Seni ifşalamam korkma.
Seni ifşalamam korkma.
Güzel dudaklım benim, tabi ifşalamayacaksın.Seni ifşalamam korkma.
Klavye sürçmesini dikkatli izleyici affetmiyor.
Birdaha iflaşarsan seni geçici banlamak zorunda kalırım demişti. Sen beni korursun dimi.Güzel dudaklım benim, tabi ifşalamayacaksın.
Güzelmiş ama ss alman iyi olmuş, gelince artık @mrt-06 yı da banlarız. @S.G.A.T. @Çiğdem- @Harunnn60
Şu an o emekli, ben co adminim. Ayağını denk alsın. Demek seni tehdit etti? Bunun BEDELİNİ ÖDEYECEK. 😎Birdaha iflaşarsan seni geçici banlamak zorunda kalırım demişti. Sen beni korursun dimi.
Hahah yine mi ortaya çıktı bu
Geldiğinde beni ortadan kaldıracak ama olsun.Hahah yine mi ortaya çıktı bu
Daha çok var gelmesine, bir süre dursun burada sonra delilleri yok etGeldiğinde beni ortadan kaldıracak ama olsun.
Ben onları da fark ederim benden kaçmaz merak etmeSiz o uzun uzun ip gibi yazınca ne saçmaladına tabi bakmıyorsunuz uzun uzun yazmıs demekki felsefi olarak oğlan döktürmüş diyip beğeni atıp geçiyorlar
Burada kısa yazdığı için bir çırpıda mesajı okunuyor yakayı ele vermiş dahada kısa yazmaz @Arslan Bey
İyiymiş bak bu bunu bilmiyordum
işin ayrıntısında neler neler varmış orda bir çekiç olayı dönüyor ama bende bu çekiçli kısmı hatırlamıyorum @eskici ile birbirimize çekiç siparişinde bulunmuşuz nolmuş harbiden ordaYok artık 😱
Kendi espirisini bile hatırlamıyor @gözlemci @vadikızı @destere
Ekli dosyayı görüntüle 58274
Evet ben de hatırlayamamıştım tekrar görünce özellikle de senin yorumunu görünce tekrar güldümişin ayrıntısında neler neler varmış orda bir çekiç olayı dönüyor ama bende bu çekiçli kısmı hatırlamıyorum @eskici ile birbirimize çekiç siparişinde bulunmuşuz nolmuş harbiden orda
1 yıldan fazla zaman geçmiş ya ben napıyım@eskici den medet umma, hafıza sıfır.
Onun bu espirisini paylaştım ama benim espirim sanmış kafa gidikmiş onda
Allah belanı vermesin.
Ahaha resmi indirdim sayende yine nolur ne olmaz.Allah belanı vermesin.
Umarım daha kötüsünü sen yaşarsınAhaha resmi indirdim sayende yine nolur ne olmaz.
Evet canlandırmak gerekir😉Bu konuyu çok seviyorum, tekrar canlandıralım. Bu konunun yıldızı @eskici idi ama şimdi piyasada yok.