Hahaha evet onu yapınca Harun bana bu sen misin demişti ben de hee benim deyip kafa bulayım demiştim, Savaş diye biriydi.
Teşekkürler, sağ olasın.İyi ki aramızdasın, nice yıllara. 🙂
Çok iyi hatırlıyorum kolun patlayacak gibi maşşllah demiştim sanaHahaha evet onu yapınca Harun bana bu sen misin demişti ben de hee benim deyip kafa bulayım demiştim, Savaş diye biriydi.
Favori üye olup konu açayım diyordum, forum 3-4 ay bekletti beni. Kendi kaybetti o dönemde tabi.
Ne aşığı be, yarışmada favorimdi o zaman. Ben de profil yaptıydım.Çok iyi hatırlıyorum kolun patlayacak gibi maşşllah demiştim sana
sen sanmıştık ne bilelim aşık olduğun herif olduğunu henüz yeni tanıma aşamasındaydık seni
Benim demeseydin sendeNe aşığı be, yarışmada favorimdi o zaman. Ben de profil yaptıydım.
Çok sağ ol aşkım da bu hediye ne böyle?Aşkım bitanem. @Yiğitt
Çoooooooook sevdiğim bir kankamsın biliyorsun, daha nice beraber yıllara. İyiki forumdasın.
Buzunu yiyor ve gel yanıma diyor.
Teşekkürler kardeşim, inşallah.Tebrikler, umarın nice yıllarca birlikte oluruz forumda @Yiğitt
Önce senin mutlu olacağın bir hediye vereyim
Bir de kendimden hediye vereyim
Ben de ilk kez dinliyordum buraya yazarkenTeşekkürler kardeşim, inşallah.
Şarkı da güzelmiş, ilk kez dinledim ama yabancı da gelmedi.
2k dinlemeli şarkı mı hediye ediyon bana?Ben de ilk kez dinliyordum buraya yazarken
Keşfedilmemiş şarkılar daha iyidir her zaman2k dinlemeli şarkı mı hediye ediyon bana?
İtalyanca biliyorsundur umarım2k dinlemeli şarkı mı hediye ediyon bana?
Bilmez miyim ana dilim gibi konuşuyorum. @Çiğdem-İtalyanca biliyorsundur umarım
İtalyanca biliyorsundur umarım
Kadınlara nasıl hediye verilir gerçekten bilmiyorsun bu işleri @XanTier , @Yiğitt haklıBilmez miyim ana dilim gibi konuşuyorum. @Çiğdem-
6 yılda 2 milyon dinleme yapan şarkıyı vermiş bu sefer de üstelik yabancı şarkı.
Everything that I have ismi İngilizcedeBilmez miyim ana dilim gibi konuşuyorum. @Çiğdem-
6 yılda 2 milyon dinleme yapan şarkıyı vermiş bu sefer de üstelik yabancı şarkı.
Hı bunu kendi konundaki hediyeleri düşünüp söyle bi deKadınlara nasıl hediye verilir gerçekten bilmiyorsun bu işleri @XanTier , @Yiğitt haklı
Asla biri için çizgimden şaşmam, oğlan falan Allah korusun beni
Bana hediyende pek süper sayılmazdı Mustimin çakmasını bulup getirmişsinEverything that I have ismi İngilizcede
Hı bunu kendi konundaki hediyeleri düşünüp söyle bi de
Asla biri için çizgimden şaşmam, oğlan falan Allah korusun beni