Çağatay, gene sempatik çıkmış. Ötekisi Allah muhafaza.
Çağatay'a laf söylemediğin sürece benlik sıkıntı yok.
İnsan bazen haddini bilmeli , senle seviyeli bir forumdaşlığımız var. Neden bozulsun isteyeyim ki?Çağatay'a laf söylemediğin sürece benlik sıkıntı yok.![]()
Ben senin kötü niyetli olmadığını bildiğim için atıyorum bi parlağa laf da etsen en fazla goy goy eder geçeriz.
Bak ne kadar güzel açıkladın 10 yıllık sürede bir iki istisna dışında kimseyle papaz olmamaya özen gösterdim. Dilimin ayarı yok bunu en iyi @xdragxx biliyor.Ben senin kötü niyetli olmadığını bildiğim için atıyorum bi parlağa laf da etsen en fazla goy goy eder geçeriz.O ikinci isim bir gelse ben de neler yapacağım ona.
![]()
Senin tek eksin gaza gelip dilinin ayarını kontrol edememen ama son olaydan sonra güzel bir gelişme katettin yaptığın şeyle. Bu şekilde devam et.Bak ne kadar güzel açıkladın 10 yıllık sürede bir iki istisna dışında kimseyle papaz olmamaya özen gösterdim. Dilimin ayarı yok bunu en iyi @xdragxx biliyor.Aykut’ta buna zemin hazırlayan görsel ve yorumlarda bulunuyor.
Yamuk gelince özelden bir kalaylayayım da içim rahatlasın.Senin tek eksin gaza gelip dilinin ayarını kontrol edememen ama son olaydan sonra güzel bir gelişme katettin yaptığın şeyle. Bu şekilde devam et.![]()
Keyfine bak, "dozunda"Yamuk gelince özelden bir kalaylayayım da içim rahatlasın.![]()
Ben “over dose” dan hoşlanırım.Keyfine bak, "dozunda"![]()
O zaman sonuçlarına da katlanırsın.Ben “over dose” dan hoşlanırım.![]()
Eee zaten bunca zaman katlandık.O zaman sonuçlarına da katlanırsın.![]()
Rahat dur hep burada ol.Eee zaten bunca zaman katlandık.![]()
Olmaya çalışacağım o rahat durursa bende duracağım.Rahat dur hep burada ol.![]()
Hiç akıllanmıyorsun. 😱Olmaya çalışacağım o rahat durursa bende duracağım.![]()
Özür dilerim, @Dosi de böyle diyor haklı da. 🤐Hiç akıllanmıyorsun. 😱