Forumdaki 4.Yılın Kutlu Olsun Yiğitt !

Aaa bu arada ilk geldiğin günleri hatırlıyorumda avatarında bir parlak fotosu vardı biz sensin sanmıstık sende onaylayıp hava atıyordun :F :F :F @Yiğitt

Sonra anladım ki sen değil senin sevdiğin heriflerinden biriymiş :F öyle parlakçı olduğunu anlamıştık :A :A :A @xemrexxx @sokak sanati @gözlemci @mrt-06 @destere

Aaa bu arada ilk geldiğin günleri hatırlıyorumda avatarında bir parlak fotosu vardı biz sensin sanmıstık sende onaylayıp hava atıyordun :F :F :F @Yiğitt

Sonra anladım ki sen değil senin sevdiğin heriflerinden biriymiş .F öyle parlakçı olduğunu anlamıştık :A :A :A @xemrexxx @sokak sanati @gözlemci @mrt-06 @destere
Hahaha evet onu yapınca Harun bana bu sen misin demişti ben de hee benim deyip kafa bulayım demiştim, Savaş diye biriydi. :F

Favori üye olup konu açayım diyordum, forum 3-4 ay bekletti beni. Kendi kaybetti o dönemde tabi. :A

Hahaha evet onu yapınca Harun bana bu sen misin demişti ben de hee benim deyip kafa bulayım demiştim, Savaş diye biriydi. :F

Favori üye olup konu açayım diyordum, forum 3-4 ay bekletti beni. Kendi kaybetti o dönemde tabi. :A
Çok iyi hatırlıyorum kolun patlayacak gibi maşşllah demiştim sana :F :F :F

sen sanmıştık ne bilelim aşık olduğun herif olduğunu :F henüz yeni tanıma aşamasındaydık seni :A :A :A

Aşkım bitanem. :bhr: @Yiğitt
Çoooooooook sevdiğim bir kankamsın biliyorsun, daha nice beraber yıllara. :Z İyiki forumdasın. :bhr:

Buzunu yiyor ve gel yanıma diyor. :bhr:

4258d6fab9b5b58223082f1a33bd0256.jpg

Tebrikler, umarın nice yıllarca birlikte oluruz forumda @Yiğitt :bhr:
Önce senin mutlu olacağın bir hediye vereyim
kanald.com_.tr-Kanal-D-sigla-logo.jpg
Bir de kendimden hediye vereyim :bhr:

Bilmez miyim ana dilim gibi konuşuyorum. @Çiğdem- :A :A

6 yılda 2 milyon dinleme yapan şarkıyı vermiş bu sefer de üstelik yabancı şarkı. :ppp:
Everything that I have ismi İngilizcede :A

Kadınlara nasıl hediye verilir gerçekten bilmiyorsun bu işleri @XanTier , @Yiğitt haklı
:A :A :A
Hı bunu kendi konundaki hediyeleri düşünüp söyle bi de :A

Asla biri için çizgimden şaşmam, oğlan falan Allah korusun beni :T:

Everything that I have ismi İngilizcede :A

Hı bunu kendi konundaki hediyeleri düşünüp söyle bi de :A

Asla biri için çizgimden şaşmam, oğlan falan Allah korusun beni :T:
Bana hediyende pek süper sayılmazdı Mustimin çakmasını bulup getirmişsin :A :A :A

@Yiğitt e şöyle birkaç tane parlak getir :F