söylediklerinin 10 da 1 nin doğru olduğunu söylüyorBatuyu karıştırmasak, o bizi mevlüt diye nerelere götürür.
Teşekkür ederim aşkım, parlak hediyemi göremedim yalnız?Tebrikler kankim.
Nice fav10'lu yıllara.
Bize 10'da 9'u denk gelir.@denizz19 Batuhanın söylediklerinin 10 da 1 nin doğru olduğunu söylüyor
Teşekkür ederim aşkım, parlak hediyemi göremedim yalnız?
Bize 10'da 9'u denk gelir.
Batuyu karıştırmasak, o bizi mevlüt diye nerelere götürür.
Siz de beni iyice yalancı çoban yaptınız iyi ki 1-2 haberimiz yanlış çıktı @gözlemci sen de bizi Poyrazköy'e götürürsün ödeşirizGeldiğinde mutlaka haberim olsun @batuhankaralar ile mevlüte gideriz @denizz19
Siz sürekli uzaklara gitmek istiyorsunuz da o uzaklar bana daha çok uzak kalıyor sorun oradaBiz seninle ne de güzel anlaşıyoruz oysaki hep @denizz19 ara karıştırıcı mikser
Hayır bea, bizim yakınlarımız sana uzak , bizim uzaklarımız sana yakınBu arada @Yiğitt nice 4 yıllara bu da benden sana ufak bir hediye
Siz sürekli uzaklara gitmek istiyorsunuz da o uzaklar bana daha çok uzak kalıyor sorun orada
Deniz'in mikserliği mi kalmış kıvırcık marul saçları bile gitti haftaya da temelli gönderiyoruz
Teşekkürler canım, arkadaki Kanal D logosuna bayıldım.Bu arada @Yiğitt nice 4 yıllara bu da benden sana ufak bir hediye
Siz sürekli uzaklara gitmek istiyorsunuz da o uzaklar bana daha çok uzak kalıyor sorun orada
Deniz'in mikserliği mi kalmış kıvırcık marul saçları bile gitti haftaya da temelli gönderiyoruz
Haftaya değil de ona yılbaşından sonra pastayla gideceğim Siz de gelin diyeceğim ama bana 10 dakikalık mesafe size uzak kalıyorHayır bea, bizim yakınlarımız sana uzak , bizim uzaklarımız sana yakın
Haftaya gidince askere git bi ziyaret et asker evinde
Yılbaşından sonra çocuk Kıbrısa yerleşecek sen ne diyinHaftaya değil de ona yılbaşından sonra pastayla gideceğim Siz de gelin diyeceğim ama bana 10 dakikalık mesafe size uzak kalıyor